2

О т днес, 22 септември, Нова телевизия ще звучи на честотата на радио Novanews - 95,7 MHz за София, 97,1 MHz за Велико Търново и 98,2 MHz за Кюстендил.

Най-новото радио в българския ефир ще излъчва на живо сутрешния блок на Нова „Здравей, България“, всички новинарски емисии на медията – в 12:00, в 16:00, в 19:00 и в 23:30 часа, както и публицистичните предавания - „Часът на Милен Цветков“ и уикенд линията – „Събуди се“ и „Комбина“.
 
Официалният старт на радиото бе обявен днес по нетрадиционен начин - водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ Виктор Николаев смени за един ден работното си място и води блока от студиото на радио Novanews.
 
Радиото е съвместен проект на водещата медийна група в България Нова Броудкастинг Груп и най-голямата радио група в страната. Двете медийни групи обединяват усилията си, за да предложат още повече възможности на своите зрители и слушатели – да не пропускат важните новини и най-актуалните събития и теми, дискутирани в публицистичните предавания на Нова, дори когато са в движение.

Програмата на радио Novanews ще бъде насочена към широка аудитория градско население и ще има развлекателна част и предавания с културна, публицистична и образователна насоченост. Музикалната селекция на радио Novanews ще включва най-големите и любими поп и рок хитове. В информационната част от програмата, освен всички новинарски емисии и публицистични предавания на Нова, място ще намери и новаторската за българския радио ефир концепция - Radio Reading Service или излъчване на аудио книги на слушателите.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@