27
Ро овата принадлежност и религията вече не се поставят под въпрос, когато става въпрос за срещи, но телесната миризма и женските мустаци могат да провалят "любовната сделка" с
потенциален партньор, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от проучване на "Оксиджън Медиа" (Oxygen Media), направено сред 833 необвързани представители на двата пола.

Отразявайки нарастващата популярност на социалните мрежи и интернет, резултатите от допитването показват, че

53 процента от американците търсят потенциални партньори онлайн,

а 56 процента разчитат на виртуални съвети по въпросите за любовта, вместо на
доверен приятел.
 
Анкетата разкрива също, че двойно повече мъже от жени - 57 процента срещу 28 процента - са склонни да излязат на втора среща, след като са правили секс на първата.

Проучването показва още, че за изключително висок процент от анкетираните вече не е проблем, ако потенциалният им партньор е с различна расова принадлежност или изповядва различна от тяхната религия.

Честността е най-ценното качество за една връзка, според анкетираните.

Данните от допитването показват, че за 87 процента от жените това, което може да ги отблъсне от един мъж, е неприятната телесна миризма, докато върху 68 процента от представителите на силния пол

подобен ефект оказват женските мустаци
.

Авторите на проучването са установили, че 61 процента от необвързаните мъже и жени най-често търсят потенциални бъдещи партньори в баровете.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@