Специално масло помага за сърцето
Източник: netinfo
0

П ървите, заговорили за специалните качества на антарктическото масло, бяха не кои да са, а лекарите. То се появи у нас с името Visilife Health (Висилайф Хелт). Той бързо стана фаворит и на обикновения българин, който го ползва при не един и два проблема.

Visilife Health допринася за нормализиране на нивата на холестерола и триглицеридите, за поддържане на нормално кръвно налягане и сърдечната дейност. Той намалява болките и сковаността в ставите (при остеопороза и артрит), подобрява паметта и концентрацията.

От скоро Visilife Health има и „по-малък брат“ – Visilife Omega (Висилайф Омега). В него също има от уникалното масло. Visilife Omega е фокусиран изцяло в поддържането на сърдечно-съдовата система.

Вижте как Visilife Health и Visilife Omega помагат от личните разкази на пробвалите:

Майка и син Пешеви
Майка и син Пешеви

Ефективно решение при сърдечни проблеми
Майка ми е на 72 години (живее в Мадан) и има исхемия, болки в сърцето, сериозни проблеми с кръвното (резки промени ниско/високо) и висок холестерол. За всичко това тя взема лекарства, които временно помагат, а понякога въобще нямат ефект. Проблемите ставаха все по-остри.

Знаех много добре за тези проблеми, затова когато видях една реклама на Visilife Health, се заинтригувах. Веднага ми направи впечатление, че продуктът е по-различен – съдържа висококачествени натурални съставки и е изработен по последна технология. Visilife Health включва всичко най-необходимо, от което сърце като нейното се нуждае. Казах си, че това ще ѝ помогне или най-малкото със сигурност няма да ѝ навреди.

Купих ѝ Visilife Health и още на втория ден тя почувства значително подобрение – болките в сърцето отшумяха, а кръвното спря да се колебае. След месец редовно пиене по 2 капсули на ден състоянието ѝ беше значително по-добро. Направи си и кръвни изследвания и холестеролът беше влязъл в норма (лекарството срещу високия холестерол го беше спряла, още когато започна да пие Visilife Health).

След всичко това майка ми каза: „Това е „вълшебно” и си заслужава цената, защото досега нищо друго не е имало толкова добър ефект”. Затова и до днес продължавам да ѝ изпращам Visilife Health, когато от притеснение, стрес и/или преумора пак ѝ се появят болки в сърцето. От всички хранителни добавки само той най-осезаемо и без никакъв страничен ефект помага за този най-важен орган.
Иван Пешев, 39 г., Варшава, Полша

Константин Андреев, 68 г., с. Зетьово
Константин Андреев, 68 г., с. Зетьово

Намалихме лекарствата за кръвно
И двамата с жена ми имаме проблеми с кръвното и по предписание на лекаря пием лекарства за свалянето му. От Интернет научихме за продукта Visilife Health (Висилайф Хелт). Впечатли ни многостранното му действие върху организма и мощта му като антиоксидант.

Когато решихме да си купим Visilife Health, имаше промоция – пакети с 2 кутии Visilife Health плюс 1 кутия Live Vitamins подарък. Взехме си един пакет – по 1 кутия Visilife Health за всеки от нас. И двамата започнахме да пием Visilife Health и Live Vitamins по инструкциите, написани в листовките им.

Ефектът забелязахме горе-долу на втората седмица. Кръвното налягане на съпругата ми Виолетка спадна и ѝ се наложи да спре лекарството за високото кръвно. Нормализираха се стойностите на холестерина и захарта ѝ. Всичките ѝ показатели полека започнаха да се нормализират.

При мен резултатът от пиенето на Visilife Health също се прояви върху кръвното – намалих лекарството си наполовина. Намаляха рязко и болките в ставите.

И двамата усещаме подобрението в общото състояние. Чувстваме се витални. Много сме доволни и щастливи, че открихме продуктите на Vitaslim. Благодарни сме за прекрасния продукт и за коректността. С почит и уважение Константин!
Константин Андреев, 68 г., с. Зетьово

Пауна Цветкова, 67 г., Петрич
Пауна Цветкова, 67 г., Петрич

Сърцето ми работи като ново
На 67 години съм, бивш касиер-счетоводител. Имах проблеми със сърцето и високия холестерол. Това беше голяма грижа за мен и моето семейство.

Дъщеря ми проучи на дълго и широко въпроса и един ден ми донесе Visilife Health. Започнах да го пия и скоро се почувствах много по-добре. Сърцето ми започна да работи, като че ли е ново. Сърдечният ми ритъм се нормализира. Преди пиех по цяла шепа лекарства за високо кръвно. След няколко месеца с Visilife Health изследванията ми се подобриха и лекарят ми намали хапчетата, а други смени.

За съжаление за пенсионерите в България цената на грижата за здравето е особено важна. Visilife Health определено си заслужава парите, за да свали човек холестерола си без увреждащи хапове. Но, за поддържане на нивата му си взимам Visilife Omega (Висилайф Омега). Той е на същата основа, но е по-достъпен за нас, пенсионерите. Направила съм си изследвания и следя ефекта.

Приемът на Visilife ми се отрази и на друго. Имам артрит, който преди много ме мъчеше. Сега съм работещ пенсионер в шивашка фирма. Ръцете ми трябват, за да си изкарвам хляба. Радвам се, че предишните болки ги няма и отново мога да работя.
Пауна Цветкова, 67 г., Петрич

Георги Георгиев, 69 г., Ямбол
Георги Георгиев, 69 г., Ямбол

Триглицеридите паднаха само за месец
Правя си изследвания периодично и така ми откриха високи стойности на креатинина. Казаха, че трябва да съм на диета без месо. Спрях месото. После дойде следващото зло – нивото на триглицеридите беше станало страшно високо. Изследванията ми показаха, че са 3,6 единици, което, както ми обясни докторът, е почти два пъти над нормата. Това доста ме уплаши, но когато ми предложиха „решението” – към шепата с лекарства да прибавя още едно, отказах.

Месец по-късно моят племенник предложи да изпробвам някакъв натурален продукт. Донесе ми 3 кутии Visilife Health (Висилайф Хелт) и по предписание на лекар започнах да го пия по 4 капсули на ден. Така през първите 2 седмици. През следващите 2 седмици намалих дозата на 2 капсули дневно. Когато ги свърших в края на месеца, отидох да се изследвам, за да проверя има ли ефект това.

Като си видях резултатите, не можах да повярвам. За един месец триглицеридите бяха паднали от 3,6 на 1,9 единици. Дори моят лекар, когато видя числата, се изненада от силата на Visilife Health. Препоръчаха ми вече да пия по 1–2 капсули Visilife Health на ден за профилактика – да поддържам всичко в норма.

Повече от 6 месеца пиех по 1 капсула на ден и тогава отидох пак да се проверя. Кръвните изследвания показаха, че триглицеридите ми са паднали още малко – до 1,3 единици. Оттогава досега всяка година правя по два тримесечни курса за поддържане на триглицеридите в норма. Дори мога да се похваля и с ефект върху кръвното – то вече не „играе”. Не съм сменял лекарствата, които ми е дал доктора, така че съм сигурен, че „укротяването” е от тези капсули.

Тъй като съм пенсионер, имам ограничени средства и трудно си позволявам да пия Visilife Health продължително време. Затова, откакто научих за по-евтиния му вариант, вече преминах на поддържаща терапия с Visilife Omega (Висилайф Омега).
Георги Георгиев, 69 г., Ямбол

Катя Вълчева, 43 г., Ловеч
Катя Вълчева, 43 г., Ловеч

Верен помощник в труден момент
Преди няколко месеца след преглед при личния ми лекар с ужас открих, че триглицеридите ми са с около 2 единици над допустимото. Реших да опитам с Visilife Health, защото вече бях пила други продукти от Vitaslim и знаех, че са ефективни. Консултирах се с д-р Анастас Стойков във форума на Vitaslim в сайта им. Описах стойностите от изследванията ми и попитах дали Visilife Health е подходящ при тези показатели. Неговият отговор бе утвърдителен. Препоръча ми и схема на прием. След месец и половина прием се подложих на втори лабораторен тест и с удивление открих, че триглицеридите ми са в идеалните нива. Продължих приема на Visilife Health още половин месец и спрях. Три месеца по-късно си направих нови изследвания – всичко си беше в норма – холестерол 3,8 и триглицериди 1,9.
Катя Вълчева, 43 г., Ловеч

Ивайло Йорданов, 42 г., Благоевград
Ивайло Йорданов, 42 г., Благоевград

Свалих кръвното на 115/75
Бях с високо кръвно (135/95) и се налагаше всеки ден да пия медикаменти, за да го понижавам. През февруари реших да се образовам за видовете хипертония. Проверявах дали може с природни продукти да постигна поносими стойности на кръвното. Ровейки из Интернет, се натъкнах на факти, че за тази цел спомагат омега-3 мастните киселини. Видях, че много фирми предлагат омега-3 продукти с различно качество и цена. Аз обаче ценя здравето си и прецизно избирам храната и всичко друго, което приемам. Прочетох доста и всичко показваше, че маслото от крил е най-добрият омега-3 продукт на пазара. Затова и се насочих към Visilife Health.

В началото бях умерен скептик и не очаквах кой знае какъв резултат. Принципно съм пушач и от време на време пия алкохол. Затова и мислех, че трудно ще се получи нещо. Поръчах си и започнах да го пия горе-долу, както е описано в листовката. През първия месец сутрин със закуската 2 капсули, а от втория месец до днес (4,5 месеца по-късно) по 1 капсула на ден. Веднага спрях да пия всички други продукти, които ползвах преди.

Резултатите се появиха около средата на третия месец и, честно казано, останах приятно изненадан. Оттогава кръвното ми налягане е 115/75. Трудно повярвах, но фактите са налице. Вече нямам никакво намерение да пия нищо друго освен Visilife Health. Чувствам се отлично и съм в абсолютна кондиция – като спортист в добра спортна форма. Препоръчах Visilife Health и на мои приятели и съм убеден, че и при тях ще има същия ефект, като при мен. Пожелавам успех на всички, които се спрат на този наистина незаменим продукт.
Ивайло Йорданов, 42 г., Благоевград

Повече за Visilife Health – 100% масло от крил
Повече за Visilife Omega – усилена омега-3 формула

Повече за Visilife Health – 100% масло от крил
Повече за Visilife Omega – усилена омега-3 формула

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Манолова: Бих подкрепила Митева от „Има такъв народ”

Манолова: Бих подкрепила Митева от „Има такъв народ”

България Преди 1 час

Групата на „Изправи се! Мутри вън!” ще реши утре, когато има официално предложение

Кьовеши иска от България други кандидати за европрокурори

Кьовеши иска от България други кандидати за европрокурори

България Преди 2 часа

Към момента, от десет предложени кандидатури, са избрани само трима

Гърция разхлабва мерките, кои ограничения ще отпаднат

Гърция разхлабва мерките, кои ограничения ще отпаднат

Теми в развитие Преди 2 часа

Южната ни съседка обяви, че от средата на май ще отвори туристическия си сектор

Рябков към САЩ: Внимавайте, играете си с нервите на Русия

Рябков към САЩ: Внимавайте, играете си с нервите на Русия

Свят Преди 4 часа

Руски военни кораби започнаха стрелби в Черно море

Позиция на NOVA

Позиция на NOVA

България Преди 4 часа

Във връзка с допусната неволна репортерска грешка със замяна на имената на две политически формации

Дамаск, Сирия

Какво цели Русия с ескалациите в Украйна и Сирия

Свят Преди 4 часа

Първите три месеца на годината показват тревожни сигнали относно бъдещето на конфликтите в няколко района на света, пише Руслан Трад в анализ за Vesti.bg

Тежка катастрофа на пътя Шумен - Варна, има пострадали

Тежка катастрофа на пътя Шумен - Варна, има пострадали

България Преди 4 часа

Движението в участъка е затруднено, осъществява се в една лента

Проучване: Обездвижването увеличава риска от смърт при Ковид-19

Проучване: Обездвижването увеличава риска от смърт при Ковид-19

Теми в развитие Преди 6 часа

Хората с ниска физическа активност по-често попадали в интензивните отделения и не успявали да се преборят с болестта, предупреждават изследователите

Сложните отношения на принц Филип и принцеса Даяна

Сложните отношения на принц Филип и принцеса Даяна

Любопитно Преди 6 часа

Всичко започва от опитите да спаси брака й и се стига до обвинения

Предимството да плащаме битовите си сметки онлайн

Предимството да плащаме битовите си сметки онлайн

Любопитно Преди 7 часа

Дигиталното банкиране е достъпно и сигурно, а транзакциите, които правим, са лесно проследими

Facebook тества приложение за видео запознанства

Facebook тества приложение за видео запознанства

Технологии Преди 7 часа

То ще премахне профилите и стандартните съобщения

Туристическият бранш настоява за спешни мерки за спасяване на сектора

Туристическият бранш настоява за спешни мерки за спасяване на сектора

Теми в развитие Преди 7 часа

Изпратено е писмо до председателите на 6-те политически сили, които намериха място в новия парламент, както и до действащия към момента вицепремиер и министър на туризма Марияна Николова

Джо Байдън

Байдън слага на 11 септември край на най-дългата война на САЩ - в Афганистан

Свят Преди 7 часа

В момента в Афганистан има около 2500 американски военни и още 7000 от други страни в състава на натовската коалиция

Хасан Рохани

Президентът на Иран: Това е отговор на вашето зло

Свят Преди 8 часа

"Ние отсичаме и двете ви ръце - едната с "IR-6", а другата - с 60 на сто", каза още Рохани

Срокът за заявления по мярката 60/40 изтича на 15 април

Срокът за заявления по мярката 60/40 изтича на 15 април

България Преди 8 часа

Документите могат да се подават по електронен път чрез Системата за сигурно електронно връчване