7

К акво е общото между практически всички 7-годишни деца? Обожават играчките. Но докато повечето деца трябва да молят родителите си да им купят още играчки, производителите молят малкия Раян да обърне внимание именно на техните творения.

Тийнейджърът, който хакна Apple, ще има нова кариера

Това е така, защото Раян е главното действащо лице в YouTube канала Ryan ToysReview. В него малчуганът показва клипове, в които разопакова и представя набързо различни играчки.

19-годишен Bitcoin милионер: Сам си си виновен, ако за 10 години не си богат

11-годишно момиче хакна сайта с изборите във Флорида

С помощта на неговите родители, клиповете на Раян са добре монтирани и обработени. В комбинация с неговия чар и ентусиазъм, Ryan ToysReview се превръща не само в един от най-популярните канали в YouTube, но и най-печелившият канал във видео портала.

Каналът има над 17,3 млн. абонати, като клиповете се гледат по няколко милиона пъти. Каналът е създаден на 16-ти март 2015 г., като само за трите години от съществуването си вече има 26 млрд. гледания на всичките му клипове.

Тази огромна популярност носи със себе си и солидни приходи. Дори и само от реклами в клиповете Раян печели милиони. През тази година Ryan ToysReview се превръща в още по-голям бизнес. Той излиза в реалния свят със своя грама играчки и книжки. Увеличава и партньорствата си с компании.

11-годишно момче хакна конференция по киберсигурност

Услугите, които са алтернатива на Google

Резултатът? Макар и само на 7 години, Раян печели 22 млн. долара за периода от юни 2017 г. до юни 2018 г. показват данни на Forbes. Това го прави най-добре платената YouTube звезда. Доход, който изглежда тепърва ще расте заедно с продължаващия ръст и на популярността на канала.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@