0

Има толкова факти за водата, с които трябва е добре да се запознаем:

Без вода, животът на Земята спира да съществува. За да поддържа нормалните си жизнени функции, човек ежедневно трябва да изпива около 2 литра чиста вода.

Ако насочим мисълта си към чашата с вода преди да я изпием и си помислим с любов и добрина, водата ще се структурира и ще е по-полезна за здравето, т.е. с мисълта си можем да управляваме и качеството на водата. Като изпием такава вода и ние ще станем по-добри. Е, всичко започва от нас, нашето желание, воля и постъпка и въздействието от него завършва върху нас. Не е трудно, само трябва да си повярваме, да го направим всички и да накараме и другите да го осъзнаят, приемат като начин на живот и резултатите няма да са далеч.

Човешкият организъм е съставен основно от вода, следователно представлява система, която може да бъде програмирана. Общуването между хората и различни външни фактори, променят структурата и биохимичния състав на телесните течности. И това става на клетъчно ниво.

Ние се променяме, защото клетките от които сме изградени се променят. Ако управляваме състоянието на водата може да повлияем върху поведението на човека и неговите биохимични процеси, като този процес не зависи от разстоянието. Може да се програмира дори клетъчното ядро до степен на неговото пълно разрушаване, което означава смърт за самата клетка. Следователно такива действия, като заклинание и баене върху вода, не са суеверие, а абсолютна реалност. А какво да кажем за обикновените хора, които не са екстрасенси или магьосници. Въздействаме ли си ние едни на други, чрез своята водна среда посредством нашите мисли, думи и такива чувства, като завист или любов. Можем ли да програмираме себе си или околните? Да. Учените потвърждават и това. 

Такива усещания, като рязка умора, безпричинна агресия, лошо настроение и дори много болести могат да бъдат последствие от негативно биоинформационно въздействие. Нещо повече – чрез общото енергоинформационно поле водата запазва връзката си с човека, който е въздействал върху нея, независимо на какво разстояние са разделени един от друг. Ако се случи нещо с човека, то в структурата на водата също ще настъпят изменения. Но поразителен е друг факт – че ако се въздейства върху вода, която помни влиянието на друг човек, то в неговото здраве и поведение също ще настъпят изменения. По този начин се обясняват някои тайни на черната магия, където се извършват манипулации именно с телесни течности – лимфа, кръв, слюнка.

В природата, извирайки на повърхността, водата преминава през различни почви, минерали, полезни изкопаеми, като приема тяхната енергия и вибрации. Структурната памет позволява на водата да запечатва всичко, което става около нея, като по този начин обменя информация с цялата Вселена и свързва информацията за всички живи системи. И всеки от нас е брънка в безкрайната верига, предаваща информация. Но всеки от нас е и източник на информация, защото всяка изречена дума, всяко наше действие, мисъл и емоция се отделят от нас и се запомнят от водата. А информационното замърсяване я отравя, натрупвайки се в нейната памет. Водата ни предлага ни да погледнем по-внимателно в себе си, в отношенията между хората и към нея.

За нея е достатъчно само да се докосне до друго вещество, за да възприеме неговите свойства и да ги съхрани в своята памет. Дали са се досещали за това нашите предци, когато са превръщали обикновената вода в лечебна, използвайки сребърни съдове? Днес сребърната вода е най-мощният антисептик, широко използван в цял свят. Запечатвайки информацията, водата придобива нови свойства, като при това нейният химичен състав остава непроменен – Н2О. Водата, разбира се, си остава вода, но нейната структура, подобно на нервна система, реагира на всяко дразнене.

Производителите на бутилирана вода могат да слагат етикети, на които пише – „Благодаря”, „Обичам те”, „Много си мил(-а)” и така всички ние ще бъдем по-здрави и с добри мисли и чувства. Изворната вода е за предпочитане пред натоварената отрицателно от водопроводната мрежа. В семействата е добре да се възроди традицията за молитва преди хранене, защото научно доказано е, че древният обичай да се прекръства храната и питието на трапезата има дълбок мистически смисъл с практическа полза: храната се очиства буквално за един миг и това велико чудо се случва всеки ден. Открити са уникални бактерицидни свойства, появяващи се във водата от нейното освещаване с молитва и кръстен знак. Открито е и ново, досега неизвестно свойство на Божието Слово да преобразява структурата на водата, значително повишавайки нейната оптическа плътност в късата ултравиолетова област на спектъра.

След прочитането на молитвата ”Отче наш” и прекръстването на проби от различни водоеми се оказва, че количеството вредни бактерии намалява 7, 10, 100 и даже повече от 1000 пъти! По условие на експеримента – за да бъдат изключени влияния на възможно мислено внушение – молитвата е четена и от вярващи, и от невярващи хора. Броят патогенни бактерии в различните среди всеки път намалява в сравнение с контролния образец. Благотворното влияние на молитвата и кръстния знак се отразяват и върху всички участници в експеримента – при всички се стабилизира кръвното налягане, подобряват се и кръвните показатели. Интересното е, че при хипотониците кръвното се повишава, а при хипертониците се понижава. Експериментът показва и още една особеност – когато участникът не е толкова съсредоточен или дори е небрежен при осеняването с кръстен знак (средата на челото, центърът на слънчевия сплит, ямките на дясното и лявото рамо), положителният резултат от въздействието намалява или дори съвсем отсъства.

Учените измерват и оптическата плътност на водата преди и след осеняването с кръстен знак. Резултатите сочат, че оптическата плътност се повишава в сравнение с изходната. Водата ”различава” степени на освещаването. Интересен е резултатът при осеняване на водата с кръстен знак от човек, приел свето Кръщение, но невярващ и не носещ кръстче. Оказва се, че водата ”различава” даже степени на вярата – оптическата плътност при тези хора се променя едва с 10%! „Две трети от човешкия организъм е вода, което означава, че при сътворението Бог е заложил у нас такава система от физически канали, регулираща всички биохимически процеси в организма, която”познава” името Иисус Христос!“, разсъждава ученият. Може да се каже, че кръстното знамение е генератор на светлина. При никакви други позиции на пръстите на ръцете няма никакви изменения в оптическата плътност на водопроводната вода, категорични са участниците в експеримента.

Свръх-йонизираната вода е жива и има Божествено съзнание.

Турски учители-суфи са подарили на света вода, която е наистина жива и има Божествено съзнание. Тя оказва различен ефект върху различни неща. Всъщност тя оказва оптимален ефект на всичко, до което се докосне.

Те са я изпробвали в един от най-замърсените заливи в света, където водата е тъмна и бълбука с черни мехурчета. В течение на няколко дни тя е станала съвършено чиста. За съжаление, отпадъците, изливащи се в залива, продължават да го замърсяват. Друнвало Мелхизедек е присъствал на среща на ФБР, ЦРУ, военните и водещите учени във Вашингтон, където са демонстрирали действието на водата. Само една чаена лъжичка от тази вода е успяла да пречисти най-ужасното замърсяване в експерименталните стъклени контейнери, пълни с отходни материали, масло и химикали.

Те провеждат също и експерименти с големи водоеми – резултатът е същия. Тази вода е изгасила химически, нефтохимически и метанови пожари по сметища, които до тогава не са успявали да бъдат потушени и в последствие тези пожари не се възобновяват. Водата има същия ефект и при горските пожари.

Някои от учените-еколози, присъстващи на събранието, казват, че Земята би загинала в рамките на 3 години от такива замърсявания, ако не се бе появило чудо като това. Най-добрата новина е, че правителствата са изразили желание да разрешат използването на тази вода за пречистване на планетата от замърсяванията.

Тази вода се нарича свръх-йонизирана вода. Произвежда се от компанията „Съвършена наука” (Perfect Science) и е основана в Истамбул, Турция, от Ихан Дойук (Ihan Doyuk). В Турция има вече и фабрика на стойност 48 млн. долара, която произвежда по 100 000 тона такава вода всеки ден.

Тази вода може да се използва и в други области. Друнвало Мелхизедек не получава разрешение да разкаже повече заради договора за секретност, който е подписал. Той не е казал и какъв е ефектът й върху човешкото тяло, но споделя, че това е може би най-интересното приложение на водата.

След като прочетете статията на Друнвало, вероятно ще разберете какъв прекрасен дар е направен на човечеството. Сигурно разбирате и, че някои хора и компании ще загубят много заради това. Ако това послание достигне до повече хора, може би правителствата няма да могат повече да крият този прекрасен дар. Разкажете на колкото се може повече приятели и интересуващи се хора. Една птичка пролет не прави, но ако се обединим, ще можем да променим света! Дайте своя принос за пречистването на нашата планета!

Когато човек е на 13 години може да мечтае и да си пожелае на всички приятели и на хората по целия Свят да живеят в чиста, спокойна, сигурна, мирна и щастлива среда, да се радват на децата си, на техните постижения и да не се притесняват за утрешния ден! Нека бъдещето бъде по-красиво от настоящето!

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Взривове в няколко украински области, Русия атакува инфраструктурни обекти

Взривове в няколко украински области, Русия атакува инфраструктурни обекти

Свят Преди 1 час

Блогър, живеещ край град Камянске, съобщи в Telegram за кратер в района, дълбок 4 м и широк 10 м

Рак и диабет: Ето защо е вредно готвенето с вече използвано олио

Рак и диабет: Ето защо е вредно готвенето с вече използвано олио

Любопитно Преди 1 час

За съжаление вкусните лакомства, които се приготвят във фритюрници, са свързани с редица заболявания

Изкуственият интелект достига и до Google Maps

Изкуственият интелект достига и до Google Maps

Технологии Преди 1 час

Чрез него приложението ще дава повече информация

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

България Преди 8 часа

Ударили са се кола и два мотора

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Любопитно Преди 9 часа

Той даде втори шанс на талантливата Никол, която беше на крачка от напускане на надпреварата

Гърция съди "Газпром" за цените на газа

Гърция съди "Газпром" за цените на газа

Свят Преди 9 часа

DEPA е подала молба за арбитраж

Поне 45 души загинаха при падането на автобус от мост Република Южна Африка

Поне 45 души загинаха при падането на автобус от мост Република Южна Африка

Свят Преди 10 часа

Автобусът е паднал от височина от петдесет метра

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Свят Преди 11 часа

Гласуването в 15-членния съвет завърши с 13 гласа "за", Русия гласува "против"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Свят Преди 11 часа

Целта е проверка за лица, които са нерегламентирано в тях, опасни предмети, наркотици и забранени вещи

Колко ще струват избори 2 в 1

Колко ще струват избори 2 в 1

България Преди 11 часа

Дотук за три години и седем вота държавата е похарчила 710 милиона лева

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 12 часа

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 13 часа

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Русия обвини Украйна за атентата край Москва

Русия обвини Украйна за атентата край Москва

Свят Преди 13 часа

Според експерти Путин може да готви нова мобилизация в Русия

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Свят Преди 14 часа

Разкопките са извършени в района на град Кандира в Турция

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

България Преди 14 часа

Разследват измама със субсидия, свързана а с пандемията от COVID-19

Убиха най-голямата змия в света, открита от Уил Смит

Убиха най-голямата змия в света, открита от Уил Смит

Свят Преди 14 часа

Колосалната змия се появи от дълбините на тропическите гори на Амазонка