В търсене на другия – въздушните партньорства в астрологията
Източник: Thinkstock/Guliver
0

Д а обичаш през ума – иска ми се така да определя въздушните взаимоотношения, но истината е, че те са много по сложни и дълбоки. Както винаги е в любовта. Започнах тази поредица с идеята да разгледаме какво се крие в този сектор на рождената карта, който е наричан дом на партньорствата.

Знаете ли, че този дом е наричан и дом на скритите ни врагове? Вероятно причината е, че много често се увличаме не само по това, което може да ни допълни, но и което ни провокира и дори ни изпраща на бойното поле. От една страна дълбоко желаем да сме част от нещо, а от друга страна често не го разбираме... И дори не разбираме как все попадаме там.

Изборите на партньорите по седми дом вероятно отразяват надеждите и страховете ни, това което искаме и това, от което бягаме. Нека просто да го наречем непозната земя и да видим какво се крие там, пък и какво може да научим, когато тази сфера се управлява от Близнаци, Везни или Водолей. Интелект или празни думи? Няма как да бъдем сигурни, но комуникацията ще бъде мярката за сполучлива връзка.

Ако искате да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Връзки под знака на Близнаците

Тези, които притежават асцендент Стрелец ще трябва да се срещнат с енергията на Близнаците, които управляват седми дом в рождената им карта. Разбира се, това не означава, че партньорите в живота им ще бъдат представители на този зодиакален знак, но е твърде вероятно те да са изключително любознателни, комуникативни и интелектуално настроени.

Тъй като Близнаците могат да скачат изключително бързо от един сюжет в следващия, тук най-важното е да осъзнаем на какъв етап от живота си се намираме: искаме ли да се възползваме от тази лекота в отношенията, която би могла да е свързана с по ниската вибрация на знака или напротив – да създадем дълбока връзка на базата на разговори, които ни предлагат възможност да споделяме, да се опознаваме. По този начин ще позволим и на партньора ни да бъде неизчерпаем източник на нова информация.

Ако не осъзнаваме ясно какво търсим и какво би ни допълнило, тук е възможно да привлечем и несериозни партньори, които да останат само докато има приятен разговор и забавна програма. Помислете дали самите вие не бягате от нещо – да се опитваме да създадем отношения с хора без емоционална перспектива понякога би могло да бъде най-добрата отбрана. Защото тогава няма как да ни наранят на по-дълбоко ниво.

Връзки под знака на Везните

Когато чуем за Везните си казваме: „Тук няма как да има проблем. Това е знакът, който най-добре разбира отношенията!“. Тези, които са родени с асцендент Овен, ще бъдат направлявани от знака на Венера, който управлява сферата на партньорствата. Вместо да говорим за баланс, необходим не само на Везните, но и на всеки друг, тук ще разгледаме полярности, които често вземат превес в ситуацията. Големият въпрос е: “Ще бъда ли аз този балансьор, който носи разбиране, спокойствие, подкрепа и всичко важно или ще си намеря някой, който да се справя с тази работа?“.

Везните със сигурност мечтаят да бъдат в тандем и често реализират себе си именно чрез отношенията. От друга страна финесът и умението в тази област се е превърнал в тяхна запазена марка. Когато говорим обаче за сферата на отношенията, няма как да пренебрегнем асцендента Овен в картата, който има ясна позиция и често никак не иска да забрави за нея.

Получава се така, че или намираме партньор, който успява да ни очарова до степен, че действително ставаме много по-компромисни или срещаме някой, на когото да връчим тази роля. Очакванията тук са големи – той трябва да е нежен, изискан и интелигентен, за да може ние да изживеем онази неземна романтична любов. Предизвикателството е да се научим да бъдем в синхрон, да решаваме нещата дипломатично, така че всеки в ситуацията да бъде зачетен.

Връзки под знака на Водолея

Свободата... Човек е воювал за нея стотици години, а днес продължава да го прави във връзките си. Тези, които са родени с асцендент Лъв ще трябва да открият пътя към любовта през символите на Водолея, който управлява тази сфера в картата. Водолеят е различен, нестандартен, привърженик на равноправните отношения. Този знак събира хората, които вярват в една идея – тези, които са съмишленици. Тук няма да бъдем водени единствено от интелектуалния потенциал, но и от убеждението, че този човек е отправил поглед в далечна посока, към която гледаме и ние.

Ангажиментите на двамата партньори тук са споделени и трудно бихме търсили класическо разделение на ролите. Тук е възможно да откривате партньори, които са оригинални, различават се от останалите или по някакъв начин са дори визионери. Но нека се върнем към свободата. Възможно е тези, които привличате да са толкова устремени към големия свят, че всъщност да бягат при всеки ваш опит да ги задържите на едно място. Или пък вие да се чувствате задушавани и слагани в рамка, която не пасва.

Задачата тук е да открием как да бъдем приятели и партньори, защото авторитетът и старите форми на взаимоотношения няма да ни спасят. Ако бягаме – кое е това нещо, което ни тревожи? Страхуваме ли се, че ще бъдем заличени във връзката? Ако някой бяга – искал ли е от началото да бъде там или ние упорито сме се опитвали да се убедим в това. Оставаме там, където се чувстваме свободни личности. А когато сме достойни и осъзнати, ние ценим свободата и нямаме нужда да я заявяваме по начин, който би застрашил връзката ни. Позволете си да разширявате мисловната си рамка, да предизвиквате себе си за нови начинания, да изненадвате себе и да скачате в нови приключения.

Венера в Скорпион: Любовта като непозната земя

В търсене на другия: огнените партньорства в астрологията

 

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Сержант обяснява на новобранците: - Ако камък бъде хвърлен нагоре, то той ще падне на земята. Това се дължи на земното притегляне. Новобранец: - А…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Шойгу: Русия няма интерес да напада държави от НАТО

Свят Преди 5 минути

Според Шойгу САЩ са увеличили усилията си за възстановяване на позициите си в Централна и Южна Азия

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Китай нарече германските подозрения "чиста измислица"

Свят Преди 53 минути

Ван: Китай решително се противопоставя на всички клевети и обиди

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

България Преди 4 часа

АБРО с официална позиция във връзка с приетия на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 4 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 4 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Унижение

Коя е най-силната психическа травма за човек?

Любопитно Преди 4 часа

Според специалистите, отговорът е само един.

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Свят Преди 5 часа

Ахлам Албашир и част от задържаните обвиняеми присъстваха на заседанието

Зеленски: Радиацията не признава граници

Зеленски: Радиацията не признава граници

Свят Преди 5 часа

Зеленски: Дълг на целия свят е да окаже натиск върху Русия

<p>Как е реагирал Георги Блажев на новината, че ще става баща</p>

Георги Блажев: Да си добър родител не облагодетелстваш само твоето дете, ти си в плюс на обществото

Любопитно Преди 5 часа

Това сподели от личен опит писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев в подкаста „Ох, на мама! Podcast”, който е и баща на две деца

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

България Преди 6 часа

Те използвали фалшиви решения на ТЕЛК

Аварирал камион причини километрично задръстване

Аварирал камион причини километрично задръстване

България Преди 6 часа

От полицията съобщиха, че към мястото на инцидента пътуват екипи

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Свят Преди 6 часа

Вижте как може да подкрепите някой от най-забележителните успехи на страната ни

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 6 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Любопитно Преди 7 часа

Те ще играят нестандартна игра на покер

<p>&bdquo;Който разбие тази гробница, ще срещне смъртта от болест, която никой лекар не познава&ldquo;</p>

Проклятието на фараона: Води ли до смърт отварянето на гробница

Любопитно Преди 7 часа

Интересни и мистериозни факти за гробниците може да прочетете в следващите редове

Събуждате се уморени с болки в цялото тяло?

Събуждате се уморени с болки в цялото тяло?

Любопитно Преди 7 часа

Неправилната позиция на сън води до проблеми с гърба