0

Т оплофикация София напомни на своя сайт, че продължава обследване и ремонти на топлопреносната мрежа.

Топлата вода ще бъде спряна в периода от 3-ти юли до 20 -ти юли 2018 г. включително в кварталите „Лозенец“, „Дианабад“, „Изток“, „Изгрев“, „Гео Милев“, „Яворов“, Зоологическа градина.

Топлоподаването към кварталите „Иван Асен II“, „Подуяне – център“ и  „Редута“, както и към 320 сгради от кв. „Лозенец“ няма да бъде спирано, тъй като има техническа възможност те да бъдат захранвани от друг топлоизточник.

Кога и къде спират топлата вода в София това лято

Поради изграждане на улица в кв. „Овча купел“-2 между ул.„ Феникс” и ул.„Промишлена”  е необходимо да бъде  изместен съществуващия топлопровод и подаването на топла вода към следните сгради:

Бл.38, бл.429, бл.430, бл.431,  ул.„Промишлена” №29, №30 и №33  ще бъде спряно от 08.00 часа на 02.07.2018 г. до 24.00 часа на 23.07.2018 г.

Информацията за сроковете на спиране на топлата вода и засегнатите квартали е публикувана в сайта на дружеството – toplo.bg и във Фейсбук - facebook.com/www.toplo.bg. Повече подробности клиентите могат да получат и на информационния телефон в Кол центъра на компанията – 0 700 11 111.

"Топлофикация" утонява, че за времето на ремонтите на клиентите няма да бъдат начислявани сметки за топла вода и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@