3

П овечето руски шофьори използват автомобила си не само за превоз от точка А до точка Б. Сред анкетираните цели 83% намират на автомобила и други предназначения, сочи анкета на онлайн автосервиза Uremont.

В изследването участие са взели 5000 човека, мъже и жени на възраст между 18 и 55 години, притежаващи личен автомобила.

Най-популярното нецелево предназначение на автомобила е… като място за секс. От време на време цели 41,9% от анкетираните правят секс в колите си. Други 24,5% от хората използват колата за провеждането на разговор по телефона.

Почти 10% от шофьорите работят или дори учат, използвайки колите си като кабинет или офис. Други 9% използват колата си за дрямка, а 8,3% се хранят в нея. Почти 7% пък отговарят, че за тях колата понякога са превръща в дом.

Анкетата е била отворена, давайки възможност на респондентите сами да дават отговор на въпроса, а не да избират от предложените решения. Така се разбира, че има хора, които използват колите си за съхранение на зимнина, а други ги използват за зарядно устройство, дори за осветление на жилищни пространства.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.

Черен като душата на дявола: BMW X6 Vantablack

Най-големият в света EV не се нуждае от презареждане

Volvo S60 чупи стереотипи (тест драйв)

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@