0

Д енонощна медицинска грижа, пълни удобства и здравословно ежедневие – кой не иска това за възрастните си родители!

В новопостроения дом за стари хора "Св.Георги" грижата за възрастните хора е истинска мисия.

„Знаем, че всеки има собствени нужди, предпочитания и начин на живот, спрямо които екипа ни полага необходимата индивидуална грижа. Предлагаме всекидневно раздвижване – едно от важните неща за водене на здравословен начин на живот.

Благодарение на нашия екип от рехабилитатори, ние се стремим вашите близки да бъдат в чудесно физическо здраве. Важно е да отбележим, че при нас лекарски и медицински услуги са на разположение денонощно.

Източник: Дом възрастни хора „Св. Георги“

Здравето на резидентите е най-важно, затова имаме екип, който е на разположение във всеки един момент на денонощието”, обобщават от управата на резиденция „Свети Георги”.

Домът за възрастни хора се намира едва на 15 минути с кола от София, разположена в китното село Вакарел, община Ихтиман. Тук цари пълноценна среда за живот, в която близките ви ще получат всичко необходимо – от персонално наблюдение и грижи до достъп до опитен екип от медицински лица и разнообразие от развлекателни дейности за тяхно максимално удобство.

Качествен и полезен хранителен режим, зала за спорт, забавления с настолни игри, кино вечери, представления, лекции, библиотека са само малка част от предимствата на комплекса за възрастни хора, построен по европейски стандарт и с всички необходими условия, за да се чувстваш наистина като у дома.

Източник: Дом възрастни хора „Св. Георги“

Всички стаи са с южно изложение, а гледката е приказна – към Рила, Средна гора и Витоша.

Комплексът разполага и със зала за спорт, в които всеки резидент може да се раздвижва с помощта на опитни рехабилитатори.

Болногледачите в дома за възрастни хора са на разположение на всеки резидент, при всяко едно негово затруднение, за да може да се концентрира над забавните и хубави моменти.

На разположение е и видео наблюдение, което предоставя сигурна среда за живеещите в дома.

„Стремим се да създаде атмосфера на спокоен и удобен живот, в който неизменна част е подкрепящата социална среда, новите приятелства, добрата храна и невероятната природа.

Ние искаме да помогнем вашите близки да се чувстват пълни с живот”, заключават от дома.

Допълнителна информация може да намерите ТУК >>>

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@