0

Д оцент Банков е напът да загуби и последните си приятели в болница “Св. Кирил”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал “Откраднат живот: Анатомия на гнева” тази вечер по NOVA конфликтът между Виктор и Марио нажежава работната атмосфера в болничното заведение и става достояние на останалите лекари.

Междувременно Христо разкрива, че Кая е пренощувала при Банков и започва да се държи враждебно с него. Раздразнението му ще ескалира, когато засече Виктор до боксовата круша в салона и под напора на емоциите ще даде свобода на юмруците си.

Слухът за новото похождение на Банков бързо се разнася из болницата и достига до Захариев, който се ядосва още повече, след случилото се между Виктор и дъщеря му. Сестра Жекова решава, че трябва да върдвори реди и да спре срещите между Виктор и сестрите.

Какво ще направи Жекова? Какво се случва между Кая и Банков? Ще успее ли Виктор да тушира негативното отношение на колегите си?

Не пропускайте епизод 26 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Пропуснатите епизоди на „Откраднат живот” гледайте в NOVA PLAY

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитни новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@