Михаил от "Лудогорец" и половинката му Деница за любовта от пръв поглед
Източник: netinfo
12

"Аз обичам просто да бъдем заедно, няма значение дали си почиваме, дали сме на разходка или на пазар в супермаркета", казва Деница - половинката на Михаил Александров от ФК "Лудогорец" за зимния брой на сп. "Булка".

Кариерата на Деница Стоянова като модел започва преди 8 години. В последните четири е едно от най-търсените лица на "Визаж модел груп". В оспорвана битка за короната на „Мис България” 2011, тя е първа подгласничка и бързо се превръща в любимка на публика, модни фотографи, дизайнери и стилисти.

В портфолиото си има фотосесии за почти всички български списания.

Освен на модата, Деница е посветена на дъщеря си Миа и половинката си Михаил Александров - халф на футболния клуб "Лудогорец" (Вж. какво се случи снощи на мача между "Лудогорец и "Ливърпул") и Националния ни отбор, с когото заедно извървяват пътя към успеха през последните четири години.

Какво разказаха двамата за връзката си - как се случва любовта, ревнуват ли се и за щастието да бъдат родители на малката им дъщеричка Миа - разказват Деница и Михаил в интервю на Виолета Цачева от сп. "Булка":

- Как се запознахте и любов от пръв поглед ли беше?
Деница: Запознанството ни беше интересно, тъй като Михаил бе по-настъпателен. Успяваше да ме провокира и в следващия момент оставаше аз да доразвия сюжета. Това ми харесваше и събуди интерес в мен. Предизвикваше ме, караше ме да се вълнувам от всяка среща, всяко действие. И все още успява да го прави.
Михаил: Запознахме се по странен за мен начин. Бях на подготовка с отбора и седнах на кафе, за да се видя с приятел. В заведението имаше телевизори и по тях вървеше конкурса „Мис България“, в който участваше Дени. Аз се загледах и казах на глас: „Я, колко хубаво момиче!“. Приятелят ми погледна към екрана и се оказа, че се познават. Попитах за координатите й, след това всичко премина много бързо и неусетно. Така че, за мен беше любов от пръв поглед!

Деница е лице на корицата на зимния брой на сп. "Булка"
Деница е лице на корицата на зимния брой на сп. "Булка"

- И двамата сте с успешни кариери в своите професии, имате почитатели, почитателки... Ревнувате ли се и на каква основа според вас се опира доверието в една връзка?
Деница: Доверието до голяма степен определя връзката, особено, когато не се виждате дълго време, както е при нас. Трудно е, но ние двамата си имаме такова. Признавам, аз съм по-ревнивата. Както се казва „моето си е мое“, без „чуждото е общо". Всичко е в границите на нормалното, дори ми се иска той да бе малко по-ревнив. Жените обичаме да усещаме леко напрежение, да създаваме такова. Да вълнуваме и това да личи.

Михаил: Аз съм от хората, които ревнуват изключително рядко. Имам й пълно доверие и само от нея зависи колко време ще се задържи то. До момента не съм имал възможността да ревнувам, защото тя не ми е дала повод. Сигурен съм обаче, че в неподходяща ситуация бих изревнувал, но това са моментни състояния, които не позволявам да се превърнат в традиция. Доверието в една връзка е изключително важно, затова и в най-значимата за мен, съм дал най-голямата вяра на човека до себе си.

- Ореолът на славата промени ли нещо във вашите взаимоотношения, в отношенията с приятелския ви кръг?
Деница:
Не мога да кажа, че дори усещаме такъв „ореол“. Отношенията помежду ни са по-силни от преди, във всеки един аспект. Колкото до приятелските, промяната е в това, че нямаме възможност да се виждаме често. Трудно е без близки до теб, но покрай професията на Михаил срещнахме прекрасни хора, които можем да наречем приятели, с които сме винаги заедно, ценим се и се подкрепяме.

Михаил: Мисля, че на този въпрос биха отговорили най-добре тези, които имат най-близък контакт с нас. Аз винаги съм се стремял да бъда това, което съм, независимо от обстановката, хората и средата. Всеки, който не харесва моята личност е свободен да избира дали да бъде в компанията ми. В отношенията помежду ни се промени единствено това, че поради многото ми пътувания отсъствам от вкъщи и е трудно и болезнено за двама ни.

- Плод на вашата любов е дъщеря ви Миа! Как се чувствате като родители, имате ли разпределени отговорности и кой е по-строгият от двама ви?
Деница: Като родители се надявам, че се справяме добре. Аз съм по-строгата, но губя авторитет пред нея, тъй като прекарваме много време заедно. Когато се роди, предложих да я кръстим Миа, вдъхновена от инициалите на трите имена на Михаил – Михаил Иванов Александров. Той се влюби в предложението и не съжаляваме. Името е запомнящо се, мило и красиво.

Михаил: Аз съм на седмото небе. Винаги съм обичал дечицата, а това да имам свое собствено е най-красивото, но и отговорно нещо в живота ми. От появата на Миа открих ново себе си и заедно с майка й ме карат да изживявам най-хубавите дни. За по-строг – може би съм аз, макар и да изпитвам безсилие, когато трябва да направя забележка. Въпреки това и двамата полагаме максимални усилия да възпитаме правилно нашата дъщеря.

Деница и Михаил
Деница и Михаил

- Какво обичате да правите заедно?
Деница: Аз обичам просто да бъдем заедно, няма значение дали си почиваме, дали сме на разходка или на пазар в супермаркета.

Михаил: Общо взето ни остава малко време, в което имаме възможността да правим нещо заедно, но когато сме свободни, често ходим на кино. Една хубава вечеря би ме накарала да загърбя всякакви неприятни емоции през изминалия ден.

- За вашето семейство отнася ли се поговорката, че любовта на мъжа минава през корема?
Деница: Нека Михаил да каже, но ще издам, че може би в началото на връзката ни го спечелих с една домашна торта с бисквити и маскарпоне.

Михаил: Поради постоянния ми режим, свързан с футбола, не ми остава време за „глезотии“, но Дени много често ми прави сладки изненади, които досега винаги са били много вкусни. Въпреки всичко – радвам се, че вкъщи имам жена, която наистина може да готви и е прекрасна домакиня.

- Най-голямата изненада, поднесена от половинката ти?
Деница: Бяхме на сватба на близки наши приятели в Благоевград. В 2 часа през нощта тръгнахме да се прибираме, но вместо към вкъщи, към летището - в посока Лондон, с най-ранния полет. Такаq както си бях с прическа, с грим... Винаги съм искала да отида там. И Михаил ме заведе, без да подозирам. Беше ми сложил подходящи дрехи, обувки, всичко. Той е човек на изненадите. Успява да ме развълнува всеки път.

Михаил: Най-приятната изненада за мен беше първата снимка от ехограф, на която ясно се вижда, че Дени е бременна. Получих я на телефона си, тъй като бях на лагер с отбора.
А най-голямата изненада пък беше за последния ми рожден ден, когато получих ваучер за скок с парашут. За финал искам да й кажа: Дени, Обичам те!

Коментари 12
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

12 коментара
 
Мъж на смъртен одър: - Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са? - Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

„Пътища отвъд границата” в „Темата на NOVA“

„Пътища отвъд границата” в „Темата на NOVA“

България Преди 58 минути

Не пропускайте тази неделя след централната емисия новини

Джош Хартнет

Джош Харнет е сериен убиец с прякор "Касапина" в новия филм на Шаямалан

Любопитно Преди 1 час

Филмът се очаква по световните екрани след няколко месеца

Заловиха голямо количество хероин на "Капитан Андреево"

Заловиха голямо количество хероин на "Капитан Андреево"

България Преди 2 часа

Пресичането на трафика на наркотик е част от специализираната операция за засилване контрола на ГКПП

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

България Преди 2 часа

От началото на годината в областта има осем случая на заразени с болестта, като пет от тях са деца

<p>Китай има нова стратегия, за да &quot;печели войни&quot;</p>

"За да печели" войни": Китай създава нови сили за киберзащита

Свят Преди 3 часа

Те са "стратегически клон" на въоръжените сили, заяви говорителят на китайското министерство на отбраната У Цян

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Свят Преди 3 часа

По информация на регионалните приложения в Telegram украинските въоръжени сили са унищожили балистична ракета и дрон

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Любопитно Преди 4 часа

Единият бил родом от Цариград и живял през IV век, а другият се подвизавал като отшелник на Синайската планина в първата половина на VI век

Мъж намушка три жени в Швеция

Мъж намушка три жени в Швеция

Свят Преди 4 часа

Нападателят бе прострелян и задържан от полицаи

Зодия Телец и сексът

Зодия Телец и сексът

Любопитно Преди 4 часа

Зоната на комфорт е много важна за този знак

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Свят Преди 4 часа

Иранските лидери заплашиха с незабавен и силен отговор на всяка израелска атака

<p>&quot;Турция може да бъде балансьор&quot;: Ердоган на посещение в Ирак&nbsp;</p>

Турският президент Ердоган с официална визита в Ирак

Свят Преди 4 часа

На върха на дневния ред на Ердоган в Багдад е осигуряването на подкрепа за Турция за планирана офанзива срещу кюрдската бунтовническа група ПКК

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

България Преди 5 часа

Проектът е сред основните приоритети в работата на настоящото правителство

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

България Преди 5 часа

Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°

Изкуственият интелект е расист, но не го осъзнава

Изкуственият интелект е расист, но не го осъзнава

Технологии Преди 5 часа

И за разлика от човека, може бързо да се научи

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Любопитно Преди 12 часа

Програмистът Тихомир и полицайката Маргарита празнуваха заедно