Приложения от Google Play Market & Apple AppStore - Април 2012
Източник: netinfo
0

 

* - Приложението е налично и при двете операционни системи!!!


Androidify

Пригответе се да създадете вашият уникален андроид! Малкото зелено роботче, което задвижва смартфона ви може да бъде променено, според вкуса и настроението ви. Персонализирайте себе си, семейството или приятелите ви и създайте страхотни креативни андроидчета. Уголемявайте ги, смалявайте ги, добавяйте облекла, коси, цветови нюанси и дори пера от папагал или пиратски шапки. А след като сте приключили с промените можете да споделите творенията си в социалните мрежи, както и да използвате някой от тях като снимка към профил от телефонния ви указател. „Androidify” е разработено съвместно от „Google Creative Lab“ и „Larva Labs“.

Линк към приложението: Androidify от Google Inc.


Cardio Trainer

Приложението „Cardio Trainer“ е един много полезен и функционален помощник в ежедневните ви фитнес упражнения, независимо дали ще вървите, тичате, карате колело, изкачвате някой връх и т.н. Възможностите: вграден гласов контрол и музикален плеър, списъци със задачи и напомняния, следене на пулса с допълнителното устройство „Polar's Bluetooth Heart Rate Monitor“, който най-точно ви информира за моментното ви състояние, водене на статистика на минали упражнения, GPS проследяване, информация за изразходвани калории и още много други полезни функции. Всичко това получавате напълно безплатно. Страхотно нали.

Линк към приложението: Cardio Trainer от Noom Inc.


Sky Map

Всеки от нас обича да съзерцава нощното звездно небе, то е красиво и хипнотизиращо, но не винаги знаем към какво точно гледаме. Ако сте от хората, които обичат да са по-добре информирани и искате да научавате все повече и повече неща за космическите обекти, то „Sky Map” е точното приложение за вас. С него Android устройството ви ще се превърне буквално в прозорец към космоса. Стартирайте „Sky Map” и пред очите ви ще се разкрият видимите звезди и съзвездия, а благодарение на GPS модула, часовника, компаса и акселерометъра ще виждате в реално време всички космически тела на хоризонта. Ако желаете да разберете коя е онази ярка звезда, насочете устройството си към нея и на екрана ще се изпише името й.

Линк към приложението: Sky Map от Sky Map Devs


F1 2012 Timing App

С приложението „F1 2012 Timing App” ще можете да проследите в реално време резултатите на най-гледаното автомобилно състезание в света - Формула 1. Както става ясно от името с него ще имате достъп единствено до минали и настоящи състезания и статистически данни от 2012 година. Ще можете да следите времето на всеки от участниците, позициите им, данните за състоянието на гумите, престоя в бокса за презареждане и много други неща свързани с надпреварата.

При платената версия, която НЕ ВИ препоръчвам, заради нереално високата цена от 47лв.(!), ще имате достъп до състезания и статистики от минали години, които реално можете да намерите напълно безплатно и в интернет.

Ако сте почитател на формула 1 и редовно следите състезанията, то спокойно можете да се информирате за новия сезон 2012 с „F1 2012 Timing App”. Успех.

 

Линк към приложението: F1 2012 Timing App от Soft Pauer


Fancy

Ако сте търсачи на стил то „Fancy” е за вас. Приложението е отчасти блог, отчасти списание и отчасти инструмент за водене на записки, за красиви и екстравагантни неща. С него ще можете да създадете своеобразен музей на вашия вкус, в който всеки предмет и картина ще отразяват личността ви. Поканете или намерете ваши приятели и споделете с тях интересите си. Все пак за да опознаете по добре характерът на един човек, трябва да опознаете неговите интереси, нали. Пожелавам ви приятно сърфиране в мрежата на „Fancy”.

Линк към приложението: Fancy от thingd

GetGlue

Ето още една много полезна и добре замислена социална мрежа, наречена със закачливото име „Get Glue“. Може би създателите са искали да си направим асоциация от типа – „залепнете пред екраните“, а може би просто всички останали готини имена за социални мрежи са вече заети ;), шегувам се.

Всъщност приложението се води – „Социална мрежа за развлечения“- , в която просто споделяте и се отбелязвате на любимите си филми, музика, книги, игри или ТВ предавания. Подобно на Twitter и тук приятелите ви могат да се абонират за вашата активност и да коментират и споделят своето мнение. С “Get Glue” никога вече няма да ви се наложи да се чудите кой филм, тв шоу, книга или игра да изберете, за да прекарате няколко приятни часа. Социалната мрежа за развлечения може да използвате и на официалният уеб сайт в интернет или от някое от многобройните Android и iOS устройства.

Линк към приложението: GetGlue от AdaptiveBlue


The Masters Golf Tournament

Представям ви официалното приложение на голф турнира „Masters“ в САЩ. Доближете се максимално до красотата и най-вълнуващите моменти, в тази прекрасна игра на ум, техника и хладнокръвност. В приложението ще намерите новини и информация за минали, настоящи и бъдещи срещи между участниците в турнира. Списък с всички голф играчи, техните позиции, видео репортажи и снимки от невероятно красивите зелени игрища.

Голфът е един от най-аристократичните и уважавани спортове в света, а да участваш на турнира „Masters” е едно огромно постижение и признание в тези среди. В България от няколко години се инвестира в този спорт и се надявам в най-скоро време и ние да имаме шампион, който да се мери с големите имена в голфа.

Линк към приложението: The Masters Golf Tournament  от Masters Tournament



Period Calendar

С риска в този момент да загубя мъжката част от читателите, ви представям едно изцяло женско приложение – „Period Calendar”. След наскоро проведен разговор с моя приятелка, бях „обвинен“, че повечето, то май всички приложения, за които пиша са ориентирани към мъжете, затова реших да поправя тази грешка и да дам на дамите нещо, което ще им помогне в тяхното ежедневие.

Скъпи дами, с „Period Calendar” ще можете да следите и водите статистика за месечната ви овулация, симптоми или промени свързани с нея. Приложението има много полезни функции, сладък розов дизайн и професионална поддръжка от страна на разработчиците, които се грижат то да работи перфектно. Ще можете да записвате всичко, което искате като симптоми, настроения (с красиви емотикони), полови актове преди и след менструация, тегло, температура, взети лекарства, посещения при гинеколог и т.н. „Period Calendar” ще бъде вашият личен дневник, който ще съхранява максимално сигурно всичко, което е важно за вас. При нужда можете да създадете нов акаунт, в който да следите овулацията и на друга жена. А ако се наложи, можете да изпратите чрез имейл данните си директно на вашия гинеколог, бързо и лесно. Направете живота си по лесен с „Period Calendar”.

Линк към приложението: Period Calendar от abishkking


NET-A-PORTER

Ще зарадвам дамите с още едно приложение специално за тях, то се нарича „Net-A-Porter“. Модните тенденции, облекла и аксесоари заемат голяма част от женското ежедневие. Това е нормално, защото всяка жена иска да бъде в крак с модата и да изглежда перфектно. Какво по хубаво от това, мили дами, да имате в ръцете си един цял МОЛ, в който да разглеждате и пазарувате страхотни рокли, панталони, блузки, обувки и всякакви други женски глезотийки. И тук не говорим за някакви случайни парцалки, а за всички най-известни и уважавани модни марки и над 400 водещи световни дизайнери. Изборът е наистина необятен или поне аз така го виждам през мъжкият си поглед, като съм напълно наясно, че в очите на една жена това може да изглежда като следобедна разходка.

Приложението е много добре структурирано, а главното меню е изградено от картинки т.е. картинката с рокли ще ви отведе в раздела с рокли, тази с чанти в раздела с чанти и т.н. Когато дамата си хареса съответния продукт, ще може да го разгледа не само като картинка, но и върху реален модел в анфас, профил и в гръб. Към всяка дреха и аксесоар има цена в евро, информация за точните му размери (в см), както и бележка с коментар от редакторите на едноименния сайт. След всичко казано не ми остава друго освен да пожелая на всички жени, приятно разглеждане и ако мога да перифразирам една поговорка – „Жена в МОЛ е като луд с картечница“ ;).

Линк към приложението: NET-A-PORTER от NET-A-PORTER.COM


Deseret Bookshelf

Едноименната компания Deseret Book, която се е посветила на разпространението на качествени литературни произведения, създаде свой собствен софтуер за Android & iOS. С приложението можете четете и купувате книги от огромната библиотека на Desert Book и да ги носите със себе си винаги. След като го инсталирате като за начало ще получите 8 безплатни книги с библейска тематика. Не се чудете защо библейска. Защото създателите на „Desert Book” са всъщност „Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни“. Разбира се можете да купувате и сваляте книги според вкуса ви, така че няма да сте ограничени в избора си. Полезни функции на приложението са вградената търсачка, с която ще можете да намирате интересни за вас цитати, пасажи и т.н.

А ето и списъка с 8-те книги, които  ще получите безплатно: 1. Jesus the Christ, 2. Teachings of the Prophet Joseph Smith, 3. Discourses of Brigham Young, 4. Lectures on Faith, 5. History of Joseph Smith by His Mother, 6. The Miracle of Forgiveness, 7. Gospel Doctrine, 8. Autobiography of Parley P. Pratt

Линк към приложението: Deseret Bookshelf от Deseret Book

Приложения за iOS:

 

 

Pocket ( Read It Later)

Представям ви напълно обновеното до неузнаваемост приложение „Read it Later”, сега вече и с ново име „Pocket“. Някой от вас може би са го използвали, но трябва да кажа няколко думи за хората, които тепърва научават за него.

Когато намерите нещо интересно в мрежата, но в момента нямате време да го прегледате обстойно, ви се иска да запаметите видяното някъде, където ще имате достъп до него от всяко устройство, свързано с интернет. Има различни приложения, които ще ви помогнат в тази ситуация, но не всички са мултиплатформени или лесно използваеми. Ето защо приложението „Pocket” заслужава на 101% вашето внимание. То е мултиплатформено и с него ще можете да преглеждате запаметените адреси или видео клипове от компютъра, смартфона или таблета ви. В официалния сайт на приложението ще намерите приставка и за вашия браузър, като засега тя работи само с Google Chrome. Хората, които са прекроявали „Pocket” са свършили страхотна работа, защото сега то изглежда невероятно красиво и същевременно семпло. Промените не са засегнели скоростта, нито функционалността, дори обратното. Вече може да гледате видео клипове директно с вградения плеър на приложението. Четенето е много удобно, защото всеки запаметен сайт получава визуална промяна, която го изчиства от излишни тежки флаш анимации, банери и всякакви други неща, които биха ви забавили. Но ако това не ви пречи има специално отделен бутон, с който може да видите оригиналният сайт.

Препоръчвам ви „Pocket” много горещо!

Линк към приложението: Pocket (Formerly Read It Later) От Idea Shower


Paper for iPad

Продуктивността среща красотата! Приложенията за рисуване за iOS винаги са били в пъти по качествени и красиво направени, особено тези, които са ексклузивно за таблети. Ако имате талант или просто обичате да рисувате, за да релаксирате, то „Paper” ще ви зарадва с прекрасната си визия и простота на използване. Без излишни настройки, просто стартирайте приложението и започнете да скицирате, пишете, рисувате и оцветявате с петте основни пособия – тънкописец, молив, маркер, флумастер и четка. На разположение са и девет основни цвята, с които да оцветите творенията си. В този вид „Paper” е напълно безплатно за сваляне от AppStore, но ако искате можете да купите и допълнителни приспособления, за да подобрите произведенията си. Успех.

Линк към приложението: Paper от FiftyThree Inc.


Urban Dictionary от Slango

С „Urban Dictionary” поп културата се събира в джоба ви. Някога исках да знам какво пеят любимите ми рапъри. Някога исках да знам какво значат лафовете на батковците в квартала. Но тогава нямаше нито смартфони, нито „Urban Dictionary”. Това е най-добрият речник за градска култура в App Store, с достъп до над 5 000 000 жаргонни думи и фрази. Използвайте функциите: дума на деня, търсене и произволни думи и споделете значението им с ваши познати и приятели във Facebook, Twitter, с имейл или sms. Забавлявайте се.

Линк към приложението: Urban Dictionary От SchroederDev LLC


Healthy Habits Premium

Всеки човек тайно се надява, че ще доживее дълбоки старини, постигнал всичко, към което се е стремил в живота. Надява се, че ще е с крепко здраве и няма да страда от сериозни болести. За съжаление, никога не може да знаем каква съдба ни очаква, особено що се отнася до здравословното ни състояние. Гаранция никога няма, но от нас зависи да направим максималното, за да поддържаме здравословното си състояние в доба форма.

Приложението „Healthy Habits“ идва на помощ, за да намалите вредните навици и да увеличите полезните. Но то няма да ви помогне просто така, а само ще ви напомня кога и как да спазвате правилните неща с вградената си библиотека от полезни навици. Мотивирайте се с „Healthy Habits“ и дайте шанс на себе си, за по добър живот. Готови ли сте за промяна? Започвайте сега!

Линк към приложението: Healthy Habits Premium (a health, happiness & wellness app) 

От 2Morrow Mobile


InFrame Foto

InFrame Foto е удивително гъвкав, изключително интуитивен и лесен за персонализиране инструмент за подобряване на представянето на вашите снимки. Създавайте потребителски рамки, фонове и дори използвате „InFrame Foto“, за направа на страхотни фотоколажи с натискането на един бутон. Други възможности, с които разполагате са: заобляне на ъглите на снимките, добавяне на ефекти и фонове към тях, завъртане под определен ъгъл и още много други. Приложението е високо оценено от признати онлайн сайтове и критици като - appyzilla.com, theappwhisperer.com, leimobile.com, gadgetsboy.co.uk и т.н.

Линк към приложението: InFrame Foto от MAKE A

Font Tome

Font Томе е дизайнерско приложение, което трябва да имате. Но тук не става дума за дрехи и обзавеждане, а за... текстови шрифтове. Ако искате да изберете красив шрифт за творенията си, или просто искате да видите как ще изглеждат те, то Font Томе е идеалното приложение за вас. Впечатлете приятелите и познатите си с уникалните си калиграфски умения. Хората оценят и помнят дълго красиво написаните послания. Дайте нов живот на любимите ви цитати и крилати фрази, с приложението Font Tome и усъвършенствайте  техниката си на писане.

Линк към приложението: Font Tome от HandyPadSoft


Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide

В тази звездна разходка, ще можете да научите къде се намират и как се казват съзвездията в нашата галактика. Подобно на „Sky Map” приложението за Android, тук може да използвате камерата, като я насочите към небето, а на екрана ви ще се появят имената и формите на тези звездни обекти. Наличен е, както дневен режим, така и нощен, през които гледната ви точка ще се променя според позицията на планетите. Научете повече за лунните фази и движението на небесните тела в слънчевата ни система. Успех.

Линк към приложението: Star Walk - 5 Stars Astronomy Guide

От Vito Technology Inc.


StumbleUpon

Със „StumbleUpon“ над 20 милиона активни потребители могат да откриват и оценяват уеб страници, снимки и видео клипове. Съдържанието се показва след натискане на бутона "Stumble!". Приложението избира коя страница да бъде показана на базата на потребителските гласувания за предишни страници, гласуванията на неговите/нейните приятели и гласуванията на други потребители със сходни интереси. Като цяло StumbleUpon е система за препоръчване, която използва някои принципи на социална мрежа. Потребителите могат да оценяват всяка уеб страница положително или отрицателно, което респективно се отразява на трафика към нея. Ще видите неща, които никога не сте виждали и ще се изненадвате непрестанно. Видяното може да споделите и в други социални мрежи като Facebook, Twitter и т.н. StumbleUpon се разработва от Гарет Камп, Джоф Смит, Джъстин Лафранс и Ерик Бойд.

Линк към приложението: StumbleUpon!  От StumbleUpon


Fotopedia Heritage

В чест на красотата на нашия свят! „Fotopedia Heritage“ наскоро бе избрано като едно от най-добрите 50 приложения на всички времена в новата зала на славата на Apple. С над 30,000 вдъхновяващи снимки, това приложение носи много радост на хората, вдъхновява ги за нови предизвикателства, учи ги, забавлява ги и изобщо им дава реален поглед върху живота като цяло. Изживейте нови емоции, релаксирайте дори и открийте част от себе си с най-големия фотоалбум в света.

 

Линк към приложението: Fotopedia Heritage От Fotonauts Inc.


Circle - Who's Around You

Кой е около вас? Искате ли да знаете, кога точно вашите приятели са в района, независимо къде се намирате. „Circle” ще ви каже това, ако му разрешите естествено. За да го използвате, трябва първо да влезете с Facebook акаунта си. Възможностите са:  да търсите познати в същата сграда, квартала или някой на 50 километра от вас. След като сте намерили приятел, можете да му пишете моментално съобщение и да се присъедините към група създадена специално от вас. Може на някой от вас да му заприлича малко на BigBrother, но помнете едно всичко, избора е ваш! 

Линк към приложението: Circle - Who's Around You От Hawthorne Labs

 

 

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Майка към дъщеря: - Дъще, мъжът трябва да се избира умно! Виж баща си - разбира от електричество, от водопровод, от мебели, може да поправи…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Лавров: Мирният план на Украйна е безсмислен

Лавров: Мирният план на Украйна е безсмислен

Свят Преди 28 минути

По думите му той се основава на "неприемливи понятия" като изтегляне на руските сили от завзети от тях територии,

Емоционални обяснения в любов и сълзи в очите в новия епизод на “Един за друг”

Емоционални обяснения в любов и сълзи в очите в новия епизод на “Един за друг”

Любопитно Преди 33 минути

Мъжете ще напишат романтични писма, в които изразяват най-съкровените си чувства към своите дами

Снимката е илюстративна

Природни бедствия и контрол над съзнанието: Какво представлява HAARP

Любопитно Преди 1 час

HAARP се превърна в магнит за конспиративни теории, но какво всъщност представлява

Лятното часово време: Как преместването на стрелките може да повлияе на настроението ни

Лятното часово време: Как преместването на стрелките може да повлияе на настроението ни

Любопитно Преди 1 час

Тази промяна може да причини хаос на психическото и физическото ни благосъстояние

Ще може ли да се състави служебен кабинет според новите правила, записани в Конституцията?

Ще може ли да се състави служебен кабинет според новите правила, записани в Конституцията?

България Преди 1 час

Втори ден продължават срещите при президента с потенциалните кандидати за поста служебен министър-председател

Мостът бе частично срутен

"Цяло чудо, че е оцелял": Какво разкри съпругата на работник на моста в Балтимор, който се срути

Свят Преди 1 час

Зет ѝ е сред загиналите, а племенникът ѝ все още се издирва-вероятно мъртъв

ПП-ДБ предлага създаването на временна комисия за пътната карта на „Турски поток”

ПП-ДБ предлага създаването на временна комисия за пътната карта на „Турски поток”

България Преди 2 часа

От ГЕРБ-СДС поясниха, че темата не е коментирана по време на преговорите

Мария Габриел: От полза на държавата е да няма безвремие

Мария Габриел: От полза на държавата е да няма безвремие

България Преди 2 часа

Това коментира вицепремиерът и министър на външните работи в оставка относно процедурите за назначаване на служебен кабинет

Обявиха кога Кейт Мидълтън може да се върне към кралските си задължения

Обявиха кога Кейт Мидълтън може да се върне към кралските си задължения

Свят Преди 2 часа

Засега фокусът на принцеса Кейт е върху пълното ѝ възстановяване, като семейството ѝ е там, за да я подкрепя

Пеевски: След 20 години в НАТО България се доказа като надежден партньор

Пеевски: След 20 години в НАТО България се доказа като надежден партньор

България Преди 2 часа

Евроатлантическите ценности се превърнаха в основен стълб в международните геополитически отношения, подчертава той

<p>&quot;Понякога простотата е гениална&quot;: Григор Димитров с победа в Маями&nbsp;</p>

Григор Димитров се класира за полуфинала на турнира в Маями

Свят Преди 2 часа

Димитров е устремен към втората си титла от турнир от сериите "Мастърс 1000" след тази в Синсинати през 2017 година

45 души загинаха, след като автобус падна от мост в Южна Африка

45 души загинаха, след като автобус падна от мост в Южна Африка

Свят Преди 2 часа

Единственият оцелял е осемгодишно дете

Радев с коментар за разговорите за служебен премиер

Радев с коментар за разговорите за служебен премиер

България Преди 2 часа

Винаги, когато един избор е лимитиран, не може да доведе до най-добрия възможен резултат, заяви президентът

Йорданов: Настоящата Конституция е факт заради недомислица и страх в ПП-ДБ

Йорданов: Настоящата Конституция е факт заради недомислица и страх в ПП-ДБ

България Преди 2 часа

Тя трябва да е написана така, че никой да няма възможност да вкара страната в криза, коментира той

Експлозия в най-голямата петролна рафинерия в Румъния

Експлозия в най-голямата петролна рафинерия в Румъния

Свят Преди 3 часа

Властите съобщават, че няма жертви, правят се измервания за определяне на степента на замърсяване на въздуха