9

Близо 81% от мъжете предпочитат жени с красиво лице, отколкото с добре оформено тяло, показва ново проучване.

БГНЕС цитира испански медии, според които представителите на силния пол искат половинката им да е възможно по-естествена, да няма татуировки и да не прекалява с грима.

Последните изследвания по темата показват, че най-вероятно ХХІ век ще бъде посветен на естествеността.

Мъжете не се интересуват от изтощителните диети, на които се подлагат половинките им, от безкрайните часове, прекарани във фитнеса или при козметика. Оказва се, че те са безразлични към двата килограма повече, които жените възприемат като истинско бедствие.

Много господа признават, че семпло облечена и без грим дама би ги привлякла повече от разкрасената, не ги интересува цветът на косата, както и войната между блондинки и брюнетки.

Те дори казват, че според тях леко закръглените жени са по-секси.

Ако трябва да избират между хубаво лице и хубаво тяло, повечето мъже биха избрали естествено изглеждащи момичета без модна прическа, бижута и тонове грим.

Анкетата показва, че 80% от представителите на силния пол са взискателни към бельото на жената. Според тях липсата на достатъчно плат е по-скоро вулгарна, а не привлекателна.

Повечето са единодушни в предпочитанието на жени, които носят високи токчета, защото те ги правят по-женствени и сексапилни.