17

БАСТА започна предизборната си кампания за предстоящите на 25 май избори за Европарламент от връх Шипка.

Стотици съмишленици се събраха на връх Шипка, за да кажат "БАСТА" на безропотното съгласие и пропуснатите възможности, посочват от пресцентъра на партията.

Според водача на листата Мирослав Найденов най-важното е да кажем "БАСТА" на снизходителното отношение на Европа към България. Европа, която говори за две скорости и причислява България към втората скорост, посочи Найденов.

Казваме "БАСТА", за да променим това, в името на бъдещето на всички ни, но най-вече на нашите деца и родители, заяви Найденов и призова симпатизантите на БАСТА да гласуват с бюлетина номер 12 на 25 май.

В обръщението си към присъстващите втората в листата - секретарят на УС на БАСТА Мария Кунина е подчертала, че единствената партия, която е заявила, че ще даде път на младите и го е направила наистина, е БАСТА.

Слоганът на партията за предстоящата кампания е "БАСТА! За да ни чуят в Европа".

Формацията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов ще участва в изборите за европейски депутати с №12.

Източник: БГНЕС

"Тук сме, за да кажем БАСТА на заключените брюкселски врати. Години наред нашият бизнес и нашите хора чукаха на затворени врати. Онези там трябва да разберат, че ние не сме по-малко европейци от тях", подчерта още бившият министър на земеделието на връх Шипка.

Ние сме европейци преди много други народи и не заслужаваме снизходително отношение, време е да кажем БАСТА на подобно отношение, категоричен бе Найденов.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@