0

О стават дни до празниците и идва периодът, в който вкъщи се събират много и гладни хора, които приемаме с отворени обятия и любов. Ако пък сте си и от тези, които не могат да изкарат и три дни без някой да им дойде на гости, тогава е време да се поинтересувате от любопитната инициатива – домашните ресторанти „Вкъщи“!

Първият от веригата уютни ресторанти бе открит от любимата на много българи актриса Катерина Евро, която, в партньорство с майстора на професионално грилованото месо Tefal OptiGrill+, посрещна гостите си с меню, на което може да завиди и най-добрият и талантлив шеф-готвач.

Идеята за ресторант „Вкъщи“ възниква, след като актрисата попада на Tefal OptiGrill, с който постигането на кулинарни висоти в приготвянето на месо като в професионална кухня няма ограничение. Под това твърдение могат да се подпишат с двете си ръце многобройните гости, докоснали се до сочните стекове, ребра, ароматни зеленчуци на ресторант „Вкъщи“, помещаващ се в кухнята на Катерина Евро.

Тя обаче не смята да спира дотук – напротив, желанието на актрисата е да предаде наученото напред и да помогне за създаването на цяла верига от ресторанти, предлагащи страхотно приготвена и изкусително вкусна храна.

Така следващият дом на гениалния OptiGrill+ е къщата на великолепната Мария Силвестър, която с охота отвори кухнята си за приятели, на които се похвали с новия си OptiGrill+ и неговите удивителни способности!

Това е уред, който е редно да присъства във всеки дом – с него гриловането на различни видове месо по желания от всеки гост начин -от алангле до добре изпечено е въпрос на елементарни усилия. С 6 автоматични програми (птиче месо, червено месо, колбаси, риба, сандвич или бургер) и ръчен режим с 4 нива на температура контролът е прецизен, а освен месо, с него ще приготвите и възхитително гриловани зеленчуци, както и замразени храни.

За по-засукани ястия, като мусака, пица, баница и други, може да се доверите на допълнителната тава от модела Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking!

И понеже идват празници, и стават чудеса, ето и едно такова от Tefal – ресторант „Вкъщи“ можете да откриете и вие, в собствения си дом, намиращ се където и да е из България! Как да се сдобиете с помощник готвача Tefal OptiGrill+, с който да вземете акъла на гостите си, научете на tefal.bg/vkashti. Дотогава – прегледайте любимите си рецепти за приготвяне на месо и се пригответе, защото като нищо следващият ресторант „Вкъщи“ може да бъде отворен... у вас!

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@