Грози ни срив на здравето
Източник: MagCombo
0

Г рози ни сериозен срив на здравето, предупреждават здравните власти. По думите им изтощаването на организма през зимата и изчерпването на жизненоважни витамини и минерали, което обикновено се проявява като уж безобидна отпадналост и умора, е тревожният сигнал за дискредитиран имунитет и отслабена защита.

Двата сериозни дефицита

„Грипът и вирусите намаляват нивата на голям брой витамини и минерали, които участват в имунните функции (…) и имат важна роля в метаболизма на белтъците и енергията”, пише в сайта на здравното ведомство националният консултант доц. д-р Стефка Петрова, директор на Националния център по опазване на общественото здраве. Така преминали веднъж през най-болестния сезон, вместо да сме в безопасност, ние всъщност попадаме в още по-високорискова ситуация, отключена от фаталната комбинация на два сериозни дефицита – витаминен и магнезиев. Състояние, в което разболяването ни е в кърпа вързано, дори и при най-малката заплаха, и то независимо от възрастта ни или температурите навън.

Атаката е най-добрата защита

Източник: MagCombo

Изправени пред лицето на опасността, най-доброто нещо, което можем да направим, съветват медицинските специалисти, е ответната атака над проблема във вид на незабавно попълване на отворилите се липси и повишаване на имунната защита чрез директен внос на недостигащите ни вещества. Доказал неведнъж своята ефективност както пред лекари от различни сфери на медицината, така и пред вече изпиталите на свой гръб тежестта на последствията от магнезиевия недоимък, като първа помощ в кризисната за здравето ситуация се посочва специален магнезиев комплекс, познат с името MagCombo (МагКомбо). Комбинирайки в себе си концентрирано количество чист магнезий плюс комплекс от най-важните за добрия имунитет витамини от група В и витамин С, дозирани в съответствие със здравните нужди на българина, той не само повишава устойчивостта на организма, но е и достатъчно мощно оръжие за отблъскване на болестотворните заплахи на два фронта едновременно.

В сигурни ръце

Разработен от висококвалифицирани френски учени в областта на фармацията и медицината, MagCombo представя най-новите достижения в двете научно-изследователски сфери. Чрез патентованата технология за производство – LICAPSTM, която позволява запечатването на течности в твърди желатинови капсули без никаква химична или термична обработка, той е единственият магнезий в маслена форма у нас. Без аналог по своята фармакологична формулировка, MagCombo достига нива на усвояване и насищане на организма със съдържащите се в него полезни вещества на равнища, които обикновените продукти (на таблетки или разтворими) не могат – над 90%. Всичко това в съчетание с балансираната му формула, съчетаваща най-препоръчваните за справяне с опасната обстановка вещества, го прави незаменим за всеки, чийто имунитет е дискредитиран и/или е поставен в непосредствена заплаха за здравето. Освен за подобряване на имунната защита, MagCombo е изключително ценен и при разстройства в здравния статус, като например мускулна слабост, отпадналост и умора, нарушен сън и емоционална нестабилност.

MagCombo е ефективен

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас Източник: MagCombo

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.
Д-р Стела Янкова

Преборих умората и депресията за 3 месеца

Тодорка Желева, 46 год., с. Кошарица, общ. Несeбър
Тодорка Желева, 46 год., с. Кошарица, общ. Несeбър Източник: MagCombo

Страдам от депресия и тиреоидит на Хашимото. Преди няколко месеца бях много зле. Беше ме налегнала умора, нямах никаква енергия, а краката ми се схващаха постоянно. Реших да посетя доверен за мен специалист – известен хомеопат в Бургас. Тя ми препоръча да започна прием на магнезиевия комплекс MagCombo. Пия го вече трети месец и се чувствам чудесно. Продължавам напред към пълния успех и даже сега купих и на мъжа ми. Препоръчвам MagCombo на всекиго, за когото сполетелите ме проблеми звучат познато.
Тодорка Желева

MagCombo ме спаси от изтощението

Гергана Илиева, 42 год., София
Гергана Илиева, 42 год., София Източник: MagCombo

Аз съм активен човек и постоянно съм в движение, а ето, че зимата ми се отрази – изведнъж се почувствах изтощена и без енергия. Крайниците ми започнаха да изтръпват и имах усещането, че тялото ми се предава. Дори в рамките на 1 месец се разболях два пъти.

Консултирах се с личния си лекар и се оказа, че страдам от дефицит на магнезий и на витамини. Изписа ми да пия магнезиевия комплекс MagCombo, защото освен магнезий, той съдържа витамини от В групата и витамин С.

Приемам го вече от месец и резултатът е налице. Чувствам се отлично. Умората и схващанията изчезнаха. Определено укрепнах и имунитетът ми се засили – не съм боледувала, въпреки че ходя на работа всеки ден. Заставам с името си зад MagCombo, защото се уверих, че той работи.
Гергана Илиева

MagCombo ме държи в перфектна кондиция

Ясен Жеков, 49 год., Кърджали
Ясен Жеков, 49 год., Кърджали Източник: MagCombo

Мускулни схващания ме събуждаха почти всяка нощ. Болката приличаше на изстрел, който ме уцелваше без да подозирам. Потърсих помощ от фармацевта в аптеката до нас и той ми препоръча MagCombo. Увери ме, че ще помогне не само за крампите, но и ще подобри цялостното ми здраве.

Започнах да го пия по една капсула на ден и след около седмица досадните крампи отшумяха. Чувствам се по-жизнен и отпочинал, а сънят ми стана пълноценен. Благодарен съм на фармацевта за безценния съвет, благодарение на който съм в перфектна кондиция дори и в този тежък период. Препоръчвам MagCombo от сърце на всеки, който цени здравето си.
Ясен Жеков

Източник: MagCombo

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

Маргарита и Кристиян обявиха война на София и Тихомир в “Един за друг”

Любопитно Преди 2 часа

Седмичното изпитание за жените свали всички маски във Вилата на любовта

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Няколко земетресения в Тайван, най-силното с магнитуд 6,1 по Рихтер

Свят Преди 2 часа

Националната противопожарна агенция съобщи, че няма незабавни съобщения за щети

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Испания ще достави ракети "Пейтриът" на Украйна

Свят Преди 6 часа

Партидата ще бъде доста ограничена

Назначиха нов областен управител на София

Назначиха нов областен управител на София

България Преди 7 часа

Още пет области са с нови управители

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

АБРО: Призоваваме народните представители за незабавна дискусия относно Закона за хазарта

България Преди 8 часа

АБРО с официална позиция във връзка с приетия на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

Българските 15-годишни са с по-ниски очаквания от връстниците им по света

България Преди 8 часа

Проучването на ОИСР представя изводи по пет ключови области

<p>&quot;Скриването на тялото беше трудна задача&quot;: Учителка призна хладнокръвно убийство</p>

"Раздвоена личност”: Начална учителка признава, че е убила приятеля си

Свят Преди 8 часа

"Все още действията ми ме преследват. Понякога ми се налага да си спомням какво съм направила”, коментира обвиняемата пред съда

Унижение

Коя е най-силната психическа травма за човек?

Любопитно Преди 8 часа

Според специалистите, отговорът е само един.

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Присъда от 1794 години затвор за сирийка в Турция

Свят Преди 9 часа

Ахлам Албашир и част от задържаните обвиняеми присъстваха на заседанието

Зеленски: Радиацията не признава граници

Зеленски: Радиацията не признава граници

Свят Преди 9 часа

Зеленски: Дълг на целия свят е да окаже натиск върху Русия

<p>Как е реагирал Георги Блажев на новината, че ще става баща</p>

Георги Блажев: Да си добър родител не облагодетелстваш само твоето дете, ти си в плюс на обществото

Любопитно Преди 9 часа

Това сподели от личен опит писателят и панелист в „На кафе“ Георги Блажев в подкаста „Ох, на мама! Podcast”, който е и баща на две деца

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

Задържаха две жени, ощетили държавата с над 100 000 лв.

България Преди 9 часа

Те използвали фалшиви решения на ТЕЛК

Аварирал камион причини километрично задръстване

Аварирал камион причини километрично задръстване

България Преди 9 часа

От полицията съобщиха, че към мястото на инцидента пътуват екипи

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Гласувайте за най-големите постижения на България след 1989 година

Свят Преди 10 часа

Вижте как може да подкрепите някой от най-забележителните успехи на страната ни

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

„Огледало на войната” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 10 часа

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Дамите в “Един за друг” изясняват отношенията си лице в лице

Любопитно Преди 10 часа

Те ще играят нестандартна игра на покер