Приложения от Google Play Market & Apple AppStore - април 2012
Източник: netinfo
0

* - Приложението е налично и при двете операционни системи!!!


Androidify

androidifyПригответе се да създадете вашият уникален андроид! Малкото зелено роботче, което задвижва смартфона ви може да бъде променено, според вкуса и настроението ви. Персонализирайте себе си, семейството или приятелите ви и създайте страхотни креативни андроидчета. Уголемявайте ги, смалявайте ги, добавяйте облекла, коси, цветови нюанси и дори пера от папагал или пиратски шапки. А след като сте приключили с промените можете да споделите творенията си в социалните мрежи, както и да използвате някой от тях като снимка към профил от телефонния ви указател. „Androidify” е разработено съвместно от „Google Creative Lab“ и „Larva Labs“.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Androidify от Google Inc.


Cardio Trainer

 

cardio trainerПриложението „Cardio Trainer“ е един много полезен и функционален помощник в ежедневните ви фитнес упражнения, независимо дали ще вървите, тичате, карате колело, изкачвате някой връх и т.н. Възможностите: вграден гласов контрол и музикален плеър, списъци със задачи и напомняния, следене на пулса с допълнителното устройство „Polar's Bluetooth Heart Rate Monitor“, който най-точно ви информира за моментното ви състояние, водене на статистика на минали упражнения, GPS проследяване, информация за изразходвани калории и още много други полезни функции. Всичко това получавате напълно безплатно. Страхотно нали.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Cardio Trainer от Noom Inc.


Sky Map

 

sky mapВсеки от нас обича да съзерцава нощното звездно небе, то е красиво и хипнотизиращо, но не винаги знаем към какво точно гледаме. Ако сте от хората, които обичат да са по-добре информирани и искате да научавате все повече и повече неща за космическите обекти, то „Sky Map” е точното приложение за вас. С него Android устройството ви ще се превърне буквално в прозорец към космоса. Стартирайте „Sky Map” и пред очите ви ще се разкрият видимите звезди и съзвездия, а благодарение на GPS модула, часовника, компаса и акселерометъра ще виждате в реално време всички космически тела на хоризонта. Ако желаете да разберете коя е онази ярка звезда, насочете устройството си към нея и на екрана ще се изпише името й. Започнете личната си космическа одисея сега.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Sky Map от Sky Map Devs


F1 2012 Timing App (*)

 

f1 2012 timing appС приложението „F1 2012 Timing App” ще можете да проследите в реално време резултатите на най-гледаното автомобилно състезание в света - Формула 1. Както става ясно от името с него ще имате достъп единствено до минали и настоящи състезания и статистически данни от 2012 година. Ще можете да следите времето на всеки от участниците, позициите им, данните за състоянието на гумите, престоя в бокса за презареждане и много други неща свързани с надпреварата.

При платената версия, която НЕ ВИ препоръчвам, заради нереално високата цена от 47лв.(!), ще имате достъп до състезания и статистики от минали години, които реално можете да намерите напълно безплатно и в интернет.

Ако сте почитател на формула 1 и редовно следите състезанията, можете да се информирате за новия сезон 2012 с приложението „F1 2012 Timing App”. Успех.

Цена: Безплатно

 

Линк към приложението: F1 2012 Timing App от Soft Pauer


Fancy (*)

 

fancyАко сте търсачи на стил то „Fancy” е за вас. Приложението е отчасти блог, отчасти списание и отчасти инструмент за водене на записки, за красиви и екстравагантни неща. С него ще можете да създадете своеобразен музей на вашия вкус, в който всеки предмет и картина ще отразяват личността ви. Поканете или намерете ваши приятели и споделете с тях интересите си. Все пак за да опознаете по добре характерът на един човек, трябва да опознаете неговите интереси, нали. Пожелавам ви приятно сърфиране в мрежата на „Fancy”.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Fancy от thingd

 

 

GetGlue (*)

 

get glueЕто още една много полезна и добре замислена социална мрежа, наречена със закачливото име „Get Glue“. Може би създателите са искали да си направим асоциация от типа – „залепнете пред екраните“, а може би просто всички останали готини имена за социални мрежи са вече заети ;), шегувам се.

Всъщност приложението се води – „Социална мрежа за развлечения“- , в която просто споделяте и се отбелязвате на любимите си филми, музика, книги, игри или ТВ предавания. Подобно на Twitter и тук приятелите ви могат да се абонират за вашата активност и да коментират и споделят своето мнение. С “Get Glue” никога вече няма да ви се наложи да се чудите кой филм, тв шоу, книга или игра да изберете, за да прекарате няколко приятни часа. Социалната мрежа за развлечения може да използвате и от официалният уеб сайт в интернет или от някое от многобройните Android и iOS устройства.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: GetGlue от AdaptiveBlue


Deseret Bookshelf (*)

 

desert bookshelfЕдноименната компания Deseret Book, която се е посветила на разпространението на качествени литературни произведения, създаде свой собствен софтуер за Android & iOS. С приложението можете четете и купувате книги от огромната библиотека на Desert Book и да ги носите със себе си винаги. След като го инсталирате като за начало ще получите 8 безплатни книги с библейска тематика. Не се чудете защо библейска. Просто защото създателите на „Desert Book” е всъщност „Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни“. Разбира се можете да купувате и сваляте книги според вкуса ви, така че няма да сте ограничени в избора си. Полезни функции на приложението са вградената търсачка, с която ще можете да намирате интересни за вас цитати, пасажи и т.н.

А ето и списъка с 8-те книги, които  ще получите безплатно: 1. Jesus the Christ, 2. Teachings of the Prophet Joseph Smith, 3. Discourses of Brigham Young, 4. Lectures on Faith, 5. History of Joseph Smith by His Mother, 6. The Miracle of Forgiveness, 7. Gospel Doctrine, 8. Autobiography of Parley P. Pratt

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Deseret Bookshelf от Deseret Book

 


The Masters Golf Tournament (*)

 

the masters golf tournamentПредставям ви официалното приложение на голф турнира „Masters“ в САЩ. Доближете се максимално до красотата и най-вълнуващите моменти, в тази прекрасна игра на ум, техника и хладнокръвност. В приложението ще намерите новини и информация за минали, настоящи и бъдещи срещи между участниците в турнира. Списък с всички голф играчи, техните позиции, видео репортажи и снимки от невероятно красивите зелени игрища.

Голфът е един от най-аристократичните и уважавани спортове в света, а да участваш на турнира „Masters” е едно огромно постижение и признание в тези среди. В България от няколко години се инвестира в този спорт и се надявам в най-скоро време и ние да имаме шампион, който да се мери с големите имена в голфа.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: The Masters Golf Tournament  от Masters Tournament

 Period Calendar

 

period calendarС риска в този момент да загубя мъжката част от читателите, ви представям едно изцяло женско приложение – „Period Calendar”. След наскоро проведен разговор с моя приятелка, бях „обвинен“, че повечето, то май всички приложения, за които пиша са ориентирани към мъжете, затова реших да поправя тази грешка и да дам на дамите нещо, което ще им помогне в тяхното ежедневие.

Скъпи дами, с „Period Calendar” ще можете да следите и водите статистика за месечната ви овулация, симптоми или промени свързани с нея. Приложението има много полезни функции, сладък розов дизайн и професионална поддръжка от страна на разработчиците, които се грижат то да работи перфектно. Ще можете да записвате всичко, което искате като симптоми, настроения (с красиви емотикони), полова активност (ако искате ;), тегло, температура, взети лекарства, посещения при гинеколог и т.н. „Period Calendar” ще бъде вашият личен дневник, който ще съхранява максимално сигурно всичко, което е важно за вас. При нужда можете да създадете нов акаунт, в който да следите овулацията и на друга жена. А ако се наложи, можете да изпратите чрез имейл данните си директно на вашия гинеколог, бързо и лесно. Направете живота си по лесен с „Period Calendar”.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Period Calendar от abishkking


NET-A-PORTER (*)

 

net a porterЩе зарадвам дамите с още едно приложение специално за тях, то се нарича „Net-A-Porter“. Модните тенденции, облекла и аксесоари заемат голяма част от женското ежедневие. Това е нормално, защото всяка жена иска да бъде в крак с модата и да изглежда перфектно. Какво по хубаво от това, мили дами, да имате в ръцете си един цял МОЛ, в който да разглеждате и пазарувате страхотни рокли, панталони, блузки, обувки и всякакви други женски глезотийки. И тук не говорим за някакви случайни парцалки, а за всички най-известни и уважавани модни марки от над 400 водещи световни дизайнери. Изборът е наистина необятен или поне аз така го виждам през мъжкият си поглед, като съм напълно наясно, че в очите на една жена това може да изглежда като следобедна разходка.

Приложението е много добре структурирано, а главното меню е изградено от картинки т.е. картинката с рокли ще ви отведе в раздела с рокли, тази с чанти в раздела с чанти и т.н. Когато дамата си хареса съответния продукт, ще може да го разгледа не само като картинка, но и върху реален модел в анфас, профил и в гръб. Към всяка дреха и аксесоар има цена в евро, информация за точните му размери (в см), както и бележка с коментар от редакторите на едноименния сайт. След всичко казано не ми остава друго освен да пожелая на всички жени, приятно разглеждане и ако мога да перифразирам една шеговита поговорка – „Жена в МОЛ е като луд с картечница“ ;).

Цена: Безплатно

 

Линк към приложението: NET-A-PORTER от NET-A-PORTER.COM

Приложения за iOS:

 

 

Pocket ( Read It Later) (*)

 

pocket

Представям ви напълно обновеното до неузнаваемост приложение „Read it Later”, сега вече и с ново име „Pocket“. Някой от вас може би са го използвали, но трябва да кажа няколко думи за хората, които тепърва научават за него. 
Когато намерите нещо интересно в мрежата, но в момента нямате време да го прегледате обстойно, ви се иска да запаметите видяното някъде, където ще имате достъп до него от всяко устройство, свързано с интернет. Има различни приложения, които ще ви помогнат в тази ситуация, но не всички са мултиплатформени или лесно използваеми. Ето защо приложението „Pocket” заслужава на 101% вашето внимание. То е мултиплатформено и с него ще можете да преглеждате запаметените адреси или видео клипове от компютъра, смартфона или таблета ви. В официалния сайт на приложението ще намерите приставка и за вашия браузър, като засега тя работи само с Google Chrome. Хората, които са прекроявали „Pocket” са свършили страхотна работа, защото сега то изглежда невероятно красиво и същевременно семпло. Промените не са засегнели скоростта, нито функционалността, дори обратното. Вече може да гледате видео клипове директно с вградения плеър на приложението. Четенето е много удобно, защото всеки запаметен сайт получава визуална промяна, която го изчиства от излишни тежки флаш анимации, банери и всякакви други неща, които биха ви забавили. Но ако това не ви пречи има и специално отделен бутон, с който може да видите оригиналният сайт. Препоръчвам ви „Pocket” много горещо!

Цена: Безплатно

 

Линк към приложението: Pocket (Formerly Read It Later) От Idea Shower


Paper for iPad

 

paperПродуктивността среща красотата! Приложенията за рисуване за iOS винаги са били в пъти по качествени и красиво направени, особено тези, които са ексклузивно за таблети. Ако имате талант или просто обичате да рисувате, за да релаксирате, то „Paper” ще ви зарадва с прекрасната си визия и простота на използване. Без излишни настройки, просто стартирайте приложението и започнете да скицирате, пишете, рисувате и оцветявате с петте основни пособия – тънкописец, молив, маркер, флумастер и четка. На разположение са и девет основни цвята, с които да оцветите творенията си. В този вид „Paper” е напълно безплатно за сваляне от AppStore, но ако искате можете да купите и допълнителни приспособления, за да подобрите произведенията си. Успех.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Paper от FiftyThree Inc.


Urban Dictionary от Slango

 

urban dictionaryС „Urban Dictionary” поп културата се събира в джоба ви. Някога исках да знам какво пеят любимите ми рапъри. Някога исках да знам какво значат лафовете на батковците в квартала. Но тогава нямаше нито смартфони, нито „Urban Dictionary”. Това е най-добрият речник за градска култура в App Store, с достъп до над 5 000 000 жаргонни думи и фрази. Използвайте функциите: дума на деня, търсене и произволни думи и споделете значението им с ваши познати и приятели във Facebook, Twitter, с имейл или sms. Забавлявайте се с "Urban Dictionaty".

Цена: 1$

 

Линк към приложението: Urban Dictionary От SchroederDev LLC


Healthy Habits Premium

 

healthy habitsВсеки човек тайно се надява, че ще доживее дълбоки старини, постигнал всичко, към което се е стремил в живота. Надява се, че ще е с крепко здраве и няма да страда от сериозни болести. За съжаление, никога не може да знаем каква съдба ни очаква, особено що се отнася до здравословното ни състояние. Гаранция никога няма, но от нас зависи да направим максималното, за да поддържаме здравословното си състояние в доба форма.

Приложението „Healthy Habits“ идва на помощ, за да намалите вредните навици и да увеличите полезните. Но то няма да ви помогне просто така, а само ще ви напомня кога и как да спазвате правилните неща с вградената си библиотека от полезни навици. Мотивирайте се с „Healthy Habits“ и дайте шанс на себе си, за по добър живот. Готови ли сте за промяна? Започвайте сега!

Цена: 5$

Линк към приложението: Healthy Habits Premium (a health, happiness & wellness app) 

От 2Morrow Mobile


InFrame Foto

 

in frameInFrame Foto е удивително гъвкав, изключително интуитивен и лесен за персонализиране инструмент за подобряване на представянето на вашите снимки. Създавайте потребителски рамки, фонове и използвате „InFrame Foto“, за направа на страхотни фотоколажи с натискането на един бутон. Други възможности, с които разполагате са: заобляне на ъглите на снимките, добавяне на ефекти и фонове към тях, завъртане под определен ъгъл и още много други. Приложението е високо оценено от признати онлайн сайтове и критици като - appyzilla.com, theappwhisperer.com, leimobile.com, gadgetsboy.co.uk и т.н.

Цена: 1$

Линк към приложението: InFrame Foto от MAKE A

Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide

 

star walkВ тази звездна разходка, ще можете да научите къде се намират и как се казват съзвездията в нашата галактика. Подобно на „Sky Map” приложението за Android, тук може да използвате камерата, като я насочите към небето, а на екрана ви ще се появят имената и формите на тези звездни обекти. Наличен е, както дневен режим, така и нощен, през които гледната ви точка ще се променя според позицията на планетите. Научете повече за лунните фази и движението на небесните тела в слънчевата ни система. Успех.

Цена: 2,40 евро

Линк към приложението: Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide

От Vito Technology Inc.


StumbleUpon (*)

 

stumbleuponСъс „StumbleUpon“ над 20 милиона активни потребители могат да откриват и оценяват уеб страници, снимки и видео клипове. Съдържанието се показва след натискане на бутона "Stumble!". Приложението избира коя страница да бъде показана на базата на потребителските гласувания за предишни страници, гласуванията на неговите/нейните приятели и гласуванията на други потребители със сходни интереси. Като цяло StumbleUpon е система за препоръчване, която използва някои принципи на социална мрежа. Потребителите могат да оценяват всяка уеб страница положително или отрицателно, което респективно се отразява на трафика към нея. Ще видите неща, които никога не сте виждали и ще се изненадвате непрестанно. Видяното може да споделите и в други социални мрежи като Facebook, Twitter. StumbleUpon се разработва от Гарет Камп, Джоф Смит, Джъстин Лафранс и Ерик Бойд.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: StumbleUpon!  От StumbleUpon


Fotopedia Heritage

 

fotopedia heritageВ чест на красотата на нашия свят! „Fotopedia Heritage“ наскоро бе избрано като едно от най-добрите 50 приложения на всички времена в новата зала на славата на Apple. С над 30,000 вдъхновяващи снимки, това приложение носи много радост на хората, вдъхновява ги за нови предизвикателства, учи ги, забавлява ги и изобщо им дава реален поглед върху живота като цяло. Изживейте нови емоции, релаксирайте дори и открийте част от себе си с най-големия фотоалбум в света.

Цена: Безплатно

Линк към приложението: Fotopedia Heritage От Fotonauts Inc.


Font Tome

 

hont tomeFont Томе е дизайнерско приложение, което трябва да имате. Но тук не става дума за дрехи и обзавеждане, а за... текстови шрифтове. Ако искате да изберете красив шрифт за творенията си, или просто искате да видите как ще изглеждат те, то "Font Tome" е идеалното приложение за вас. Впечатлете приятелите и познатите си с уникалните си калиграфски умения. Хората оценят и помнят дълго красиво написаните послания. Дайте нов живот на любимите ви цитати и крилати фрази, с приложението "Font Tome" и усъвършенствайте  техниката си на писане.

Цена: 1$

Линк към приложението: Font Tome от HandyPadSoftCircle - Who's Around You

 

circleКой е около вас? Искате ли да знаете, кога точно вашите приятели са в района, независимо къде се намирате. „Circle” ще ви каже това. За да го използвате, трябва първо да влезете с Facebook акаунта си. Възможностите са:  да търсите познати в същата сграда, квартала или някой на 50 километра от вас. След като сте намерили приятел, можете да му изпратите моментално съобщение или да се присъедините към група създадена специално от вас. На някой от вас приложението може да се стори като BigBrother, но помнете едно, избора дали да бъдете намерени е единствено ваш! 

Цена: Безплатно

 

Линк към приложението: Circle - Who's Around You От Hawthorne Labs

 

 

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

- Кога разбрахте, че не стреляте по елен, а по ваш другар от ловната дружинка? - Когато еленът започна да отвръща на огъня.
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

ЕС почва да се готви за климатични катастрофи

ЕС почва да се готви за климатични катастрофи

Свят Преди 2 минути

Европейската комисия е разработила специален регламент

Слави Трифонов

Трифонов: Николов е избран преди 2 седмици

България Преди 2 часа

Така той отговори на спекулациите, че Пламен Николов е бил посочен „в последния момент”

Пламен Николов

Кой е Пламен Николов?

България Преди 4 часа

Пламен Николов е кандидатът за премиер на "Има такъв народ"

<p>Неимоверните усилия на Меган да се омъжи за Хари&nbsp; &nbsp; &nbsp;</p>

Експерт за "неимоверните усилия" на Меган Маркъл да се омъжи за принц Хари

Любопитно Преди 5 часа

Бъдещите амбиции на херцогинята могат да доведат до политическа кариера в следващите години, смята кралски експерт

<p>България реагира на червените линии в Македония</p>

България реагира на резолюцията, приета в Северна Македония

България Преди 5 часа

МВнР настоява за стриктното придържане към постигнатите договорености

<p>&quot;Делта&quot; вариантът може да преодолее ваксините</p>

Доклад: "Делта" вариантът може да преодолее защитата на ваксините

Теми в развитие Преди 6 часа

Според Центровете за контрол и профилактика на заболяванията в САЩ той е заразен като шарката

Звездите, които са били в приемни семейства

Звездите, които са били в приемни семейства

Любопитно Преди 6 часа

Не всяка холивудска звезда е имала лесен живот

Редкордно потребление на ток в жегите

Редкордно потребление на ток в жегите

Свят Преди 6 часа

Въпреки текущата ремонтна програма при генериращите мощности, електроенергийната система работи нормално

Времето през август – температури до 43 градуса

Времето през август – температури до 43 градуса

България Преди 7 часа

Най-ниските температури у нас през август ще бъдат между 13 и 18 градуса, а най-високите - между 38 и 43 градуса

Василев: Колосална сума несъбрани пари от хазарта

Василев: Колосална сума несъбрани пари от хазарта

България Преди 7 часа

Министърът на финансите: Събраните пари от хазарт са 34 105 155 лв.

<p>Панайотов: Индикатори за корупция в процедури за F-16</p>

Проверки в МО показват нарушения на финансовата дисциплина

България Преди 7 часа

80 процента от всички обществени поръчки в областта на инфраструктурните проекти през 2020 г. са сключени без проучване на пазара и с директно възлагане

Черната кутия на падналия в Черно море изтребител МиГ-29, при която загина военният пилот Валентин Терзиев, е намерена и извадена на борда на кораб

Какво се случва с "черната кутия" на разбилия се МиГ-29

България Преди 8 часа

Какво коментира заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков

<p>Почина &bdquo;титанът на италианската литература&ldquo;&nbsp;</p>

Почина „титанът на италианската литература“ Роберто Каласо

Свят Преди 8 часа

Творбите му са преведени на повече от 20 езика

Ситуацията с коронавируса по света: Вижте последните данни

Ситуацията с коронавируса по света: Вижте последните данни

Теми в развитие Преди 9 часа

СЗО отчете увеличение от 8% на новите случаи на коронавирус на седмична база в световен мащаб

коронавирус

COVID-19: 57 случая на Делта варианта у нас

Теми в развитие Преди 9 часа

Анализирани са общо 90 клинични проби

Лиса Кудроу през 1996 и 2019 г.

От Фийби в "Приятели" до днес: Лиса Кудроу през годините

Любопитно Преди 9 часа

За ролята на Фийби Лиса Кудроу печели Еми за най-добра комедийна актриса в сериал