34

Т ази вечер започна „Женското царство” във VIP Brother! Сезонът, вдъхновен от силата на нежния пол, посрещна 17 Съквартиранти, които в следващите месеци ще живеят под покрива на най-известната Къща в България.

ВСИЧКИ СЪКВАРТИРАНТИ ВЪВ VIP BROTHER: ЖЕНСКО ЦАРСТВО СНИМКИ

Тази година отбелязваме 10-и сезон поред в историята на VIP формата у нас и 22-ри в историята на Big Brother в България. Интригата в юбилейния сезон на риалитито ще се върти около една от най-актуалните глобални теми в момента - жената царица. Жената, която властва. Жената, която успява. Жената - такава, каквато светът не я виждал досега.

Първи прага на къщата прекрачи Папи Ханс – Константин Трендафилов. За себе си споделя, че е притеснителен, честен, добър, скромен, срамежлив, а когато се забавлява, става Папи Ханс. Смята за свой грях, че „обожава кифли“.

Вижте цялата му визитка тук

След него в Къщата се появи Ваня Костова. „Получавала съм много награди, но се гордея с песните, които съм предизвикала. Чувствала съм се като муза, много често в моята работа като певица. Песните, които пея, са сякаш отражение на мен самата“, споделя момичето от Тоника с очилата и хубавия глас.

Вижте цялата ѝ визитка тук

Съквартирант №3 се оказа Ева. Наричана като млада „Лудата Ева“, певицата влиза във VIP Brother със заявката, че може да е и добрата майка и нетолкова добрата мащеха.

Вижте цялата ѝ визитка тук

След тях по червения килим мина Нора Недкова.

Когато бях малка мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, защото звезда не се става - звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, само съм объркала държавата, в която съм се родила. 

Вижте цялата ѝ визитка тук

Кулинарният гений Божана Кацарова също се присъедини към съквартирантите. Тя е готвила за президенти, артисти и много богати хора. „В момента се възтановявам от най-великото приключение, което ми се беше случвало до момента бях селектирана за частен готвач на най-богатата жена в Хонг Конг и шестата най-богата жена в света. За последните 3 месеца имам навъртани 75 000 климоетра – Токио, Ибиса, Лонодн, Португалия, Франция, цялата френска Ривиера, Сардиния, Корсика“, споделя Божана.

Вижте цялата ѝ визитка тук

След това представителите на силния пол в Къщата се увеличи с още един - Стефан Николов. За женското царство споделя, че живее с кралица. Не се притеснява, че го определят като Стефан на Гала. „Блокът ни е известен като „блока на Гала“ и кварталът е „квартала на Гала“. „На кафе“ е най-известният кошер в българския ефир, женското царство там ме смазва“, споделя Стефан.

Вижте цялата му визитка тук

Мира Добрева също е час от Съквартирантите в Женското царство. Телевизионната кариера на Мира започва в NOVA преди 20 години. Смята работата си за удоволствие, няма търпение да започне работния ѝ ден и да се впусне в него.

Вижте цялата ѝ визитка тук

В Къщата влезе и Валентин Кулагин. „Да бъдеш най-добрия гримьор е равносилно на да бъдеш най-добрия адвокат, най-добрия сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген, нямам нужда от почти нищо, за да поддържам визията си перфектна“, споделя Валентин.

Вижте цялата му визитка тук

Следващият съквартирант е актьорът Веселин Плачков.Той определя себе си като „куражлия“ - не приема някой да му казва как да обича или как да живее.

Вижте цялата му визитка тук

В Къщата влезе също Ванко 1. „На нивото съм на 50 Cent и The Game, само че съм роден в България. Ако бях американец, само с биографията си щях да съм мултимилионер. Без да се тупам в гърдите, мисля че основните успехи на тази музика са благодарение на мен, помогнах на много хора и създадох наистина звезди – Лошите, г-н 100 кила... Аз съм човекът, който помогна на Николета Лозанова да стане най-известната жена в държавата“, казва Ванко 1.

Вижте цялата му визитка тук

С бърза стъпка и неподражаем чар прага на Къщата прекрачи и моделът Розмари. „По принцип съм много мила, но понякога в мен има някакъв малък генерал, който излиза наяве неочаквано. Мога много добре да правя скандали. Моята баба ме научи. Тя ми каза: „Розмари, трябва да си нахална“, поделя красавицата.

Вижте цялата ѝ визитка тук

Съквартирант №12 е Лора Караджова. Лора се гордее с песните си и обича стила, в който работи. Смята, че баща и е легенда. "Той никога не ми е помогнал в музиката и слава Богу! Благодаря му!“, споделя дъщерята на Данчо Караджов.

Вижте цялата ѝ визитка тук

Ричард Величков е поредният обитател на звездната Къща. „Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България. Следваща ми цел е да стана и най-известния в чужбина. Когато човек не е глупав, не може да се притеснява от това да е известен“, разказва Мистър София.

Вижте цялата му визитка тук

След тях по червения килим мина Диона. Диона смята, че е българския вариант на Еминем. „Не сте ли чували за мен. Определят ме като първата и най-добрата рап изпълнителка в България“.

Вижте цялата ѝ визитка тук

Наско е певец, бивш баскетболист, студент по медицина - бъдещ лекар и най-новият обитател на Къщата. „Идеята ми за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката се разбираме - те ме харесват и аз ги харесвам, и мисля, че ще има много часове , запазени занапред“, споделя Наско.

Вижте цялата му визитка тук

Семейството мечта Яна и Петко Димитрови влязоха последни в дома на звездите. 

Те са женени от 5 години. „Не е лесно да водиш Петко, затова сме заедно, защото ми е приятно той мен да води“, споделя танцьорката. Тя смята, че е по-организираната от двамата, защото се грижи за децата, чисти и готви и поддържа всичко в перфектен вид. Влизат в Къщата, защото искат да избягат за малко от децата.

Научете повече за тях от визитката им

Какво ще се случва със Съквартирантите, как ще живеят под един покрив, дали царството ще е наистина женско или мъжете бързо ще направят преврат? Това са само част от въпросите, на които Биг Брадър ще търси отговор този сезон.

Абонирйте се и за Facebook страницата на риалити шоуто.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Коментари 34
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

34 коментара
 
Мъж на смъртен одър: - Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са? - Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

„Пътища отвъд границата” в „Темата на NOVA“

„Пътища отвъд границата” в „Темата на NOVA“

България Преди 1 час

Не пропускайте тази неделя след централната емисия новини

<p>&quot;Иран има достатъчно материал за атомна бомба&quot;</p>

Гроси: Иран има много повече уран, отколкото се нуждае, за направата на една атомна бомба

Свят Преди 1 час

При експлозиите в Исфахан очевидно не са били повредени атомните съоръжения на страната. Именно този град е центърът на иранските ядрени изследвания, казват от МААЕ

<p>Разкриха с каква скорост е карал&nbsp;шофьорът, обвинен за смъртта на Ферарио Спасов</p>

Със 165 км/ч е карал шофьорът, обвинен за смъртта на Ферарио Спасов

България Преди 2 часа

Футболният специалист загина на пътя София – Варна при пътен инцидент с 24-годишния Начо Пантелеев

Заловиха голямо количество хероин на "Капитан Андреево"

Заловиха голямо количество хероин на "Капитан Андреево"

България Преди 2 часа

Пресичането на трафика на наркотик е част от специализираната операция за засилване контрола на ГКПП

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

България Преди 2 часа

От началото на годината в областта има осем случая на заразени с болестта, като пет от тях са деца

<p>Китай има нова стратегия, за да &quot;печели войни&quot;</p>

"За да печели" войни": Китай създава нови сили за киберзащита

Свят Преди 3 часа

Те са "стратегически клон" на въоръжените сили, заяви говорителят на китайското министерство на отбраната У Цян

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Свят Преди 4 часа

По информация на регионалните приложения в Telegram украинските въоръжени сили са унищожили балистична ракета и дрон

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Любопитно Преди 4 часа

Единият бил родом от Цариград и живял през IV век, а другият се подвизавал като отшелник на Синайската планина в първата половина на VI век

Мъж намушка три жени в Швеция

Мъж намушка три жени в Швеция

Свят Преди 4 часа

Нападателят бе прострелян и задържан от полицаи

Зодия Телец и сексът

Зодия Телец и сексът

Любопитно Преди 5 часа

Зоната на комфорт е много важна за този знак

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Свят Преди 5 часа

Иранските лидери заплашиха с незабавен и силен отговор на всяка израелска атака

<p>&quot;Турция може да бъде балансьор&quot;: Ердоган на посещение в Ирак&nbsp;</p>

Турският президент Ердоган с официална визита в Ирак

Свят Преди 5 часа

На върха на дневния ред на Ердоган в Багдад е осигуряването на подкрепа за Турция за планирана офанзива срещу кюрдската бунтовническа група ПКК

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

България Преди 5 часа

Проектът е сред основните приоритети в работата на настоящото правителство

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

България Преди 5 часа

Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°

Изкуственият интелект е расист, но не го осъзнава

Изкуственият интелект е расист, но не го осъзнава

Технологии Преди 5 часа

И за разлика от човека, може бързо да се научи