Черен уикенд с Kärcher – и у дома вече винаги ще е чисто
Източник: Kärcher
0

В лизали ли се в собствения си дом с усещането, че колкото и усилия да полагате, той просто не е достатъчно чист и това е? А на някои други сякаш им се получава като на магия – почти без да си мърдат пръста и хоп - чиста къща, гладки повърхности и блестящи прозорци.

Как ли се случва това, се питаме всички, докато хората, които имат уреди Kärcher, просто си включват прахосмукачката и я оставят тя да свърши почти цялата работа, а те само се наслаждават на резултата. Но вместо да ги гледаме завистливо, може просто да се възползваме от идващия Черен уикенд и да се обзаведем с Kärcher на промоция – защото хем възможностите са много, хем са и с намалена цена.

И така, ето 12 идеи за почистване на дома с уреди Kärcher в един WOW уикенд:

Почистване на пода
Всичко започва и свършва с пода – прахолякът по пода се набива най-много на очи и най-много от цялата къща чистим именно него. Kärcher обаче имат кардинално решение:
Понякога обаче една прахосмукачка не стига и тогава на помощ се притичва УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД FC 5, който е проектиран с въртящи се валяци, които постоянно са намокрени с прясна вода или препарат за миене на под. Събраната мръсотия пък се събира в контейнера за мръсна вода, а твърдите повърхности (плочки, паркет, ламинат, PVC и винил) са блестящо чисти и след приблизително две минути - отново сухи.

d
Източник: Kärcher

Ако пък сте от хората, които обичат хибридните уреди, а и ви предстои ремонт у дома, заложете на СУХО/МОКРО СМУКАЧКА WD 6 P S V-30/8/22/T RENOVATIONабсолютният звяр на чистите подове от всякакъв тип. Изключително мощна и енергоспестяваща, тя идва в комплект за ремонт, плосък плисиран филтър, функция за почистване на филтъра и интегриран електрически контакт. Смукачката Renovation е идеална за сухо и мокро почистване на частни строителни обекти, тъй като осигурява свръхвисоко засмукване с консумация на енергия от само 1300 W. В доставката е включен комплект за ремонт, който отстранява всички видове груби замърсявания, но също и финия прах, листа и т.н. Устройството е оборудвано със здрав 30-литров контейнер и се доставя с контакт за свързване на електрически инструменти, така че, когато са свързани, прахосмукачката се включва или изключва чрез свързания електроинструмент.

d
Източник: Kärcher

Не искате да зависите от кабели и те да ви ограничават? Значи точно за вас е УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД FC 7 CORDLESS, който прави ненужно използването на прахосмукачка преди да избършете пода. Уредът премахва всички видове сухи и мокри ежедневни замърсявания с една стъпка, спестявайки поне половината от времето за чистене. Технологията с четири ролки с противоположно въртене позволява бързо и ефективно почистване и отстраняване на мръсотия, включително и на космите от пода.

d
Източник: Kärcher

Няма нужда и от кофа, тъй като уредът за под има както резервоар за прясна вода, така и резервоар за мръсна вода. Устройството е подходящо за всички твърди подове (плочки, паркет, ламинат, PVC, винил).

Отново едно безжично предложение, подходящо за малки домакинства – това е ПРАХОСМУКАЧКА VC 4 CORDLESS MYHOME. Основното ѝ предимство е, че е олекотена и е подходяща за малки пространства, тъй като дава максимална свобода на движение и комфорт. Времето ѝ на работа е до 30 минути, а многобройните интелигентни функции правят работата с прахосмукачката удоволствие - изпразване на контейнера с едно щракване, boost функция, тиха работа, ергономичен дизайн и активен подов накрайник, за да гарантира надеждно събиране на мръсотия от твърди подове и килими. С тази прахосмукачка можете с песен на уста да почиствате и труднодостъпни места, като например по протежението на дивана или под мебели.

d
Източник: Kärcher

Още не сте намерили вашия уред за почистване на под, защото семейството ви е голямо и къщата – също? Погледнете ПРАХОСМУКАЧКА VC 6 CORDLESS OURFAMILYтя осигурява безпроблемно и надеждно почистване в по-големи домакинства. Това че е за големи семейства обаче не бива да ви обърква - прахосмукачката се отличава с ниското си тегло, филтърната си система без торба и високата си смукателна мощност. С този уред почистването се превръща в радост заради множеството интелигентни функции - включват изпразване на контейнера с едно щракване, boost функция, ергономичен дизайн за почистване в труднодостъпни места и LED светлини на активната подова дюза, което прави праха по-видим и гарантира надеждно събиране на мръсотията. И още – безшумна работа и дисплей, който показва състоянието на батерията и съответните съобщения по всяко време.

d
Източник: Kärcher

Ако пък искате максимално бързо и ефективно да почистите у дома, грабвайте ПРАХОСМУКАЧКА VC 7 CORDLESS YOURMAX, с която почистването е буквално без усилие. Теглото на прахосмукачката е относително ниско, а към това прибавяме филтърна система без торба и иновативен сензор за прах. Иновативният сензор за прах открива замърсяванията бързо и лесно и регулира мощността на засмукване, осигурявайки ефективно използване на времето за работа на батерията до 60 минути. Допълнително удобство е индикаторът за състоянието на батерията и стенната скоба с функция за зареждане. Със сигурност ще ви хареса и това, че можете лесно да изпразните контейнера за прах с едно щракване, както и ергономичният дизайн за почистване дори на труднодостъпни места, а LED светлините на активната подова дюза, които правят праха по-видим, ще ви станат любима функция. Различните дюзи пък правят почистването на всяко пространство лесно като детска игра -  дюзата за цепнатини премахва замърсяванията от труднодостъпните кътчета, дюзата 2 в 1 е идеалният инструмент за почистване на мебели и тапицерия, а меката четка е подходяща за почистване дори на деликатни повърхности. Не прахосмукачка, а чудо!

ПРАХОСМУКАЧКА ЗА ПЕПЕЛ И ПРАХ AD 4 PREMIUM

d
Източник: Kärcher

С нея пепелта се изхвърля лесно, без да правите какъвто и да е контакт с мръсотията. Плоският ѝ филтър улавя най-дребните прашинки, металният - по-едрите частици, а практична дръжка на контейнера позволява лесно и удобно изсипване, без да се допирате до съдържанието ѝ. Металният контейнер и гъвкавият смукателен маркуч, който е направен от метал и висококачествени негорими материали, осигуряват максимална безопасност при събиране на пепел. Прахосмукачката разполага и с място за удобно съхранение на всички аксесоари върху корпуса на уреда.

И понеже понякога колата се превръща в наш дом, особено когато висим по задръствания, хубаво е и в нея да ни е чисто и комфортно. За тази цел ни трябва СУХО/МОКРО СМУКАЧКА WD 4 V-20/6/22 CAR - идеалният избор за цялостно вътрешно почистване на автомобила. Тя е обзаведена със специални дюзи, 20-литров пластмасов контейнер, 6-метров кабел и 2,2-метров смукателен маркуч – достатъчно добро оборудване, за да почистите всичко от колата си.

d
Източник: Kärcher

Почистване на прозорци

И ето, дошъл е моментът, в който най-накрая сме почистили пода и можем да вдигнем поглед нагоре, където какво виждаме? Мръсни прозорци! Но спокойно - Kärcher имат решение и за това.

d
Източник: Kärcher

Първо решение - УРЕД ЗА ПРОЗОРЦИ WV 6 PLUS. Той пристига с гъвкав смукателен накрайник, благодарение на който лесно да премахнете излишните течности с едно движение и да постигнете чисти прозорци без никакви замърсявания, петна и ивици. Към всичко това е добавена и батерия с още по-дълго време на работа - 100 минути. Дисплеят пък ще ви предупреждава колко още време има батерията и така да планирате почистването с точност.

Ако пък целта е абсолютно шеметно почистване на прозорци и други гладки повърхности, средството е АКУМУЛАТОРЕН УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ WV 6 + KV 4. Този уред чисти прозорци за нула време, като акумулаторната вибро-чистачка механично разпределя водата, вибрациите премахват мръсотията, а резултатът е блестящи прозорци.

d
Източник: Kärcher

Почистване на пода за маниаци

Има и такива хора сред нас – искат да си минават пода с парочистачка и държат на нея като отделен уред в домовете си. Kärcher знае това и идва със страхотно предложение - ПАРОЧИСТАЧКА SC 4 EASYFIX. С нея можете да имате комфортно и непрекъснато почистване с пара, при това максимално комфортно. Уредът се отличава с интегрирано място за прибиране на кабела, удобно съхранение на аксесоарите и паркинг позиция за поставяне на подовата дюза. Парочистачката е снабдена с многофункционални аксесоар, с които плочките, готварските печки, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично, включително и упоритите замърсявания. С този уред можете да почиствате без препарати и можете да я използвате навсякъде у дома, а резултатът е чисти повърхности и отстранени до 99.99% от всички обичайни за дома бактерии.

d
Източник: Kärcher

Другият специализиран вариант за почистване с пара е ПАРОЧИСТАЧКА SC 3 EASYFIXуред с подова дюза EasyFix и, внимание - патрон, предотвратяващ натрупването на котлен камък. Тя позволява непрекъсната работа благодарение на допълващия се резервоар за вода, а времето за загряване е изключително бързо – само 30 секунди. Патронът срещу котлен камък омекотява водата автоматично и удължава живота на уреда. Парочистачката почиства без препарати и е приложима навсякъде в домакинството, а благодарение на аксесоарите плочките, котлоните, абсорбаторите и дори малките драскотини се почистват хигиенично, включително упоритите замърсявания по тях. И още – микрофибърната кърпа се поставя и сваля супер лесно, без да се навеждате и без да имате контакт с мръсотията, а парата има двустепенно регулиране спрямо степента на замърсяване.

Обещахме ли в началото, че ще имате 12 WOW идеи за почистване на дома? Твърде вероятно е сега да искате всички тях в дома ви, но не можем да ви мислим – ние вече си избрахме!

- Мамо, ела да ме вземеш! Не искам да играя с тези деца повече... - Гинче, моля те, това все пак са твоите деца...
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Експлозии във фабрика в Тайван, петима загинали и много ранени

Експлозии във фабрика в Тайван, петима загинали и много ранени

Свят Преди 1 час

Над 100 души са пострадали при инцидента

Един убит в Херсон и поразена инфраструктура в Днепър след руски атаки

Един убит в Херсон и поразена инфраструктура в Днепър след руски атаки

Свят Преди 1 час

Украинската противовъздушна отбрана е свалила над Днепър 12 изпратени от Русия дрона "Шахед"

<p>Земеделският министър: Само вносът от Украйна няма да реши проблема с цените</p>

Земеделският министър: Само вносът от Украйна няма да реши проблема с цените на продуктите

България Преди 2 часа

Българското земеделие не е достатъчно пазарно ориентирано, подчерта министър Кирил Вътев

Завръща ли се коронавирусът в България

Завръща ли се коронавирусът в България

Теми в развитие Преди 3 часа

Имунитетът срещу COVID-19 намалява с времето, трябва периодично да се правят бустери, коментира епидемиологът д-р Петър Марков

Климатолог: Възможно е през втората половина на есента да завали и сняг

Климатолог: Възможно е през втората половина на есента да завали и сняг

Теми в развитие Преди 3 часа

Симеон Матев посочи, че през септември на някои места в страната е било по-топло, отколкото през юни

<p>Хаити поиска спешно изпращане на международни сили в страната</p>

Хаити призова в ООН за спешно изпращане на международни сили в страната

Свят Преди 4 часа

САЩ обявиха, че отпускат още 65 млн. долара помощ

<p>Празник е! Кого почита църквата днес</p>

Днес почитаме двама светци, вижте кои са те

Любопитно Преди 4 часа

Паметта на Христовия предтеча Йоан Кръстител се чества няколко пъти през годината

Намериха изчезналия хеликоптер, предстоят огледи на мястото на инцидента

Намериха изчезналия хеликоптер, предстоят огледи на мястото на инцидента

България Преди 4 часа

Машината се е разбила на 1-2 км от Гърмен, в труднодостъпно дере, пилотът е загинал

<p>Бурята &quot;Офелия&quot; се готви да връхлети няколко американски щата</p>

Бурята "Офелия" се готви да връхлети няколко югоизточни американски щата

Свят Преди 5 часа

Губернаторът на Вирджиния Глен Янгкин обяви извънредно положение

Коктейл от руска водка и френски парфюм: Аферата между Коко Шанел и Игор Стравински

Коктейл от руска водка и френски парфюм: Аферата между Коко Шанел и Игор Стравински

Любопитно Преди 5 часа

Най-известната мадмоазел в света била впечатлена и възхитена от музиката, театралността и личността на руския композитор

Трюдо обеща на Зеленски нова военна помощ за Украйна

Трюдо обеща на Зеленски нова военна помощ за Украйна

Свят Преди 5 часа

Тя ще е в размер на 650 канадски долара (452 милиона евро)

Признаци, че сте жертва на “gaslighting“

Признаци, че сте жертва на “gaslighting“

Любопитно Преди 5 часа

Манипулативната фигура ви убеждава, че вие сте източникът на всеки проблем

Бела Хадид, Еминем и Ким Кардашиян: Звездите, родени под знака на зодия Везни

Бела Хадид, Еминем и Ким Кардашиян: Звездите, родени под знака на зодия Везни

Любопитно Преди 5 часа

Вижте кои са известните личности, които принадлежат на зодия Везни

Времето в събота: Есента настъпва със слънце и жеги

Времето в събота: Есента настъпва със слънце и жеги

България Преди 6 часа

Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°

Пазарът на смартфони е загубил над 500 бранда

Пазарът на смартфони е загубил над 500 бранда

Технологии Преди 6 часа

Хората вече купуват предимно популярните марки

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

Любопитно Преди 13 часа

Милионерът Мартин Николов - Елвиса вече е част от племето на Изгубените