15

Vesti.bg получи голямата награда в категория „Медии“ на БГ Сайт. Конкурсът се провежда за 15-та поредна година.

Наградата бе връчена от Максим Бехар, който обясни, че гледайки наградените проекти от първия конкурс БГ Сайт и проектите, които се състезават тази година, има усещане, че не са минали 15, а 115 години. Продуктовият мениджър на Vesti.bg Лъчезар Иванов благодари на редакторите на сайта и на целия екип, който се грижи за продукта.

Номинирани в същата категория бяха и NOresharski.com и Smart News,, които получиха съответно второ и трето място в категорията. Сайтът Не!Новините получи специална награда от експертния съвет за цялостен принос.

Изпълнителният директор на "Нетинфо" Христо Христов връчи награда за корпоративен сайт, а търговският директор на компанията, Ирина Поррузиан даде наградата на победителите в категорията лендинг страница.

Сред наградените са още: Holiday Heroes за цялостно онлайн присъствие, Американският Университет - за институционален сайт, Vivacom - за корпоративен сайт, и Sunshine.bg - за блог.

Създателят на БГ Сайт Жюстин Томс обяви при закриването на церемонията, че се оттегля от следващите издания на конкурса и предава щафетата на Кристалин Чавдаров.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@