Какво е KIVI Kids TV?
Източник: KIVI KidsTV
0

Е вропейската марка KIVI представя напълно нов продукт на пазара за умни телевизори - KIVI KidsTV, проектиран специално за детските стаи. Иновативният телевизор KIVI KidsTV предоставя безкрайно забавление за деца - с уникалния си дизайн със сглобяеми блокчета, чрез който децата могат по креативен начин да персонализират смарт телевизора у дома, стимулирайки своето въображение и разкривайки творческия си потенциал. Сега смарт телевизорът може да бъде част от детската игра.

Защо детската стая се нуждае от специален смарт телевизор?

Гледането на анимационни филми и забавни програми на голям екран е много по-удобно отколкото на смартфон или таблет. Децата, подобно на техните родители, искат да вземат максимума по време на гледане. А когато в семейството има две или повече деца, "надпреварата" за екрана е още по-оспорвана. Дори и възрастните не винаги са готови да се откажат от големия екран в полза на децата.

KIVI KidsTV е създаден с идеята да осигури на децата техен собствен телевизор. От една страна е мултимедиен хъб за развлечение, който предава съдържание с високо качество и ярка Full HD картина. От друга страна, той предоставя пространство за креативност и себеизразяване, като става част от детската игра.

С KIVI KidsTV родителите могат да са спокойни, че техните деца са около сигурни устройства и консумират съдържание, подходящо за техните години. Няма нужда да се тревожат и за самия телевизор – защитното стъкло на екрана и надеждната система за закрепване на телевизора към инсталационното място ще предпазят оборудването по време на случаен „краш-тест“, ако детските игри станат твърде динамични.

Източник: KIVI KidsTV

Възможност за персонализация с блокчета

Пластмасови строителни блокчета могат да се закрепят към рамката на телевизора, стойките и централната плоча на KIVI KidsTV. Може да се изгражда всичко и навсякъде по рамката – няма ограничения по размер, форма или цвят. Детето може да построи нова уникална рамка всеки път когато седне пред телевизора, и така да развива своята креативност, артистичен вкус и талант. Телевизорът е съвместим с най-популярните серии строителни комплекти – може да се използва комплекта, с който детето ви вече разполага, или да закупите нов, в зависимост от тематиката, която детето желае.

Закалено стъкло

32-инчовияит Full HD екран на новия KIVI KidsTV е защитен със закалено стъкло. То е издръжливо и устойчиво на надрасквания и предоставя оптимална защита на екрана: например от тежка играчка, книга или дори топка. Стъклото няма да се издраска от остри предмети, животински нокти, метални ципове или зарядни за телефони. Можете дори да рисувате и пишете върху него с маркери. Телевизорът е напълно обезопасен за деца и ще ги радва с ярка картина дълги години. Както винаги, KIVI предоставя 3-годишна гаранция за екрана.

Стабилни крачета на стойката на телевизора

Крачетата на телевизора се закрепват директно върху метална рамка и са свързани помежду си с хоризонтална плоча. Голямата свързваща плоча служи като допълнително поле за креативност, тъй като се използва за закрепване на строителния комплект, както и на цялата рамка. Към телевизорите има и двустранни лепенки, така че родителите могат да залепят телевизора здраво към повърхността, на която ще бъде поставен.

Нощна светлина за добър и лек сън

Задният панел на KIVI KidsTV разполага с нощна лампа AlumiGlow, която излъчва мека, успокояваща светлина. Тя създава уютна атмосфера в детската стая и помага на децата да заспят по-бързо, особено ако не обичат да спят на тъмно. Нощната лампа може да свети, дори когато телевизорът е изключен. Нивото на яркостта може да се регулира от родителите или децата с помощта на дистанционното управление или през бутон върху самия телевизор.

Операционна система

Телевизорът работи с модерната операционна система AndroidTV 11. Това е официално сертифицираната операционна система от Google, която гарантира висока скорост и стабилна работа на смарт телевизорите. AndroidTV 11 предоставя достъп до над 10 000 игрови, образователни и развиващи приложения. Операционната система също така позволява управление на устройството с гласови команди, което е важно за най-младите потребители, които още не познават буквите, но вече могат да говорят. AndroidTV 11 разполага с много опции за настройка на родителски контрол над съдържанието.

Удобно дистанционно управление

Обновеното дистанционно управление на KIVI TV има ергономичен дизайн с минимален брой бутони, така че дори дете може да управлява смарт телевизора. Новото дистанционно управление пасва удобно в дланта на ръката ви, а бутоните са гладки и безшумни. Най-популярните приложения са представени на дистанционното с отделни бутони, така че зрителят да има достъп до любимото си съдържание с един клик. Другите характеристики включват поразителен син цвят на корпуса, вграден микрофон за гласово управление и бутон за управление на нощната светлина. Светещо в тъмното лого е интегрирано в долната част на дистанционното управление и помага за по-лесното му намиране.

Източник: KIVI KidsTV

Най-новите технологии за изображение

KIVI KidsTV е оборудван с модерни технологии за по-добро изображение:

  • Super contrast control технологията регулира контраста при тъмни изображения, като работи върху отделни области и „изтегля“ изображението;
  • Ultra Clear оптимизира SDR видео (много стари филми и предавания все още се предлагат в този формат) и го адаптира за гледане на Full HD екран;
  • Max Vivid контролира локалната яркост за наситеност на цветовете на изображението, превръщайки почти всяко съдържание в HDR.

Без вреда за очите

За намаляване на вредните въздействия на синята светлина, KIVI KidsTV е оборудван със специална Low Blue Light технология. Светлината от екрана може да предизвика умора на очите и да повлияе на бързината на заспиване. Вместо това, KIVI филтрира опасната светлина и помага за защитата на очите, особено през нощта.

Средната цена на KIVI KidsTV е около 350 евро. Новият продукт ще бъде пуснат на пазара през четвъртото тримесечие на 2023 г.

За KIVI

KIVI e международна компания, основана през 2016г. с европейски офис в Будапеща, Унгария. Основната дейност на компанията а е разработката и производството на смарт телевизори с дистрибуция в Европа и Азия. Отделът за изследвания и развитие се намира в Украйна и Китай.
До момента са продадени повече от 1.5 милиона устройства.

KIVI е сертифициран партньор на Google и Netflix.

Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Тя се приготви за Страстната седмица, но за съжаление мъжът и така и не замина в командировка...
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Иран: Екипажът на задържания кораб, свързан с Израел, ще бъде освободен

Иран: Екипажът на задържания кораб, свързан с Израел, ще бъде освободен

Свят Преди 14 минути

Иранският Корпус на гвардейците на Ислямската революция превзе контейнеровоза „Ем Ес Си Ариес“ с 25 души екипаж в Ормузкия проток на 13 април

Митовете, свързвани с работната етика на поколението Z

Митовете, свързвани с работната етика на поколението Z

Любопитно Преди 37 минути

Работодателите изпитват ужас от Gen Z, защото вярват на митове за тяхната работна етика, затова е удачно да разбием някои от тях

<p>Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната</p>

Fitch потвърди кредитния рейтинг на България, но отправи предупреждение за еврозоната

Пари Преди 1 час

Инфлацията в страната се е понижила значително, но остава над тази на трите най-добре представящи се държави членки на ЕС, посочва международната рейтингова агенция

Защо Eрдоган отложи посещението си в САЩ

Защо Eрдоган отложи посещението си в САЩ

Свят Преди 2 часа

Решението е взето поради промени в програмата на президента на Турция

Кой губи и кой печели от забраната на рекламата на хазарт?

Кой губи и кой печели от забраната на рекламата на хазарт?

България Преди 2 часа

С необичайна скорост за законодателна дейност, в последния си работен ден преди изборите, НС прие промени в Закона за хазарта на първо гласуване

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

Христо Гаджев: Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане

България Преди 2 часа

То е зловредно, а мотивите са зашити с бели конци, заяви народният представител от ГЕРБ-СДС

Хилари Клинтън идва в България

Хилари Клинтън идва в България

България Преди 3 часа

Визитата е по повод специална среща на Глобалната инициатива на Клинтън (Clinton Global Initiative – CGI) на 18 май 2024 г. в София

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Русия с нови удари по енергийна инфраструктура в Украйна

Свят Преди 3 часа

Засегнати са четири топлоелектрически централи

<p>Крал Чарлз III се завръща към обществените си задължения</p>

След тежката диагноза: Крал Чарлз III се завръща към обществените си задължения

Любопитно Преди 5 часа

Лекарите са му казали, че здравословното му състояние се подобрява

Земетресение в района на Черно море

Земетресение в района на Черно море

България Преди 5 часа

Епицентърът му е на 100 км от Варна и на 480 км от София

Мистериозно главоболие: Лекари откриха рядък паразит в мозъка на мъж

Мистериозно главоболие: Лекари откриха рядък паразит в мозъка на мъж

Любопитно Преди 5 часа

Какво е причинило главоболието на мъжа четете в следващите редове

Учение на китайски бойни самолети в близост до Тайван

Китайски военни самолети навлязоха в Тайванския проток

Свят Преди 6 часа

Машините са пресекли средната линия на протока

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Руски военни самолети са прехванати в Японско море

Свят Преди 6 часа

Япония споделя морски граници с Южна Корея, но също така е съсед с потенциални противници в Русия

Голям празник е! Имен ден имат...

Голям празник е! Имен ден имат...

Любопитно Преди 6 часа

В днешната събота почитаме едно от най-големите чудеса на Иисус Христос - възкресяването на починалия Лазар