0

П ърви сериозен сблъсък между доцент Банков и Христо Карагьозов ще постави гнева в центъра на новите епизоди на „Откраднат живот“ по NOVA. Напрежението помежду им ще бъде продиктувано от сестра Райкова, която ще ги провокира да бъдат честни пред нея и пред себе си. Откровенията ще се превърнат в главна тема и за други герои в болницата – след изневярата доктор Войнова ще трябва да реши как да постъпи с Тони след неговото завръщане.

Неизказаните чувства ще вълнуват и доктор Хинова, доцент Мазов и доктор Владов. Зародилите се отношения между колегите ще провокират доцент Мазов да продължи с нападките към Владов във всеки удобен случай.

Непланирана среща между майката на Кая и професор Цонев ще разкрие подробности от миналото на сестра Райкова. Дали професорът ще пожелае да промени живота на Кая и какво ще ѝ предложи, зрителите ще видят в новите епизоди тази седмица по NOVA.

Особени обстоятелства ще съберат доктор Огнянова и доцент Банков, които ще отправят поглед към миналото и ще отговорят на най-важния въпрос – могат ли да имат съвместно бъдеще или всичко е безвъзвратно приключило.

 Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Пропуснатите епизоди гледайте в NOVA PLAY

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитни новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@