2

В сички ние сме чели достатъчно статии за идеалната работа, на която ще ни плащат, за да посещаваме чужди държави и да се отдадем на почивка.

Но тази компания, която организира пътувания, е по-различна. Тя търси да наеме човек, който да яде, да се разхожда и да живее в някои от най-желаните страни. Освен това позицията е съкратена CEO, или главен изпълнителен директор.

За да е ясно, главният изпълнителен директор в този случай не е обичайният главен изпълнителен директор, а служител в областта на културното проучване. Отговорностите на културния директор на Noken ще бъдат следните:

Пътуване до Япония, Португалия и Исландия, за да се срещнете с тези страни и техните уникални култури. Ще подготвяте ежедневните си проучвания и създавате съдържание, за да споделите своя опит с общността на Noken. Идеята е хората, на които компанията ще предложи почивки там, да имат възможността да научат повече чрез тези материали. Спечелилият ще има и по 100 долара командировъчни. 

Процесът на кандидатстване е доста ясен. Вземете пет снимки от най-ценните и смислени места в родния си град. След това "пуснете тези снимки в Instagram и маркирайте @Noken", обяснява компанията. В текста си използвайте #NokenCEO и опишете защо трябва да сте следващият културен изпълнителен директор на Noken.

Други изисквания за работата? Трябва да имате публичен профил в Instagram, разбира се, на 21 или по-възрастен, и да имате валиден паспорт за САЩ. 

Можете да кандидатствате от сега до 21 декември. Одобреният кандидат ще бъде обявен до началото на февруари. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още интересни новини последвайте страницата ни в Instagram

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@