Лекарите: Как се сваля холестеролът
Източник: Vitaslim
0

Н а конгрес в Белгия световнопризнати капацитети в сферата на медицината единодушно определиха продукт №1 в света – Krill Oil (масло от дълбоководните, антарктически, скаридообразни Крил). Конгресът му отрежда престижния приз заради неговата необикновена мощ и уникално действие.

Изключителният продукт в България е познат с името Visilife (Висилайф). Мощта на Visilife надхвърля многократно всичко познато до момента. Той е 48 пъти по-мощен от рибеното масло и 34 пъти по-мощен от коензим Q10.

Още с идването си у нас продуктът спечелил доверието и на българските лекари. Освен, че го предписват на своите пациенти, те самите му се доверяват. Visilife понижава холестерола, подобрява сърдечно-съдовата дейност, облекчава ставните болки и подобрява паметта и концентрацията. А благодарение на силните си антиоксидантни свойства той укрепва имунитета.

Ефективно понижаване на холестерола и триглицеридите

При високи стойности холестеролът се натрупва и би могъл да запуши кръвоносните съдове. „Висилайф“ успешно съдейства за вкарване на холестерола и триглицеридите в норма.


Д-р Анастас Стойков, специалист кардиолог

"Известно е, че високият холестерол може да доведе до инфаркт или инсулт. Той се натрупва под формата на плаки в кръвоносните съдове и постепенно ги запушва.

В случаите на леки до умерени повишения на холестерола и триглицеридите предпочитам в началото да предпиша естествени продукти. Заради високата си ефективност препоръчвам Visilife. Той съдържа специален вид омега-3 масло, което е извлечено от антарктическите скариди Крил. Качествата на Visilife са потвърдени с редица изследвания. Има данни, че при прием на 2 капсули дневно в продължение на 3 месеца „лошият” холестерол намалява с 32 %, а „добрият” се повишава с 44 %.

Visilife е екологично чист продукт, без ГМО, а благодарение на патентованата технология за запечатването на капсулите ефективността му е още по-голяма. Така маслото е с напълно запазени биологични качества и работи с пълния си капацитет. Предвид всичко това резултатите не закъсняват – холестеролът и триглицеридите постепенно влизат в таргетните стойности."

Д-р Анастас Стойков e специалист кардиолог с над 25-годишна практика. Преподава Вътрешни болести и Кардиология в Медицински университет, София

Свалих си холестерола с натурално средство

Холестеролът се натрупва в кръвоносните съдове под формата на плаки
Холестеролът се натрупва в кръвоносните съдове под формата на плаки

„Преди повече от 10 години ми откриха за първи път проблем със завишения холестерол. Имах камерни екстрасистоли и отидох на редовен профилактичен преглед. Останах шокиран от резултатите от кръвните изследвания – холестеролът ми беше 14 mmol/L. Назначиха ми лечение със статин, по 10 мг на ден, и спазване на диета.

За 4 месеца успях да сваля нивото на холестерола на 7 mmol/L. На четвъртия месец добавих и фибрат към лечението. За съжаление обаче, наред с подобряването на показателите, дойдоха и страничните ефекти от лекарствата – усещах главозамаяност и отпадналост, силни болки по мускулите, така че спрях фибрата и екстрасистолите намаляха.

Д-р Славчо Кирилов, пулмолог
Д-р Славчо Кирилов, пулмолог

В началото на 2017-а в търсене на по-щадящо лечение реших да пробвам с нещо природно и се спрях на Visilife. Направих си схема, при която пиех Visilife по 2 капсули дневно. Реших да намаля статина наполовина. Не съм променял начина си на хранене и не съм се лишавал от малките удоволствия. Позволявах си и чаша–две вино понякога. Три месеца следвах тази схема и след като си направих нови изследвания, показателите ми бяха прекрасни – холестеролът бе намалял от 7 на 4,5 mmol/L. Останах изненадан, че Visilife, като изцяло природен продукт, даде толкова добри резултати. А най-хубавото беше, че и страничните ефекти от лекарствата изчезнаха!.

Резултати от кръвни изследвания след употребата на Visilife
Резултати от кръвни изследвания след употребата на Visilife

От тогава до сега вземам Visilife в поддържаща доза от 1 капсула на ден. Мисля, че открих най-доброто лечение за проблема си. Много съм доволен от резултатите и спокойно мога да препоръчам Visilife на всеки, който има проблеми с холестерола и сърдечно-съдовата дейност." Д-р Славчо Кирилов, пулмолог, Сандански.

Успешно понижаване на кръвното

Сърцето на хората с високо кръвно работи на по-бързи обороти, което води до преждевременна умора на сърдечния мускул
Сърцето на хората с високо кръвно работи на по-бързи „обороти”, което води до преждевременна „умора” на сърдечния мускул

„Въздействието на омега-3 мастните киселини върху кръвното е доказано от редица изследвания. За забележими резултати обаче са необходими високи концентрации, които трудно се набавят с храната. Затова предпочелите природния начин за поддържане на кръвното трябва да приемат омега-3 продукти. Най-популярни са обикновеното рибено масло и лененото масло, но ние, лекарите, не можем да разчитаме на тях като ефективност, защото имат сериозни медицински недостатъци.

Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца
Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца

Засега значими медицински резултати върху сърдечната дейност се наблюдават от приема на специалния омега-3 продукт – Visilife. Той съдържа уникално по своя състав масло, чиято биохимична форма е същата като формата на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло. Visilife се усвоява максимално добре от организма и по този начин осигурява необходимите концентрации от омега-3 дори при ниски дневни дози – по 1–2 капсули на ден. В сравнение с други продукти разликата в броя на приеманите капсули е 2–3 пъти. Visilife има изразено въздействие върху сърдечно-съдовата система – спомага за поддържане на нормално кръвно, за понижаване на холестерола и триглицеридите, при атеросклероза и отклонения в сърдечния ритъм и др.
Д-р Петър Димитров, ОПЛ, Враца

Край на болките в ставите

Възпалението е най-разпространеният проблем със ставите
Възпалението е най-разпространеният проблем със ставите

Ако ви „кове“ в колената или често изпускате предметите, които държите в ръце, значи болните стави се обаждат. Възпалените стави се подуват и болят дори при най-малката промяна на времето, а всяко движение е страдание.

Решение има, потвърдиха редица клинични проучвания. Най-мощното натурално оръжие в ръцете на лекарите е специално масло от Крил. То понижава възпаленията само за седмица–две, стопира болката и видимо подобрява подвижността. У нас уникалното масло е известно с името Visilife и вече е спечелило доверието на родните специалисти.

Ревматизъм

Ако коляното ви "скърца", значи трябва да вземете мерки
Ако коляното ви "скърца", значи трябва да вземете мерки

Подутите кокалчета и изкривените пръсти на ръцете са „лицето” на ревматоидния артрит. Той идва като парене и болка в ставите и съседните мускули. Със своя уникален състав Visilife доказано подобрява състоянието на ставите, намалява болката в поразените места и помага за овладяване на отока.

Артрит (остеоартрит)

Тъпата болка дълбоко в коляното при всяко движение е симптом за артрит. Благодарение на специалните мазнини в състава си Visilife потушава възпаленията. Болката лека-полека намалява, а сковаността отива в миналото. Дори най-сложните движения са възможни.

Д-р Анелия Ангелова, ОПЛ, Бургас
Д-р Анелия Ангелова, ОПЛ, Бургас

„Използвам Visilife в практиката си, когато трябва да се боря със ставните болки при моите пациенти. Наблюдавам много добри резултати при хронично възпалителни проблеми и остеоартрит.

В дневна доза от 2 капсули маслото от крил във Visilife потиска възпалението и бързо облекчава симптомите на артрита – още на първата-втората седмица.“

Д-р Анелия Ангелова, ОПЛ, Бургас

Бистър ум и добра памет

Проблемите с паметта идват не когато годинките напреднат, а когато мозъкът ни започне да старее
Проблемите с паметта идват не когато годинките напреднат, а когато мозъкът ни започне да старее

Силата на Visilife помага и при проблеми с паметта – подпомага концентрацията и силната памет. Той има мощно действие – достатъчна е само 1 капсула на ден. Доказано е, че Visilife подобрява паметта и повишава концентрацията. Той е изключително полезен също така и при проблеми с очите, наднормен холестерол и триглицериди, завишено кръвно и ставни възпаления.

Вече не бъркам внучките

Стоилка, 69 г., Ловеч
Стоилка, 69 г., Ловеч

Не бях забелязала, че забравям, докато веднъж не обърках имената на внучките. Дъщеря ми ми препоръча незабавно да започна да пия Visilife за паметта. Резултат има – от тогава нито веднъж не обърках внуците. Доволна съм, защото Visilife облекчи и болките в ставите ми.

Стоилка, 69 г., Ловеч

Холестеролът и паметта ми са тип-топ

Тодор, 75 г., Лом
Тодор, 75 г., Лом

Откриха ми висок холестерол и по съвет на джипито започнах да пия Visilife – спазвам дозите от листовката. За 3 месеца резултатите ми се оправиха и вече съм в нормата. Жена ми забеляза, че и паметта ми се е подобрила значително – вече не забравям поръчките ѝ, когато отида на пазар.

Тодор, 75 г., Лом

Концентрацията ми се повиши

Мария, 82 г., Търговище
Мария, 82 г., Търговище

Напоследък бях толкова разсеяна, че дори забравях дали съм посолила манджата. В нашия вестник прочетох препоръки от лекари за Visilife и си взех. Всеки ден от месец и половина насам пия по 1 капсула и виждам, че с всеки изминал ден концентрацията ми е все по-добра.

Мария, 82 г., Търговище

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Visilife може да намерите ТУК >>>

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Снимката е илюстративна

Как купуват боеприпаси за Украйна от съюзници на Русия

Свят Преди 6 часа

Основен инициатор на сделката е малка Чехия

Тръмп не може да плати гаранция от 464 млн. долара

Тръмп не може да плати гаранция от 464 млн. долара

Свят Преди 6 часа

Той е поискал от апелативния съд да отложи крайния срок за внасяне на гаранцията

Борел: Това е най-голямото "открито гробище" в света

Борел: Това е най-голямото "открито гробище" в света

Свят Преди 8 часа

27-те държави членки на ЕС се затрудняват да намерят единен отговор на войната в Газа

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ – невиждано шоу на живо пред повече от 10 000 души

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ – невиждано шоу на живо пред повече от 10 000 души

Любопитно Преди 8 часа

Финалът на дванадесети сезон на предаването ще бъде на 13 май в „Арена София“

50 украински пилоти на F-16 ще бъдат обучени в Румъния

50 украински пилоти на F-16 ще бъдат обучени в Румъния

Свят Преди 10 часа

Украинските пилоти се очаква да пристигнат на румънска земя през лятото

АТИ и КЗП се споразумяха да увеличат ползите за потребителите 

АТИ и КЗП се споразумяха да увеличат ползите за потребителите 

България Преди 11 часа

Потребителите могат да упражнят правото си за предсрочно прекратяване в срок от един месец от обявената от съответния оператор начална дата на индексация

Дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур е диагностицирана с аутизъм

Дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур е диагностицирана с аутизъм

Любопитно Преди 11 часа

30-годишната Талула Уилис е разбрала диагнозата си миналото лято

Плановете на САЩ за морски коридор в Газа са "безразсъдни"

Плановете на САЩ за морски коридор в Газа са "безразсъдни"

Свят Преди 11 часа

Създаването на морски коридор ще отнеме седмици и още десетина дни, посочват от Министерството на отбраната на САЩ

Дете почина на спортна площадка в Казанлък

Дете почина на спортна площадка в Казанлък

България Преди 11 часа

Съдебните медици потвърдиха, че няма данни за насилствена смърт

<p>&ldquo;От Газа не трябва да остане нищо&quot;&nbsp;</p>

“От Газа не трябва да остане нищо": Съдбата на ултраортодоксалните евреи

Свят Преди 11 часа

Светската общност в Израел смята за несправедливо ултраортодоксалните, които съставляват 13% от населението, да нямат военни задължения в страната

Желязков: България осъжда безмилостния руски терор

Желязков: България осъжда безмилостния руски терор

България Преди 11 часа

Желязков: Русия трябва да понесе пълна отговорност за всички свои престъпления в Украйна

Зов за помощ! Да помогнем на Иво в битката с тежката диагноза

Зов за помощ! Да помогнем на Иво в битката с тежката диагноза

България Преди 12 часа

Иво Димитров се бори с тежката диагноза „Първичен неходжкинов лимфом на ЦНС, едроклетъчен В тип“

България: Руските избиратели бяха лишени от правото на информиран избор

България: Руските избиратели бяха лишени от правото на информиран избор

България Преди 12 часа

България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Новият графит на Банкси в Лондон отправя послание, свързано с околната среда (СНИМКИ)

Новият графит на Банкси в Лондон отправя послание, свързано с околната среда (СНИМКИ)

Свят Преди 12 часа

Художникът потвърди, че творбата в парк Финсбъри е негова

Диляна Попова: Стараем се да възпитаме вкус към новините и висок стандарт за информацията, която публикуваме

Диляна Попова: Стараем се да възпитаме вкус към новините и висок стандарт за информацията, която публикуваме

Любопитно Преди 12 часа

Пожелавам на екипа на Vesti.bg още много години на успешна работа, иновации и качествено и коректно представяне на новините, каза тя

„Много жертви за любовта“: Шакира твърди, че е спряла кариерата си заради Жерар Пике

„Много жертви за любовта“: Шакира твърди, че е спряла кариерата си заради Жерар Пике

Любопитно Преди 12 часа

Шакира за първи път се срещна с 37-годишния Пике на снимачната площадка на видеоклипа към нейната песен „Waka Waka"