0

Коледните и Новогодишни празници са все по-близо и това е прекрасен повод да поздравите всички, които обичате, с картичка и да им покажете, че мислите за тях.

С настъпването на зимата сгрейте душите на близките си и отбележете специалните за вас моменти, като ги дарите с внимание и настроение.

Имате и избор - една от 3000-те картички, които ви предлага Vcards.bg, най-новият член на семейството на "Нетинфо".

Независимо дали трябва да поздравите някого за рожден ден, сватба, официален празник или дипломиране, тук ще намерите по нещо за всички поводи. Във Vcards.bg има 24 категории, а ако в нашата селекция не откривате нещо подходящо, можете да качите и изпратите своя лична картичка, картинка или снимка през системата на сайта.

Допълнително удобство, което сайтът ви предлага, е специално разработеното Facebook приложение, с което можете да проверите рождените дни на приятелите си, а за официалните празници има и празничен календар.

И не забравяйте, че в сряда е Света Екатерина и имен ден имат Екатерина, Катя, Катина, Катерина и Кина, на 25-ти празнуват Климент и Климентина, а шест дена след това трябва да поздравите всички, които носят името Андрей (както и Андриан, Андреа, Андриана, Първан, Пръвка, Първанка, Храбър, Храбрин, Силен, Силка, Дешо и Дешка).

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@