0

Елън ДеДженерис и Порша де Роси ("Али Макбийл") се ожениха в събота. Това е най-голямата гей сватба в Калифорния, откакто щатът позволи еднополовите бракове.

Новината потвърди говорителят на ДеДженерис, но не даде допълнителна информация.

Брачната церемония на 50-годишната телевизионна водеща и 35-годишната актриса е била в дома им в Бевърли Хилс сред тесен кръг близки и приятели. На празненството е имало 19 гости, сред които майките на двете дами.

"Те се прегръщаха и целуваха", коментира очевидец на тържеството за сп. "Пийпъл".

"Аз съм най-щастливата жена на света. Тя вече официално не е свободна, никой не може да я има. Сега тя ще чисти и готви за мен", радва се Елън ДеДженерис, а половинката й добавя, че се чувства много щастлива.

"Никога няма да забравим този ден - любовта, която излъчваха хората около нас и любовта, която изпитваме една към друга го направи най-красивия и емоционален в живота ни", споделят младоженките пред сп. "Пийпъл".

През май Върховният съд на щата Калифорния разреши гей браковете и тогава Елън ДеДженерис обяви в своето предаване, че с Порша де Роси ще узаконят четиригодишната си връзка.

"Един ден хората ще се обърнат назад и ще си дадат сметка колко нелепо е това, че всички ние нямаме равни права", заяви неотдавна телевизионната водеща по повод интимните си отношения с Порша де Роси.

До 2000 г. Елън ДеДженерис имаше връзка с актрисата Ан Хечи, но след като обявиха публично отношенията си, Холивуд ги бойкотира.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@