0

В дъхновяващите истории са навсякъде около нас.

Страницата във Фейсбук - "Историите на Теди", ни помага да погледнем по нов начин на хората, за които не се говори всеки ден, но въпреки това могат да ни мотивират, да ни научат и защо не - да ни вдъхновят. 

Режисьорът Теодора Петрова споделя с  "Вдъхновените" и Vesti.bg историята на Георги, която след борба с депресията успява да намери себе си и да се реализира професионално.

Пътят към това обаче минава през своите перипетии. 

Георги работи като търговски представител и живота, който води не го удовлетворява.

Благодарение на приятели обаче се записва в конкурс за стендъп комедия. Той е скептично настроен - няма никакъв опит на сцена, не е излизал пред публика. Изненадващо за него обаче, печели както регионалния, така и националния конкурс и всичко за него се преобръща.  

"Моят опит показва, че когато човек подходи негативно към дадена ситуация, веднага я усложнява още повече", споделя Георги. 

Към момента той помага за организацията на събития, където други любители също се изявяват на сцена, а самият Георги вече има спектакли в  10 града и е излизал над 250 пъти пред публика. 

Повече можете да видите тук:

Отново да мечтаешСледете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.


 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини и любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@