Жените във "ВИП брадър 3"
Аня Пенчева и дъщеря й Пипи на влизане в Къщата   
Източник: Георги Димитров
2

Съквартирантите във „ВИП брадър 3" вече са в пълен комплект. Снощи в къщата влязоха „Мис България 2009" Антония Петрова, олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът Саша Антунович, рапърът Устата и пуякът Евгени, който бил кръстен на паркетния лъв Евгени Минчев.

След като всички вече са заедно, е време да започнат изненадите.

Както беше анонсирано преди старта на третия сезон, от Къщата ще се излъчват няколко предавания. След Гала и „На кафе" по Нова телевизия ще върви кулинарното шоу „Голямото плюскане". В него съквартирантите ще демонстрират сръчност и умения при приготвянето на различни ястия.

„Таралежът" Емил Кошлуков пък ще води „Шоуто на Емо". В продължение на 15 минути всяка вечер той ще коментира случващото се в страната, наболели проблеми в обществото и актуалните събития в Къщата.

Ето и повече за дамската половина на главните герои в тях:

Аня Пенчева

Актрисата е родена на 12 септември 1957 г. в Смолян. Завършила е актьорско майсторство във ВИТИЗ. Дебютът й в киното е с филма "Цар Иван Шишман", където на 12 години играе царица Мария. По-известните й роли са във „Време разделно", „Хан Аспарух", „Време за жени". Наричат я секс символът на българското кино.

Носителка е на „Аскеер 2002" за поддържаща роля в постановката на Сатирата „Похапване с приятели". Играе в спектаклите на Борис Панкин в Народния театър „Ах, този джаз" и „Рейс", както и в „Последната нощ на Сократ" и „Крадецът на праскови", където изпълнява ролята на Лиза.

Първата й роля в Народния театър е в „Свекърва", където партнира на Славка Славова. Те наистина са снаха и свекърва, защото Славова е майка на втория й съпруг.

Има един път към рая и на земята този път се нарича любoв, казва актрисата, която преди няколко месеца се впусна в танци по Би Ти Ви с шоуто „Дансинг старс" отново на Нико Тупарев.

Петя Дикова

Дъщерята на Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков е родена на 17 август 1984 г. в София. Завършва Американския колеж в "Симеоново". Докато учи е водеща на предаването „Мело ТВ Мания" по БНТ. Висшето си образование завършва в Лондон, където учи две специалности - театър и журналистика.

Казва, че не е очаквала да се върне толкова скоро в България, макар да е била сигурна, че един ден и това ще стане. Харесва и театъра, и телевизията, но екранът я привлича малко повече, защото, както обяснява самата тя, там имаш по-голям шанс да вложиш нещо от себе си.

В момента играе с майка си в „Рейс" на сцената на Народния театър, живее сама и обича българската музика.

Ивайла Бакалова

„Мис България 2001" е от Варна. Завършила е френска езикова гимназия, има магистърска степен по маркетинг, а в момента се занимава с недвижими имоти. Миската има дъщеря от Румен Гайтански - Вълка, но я отглежда сама. През 2006 г. направи неуспешен опит да доведе Дженифър Лопес в България. Концертът трябваше да е на националния стадион "Васил Левски".

Ивайла Бакалова има близначка и трима братя. За себе си казва, че е много естествен и откровен човек, почитател е на екстремните преживявания и високите скорости. Не обича да се гримира, освен когато го изисква работата й.

Не харесва светските партита, защото предпочита да прекарва времето с дъщеря си. Преди няколко години Ивайла Бакалова издаде книга, в която разкрива интересни факти от живота си.

Божидара Бакалова

Родена през 1981 г., Божидара е близначка на Ивайла Бакалова. Не е омъжена, живее сама и се занимава с моден дизайн. Бутикът й "Бай Бакалова" (ByBakalova.com) е в София и е разделен на три части - черен и червен салон и артистично ателие с шевни машини.

Завършила е хуманитарна гимназия с испански език, а след това и Варненския свободен университет „Черноризец Храбър" - специалност филмово изкуство и актьорско майсторство. Казва, че човек има призвание, а не професия. Винаги правя това, което усещам, отсича тя.

Софи Маринова

Ромската Лили Иванова е родена през 1973 г. Пее и танцува от 2-годишна. Първият й учител е нейната майка. Когато на прага на завършването й оркестър я кани да му стане певица, баща й се намесва със забрана. Тогава започнах да плача и майка ми ме подкрепи, защото тя като се оженила за татко, прекъснала с пеенето, разказва Софи.

Учила е в строителен техникум в клас само с момчета, както и две години шев и кройка. "Мога да шия, ама не обичам. Като ми се скъса копче, моля майка ми или снаха ми да ми го зашият", не крие певица.

Миналата година тя участва в "Пей с мен", продуцирано от екипа на Слави Трифонов по Нова, но напусна преждевременно - обидена, след като бе показано, че пуска SMS-и против своя конкурентка.

Гала

Гала започна телевизионната си кариера като момиче на късмета в шоуто „Невада" по БНТ. След това беше водеща на няколко предавания - "Топмодел Зодиак", "Фамилия топ шоу", "Фамилия топ шоп" и "Мис Столверк".

През 2000 г. започва работа в Нова телевизия, където, освен в своето "На кафе", е била водеща на две други предавания - „Имаш поща" и „Пълна промяна".

Завършила е педагогика и детска психология. Разведена е, има дъщеря Мари. Казва, че прави всичко възможно да е добра майка, но си дава сметка, че голяма част от времето си посвещава на работата.

Кристияна Вълчева

Кристияна Вълчева е родена на 12 март 1959 г. Има 31-годишен син. Тя прекара близо девет години в либийски затвор, беше осъдена за заразяването на 400 деца със СПИН, но след завръщането й с останалите медицински сестри, Ашраф и д-р Здравко Георгиев бяха помилвани от президента Георги Първанов. През 2007 г. нейната книга „Осем години заложници на Кадафи" беше издадена в България, Франция, Германия и Великобритания.

Заедно с Валентина Сиропуло, Валя Червеняшка, Снежана Димитрова и Нася Ненова през 2007 г. получи наградата на сп. „Грация" за жена на годината в категория „Общество".

Практикува йога и обича да плува. Най-милото нещо, което й се е случвало, е да получава писма от човек, когото не познава, седем години без прекъсване. Най-много се гордее със семейството, приятелите и силната си вяра. Смята, че нищо в Къщата не може да я уплаши.

Мария Гроздева

Олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева е родена на 23 юни 1972 г. в София. Започва да се занимава със стрелба на 11 години, а на 14 покрива норматива за „Майстор на спорта".

Съпругът й Валентин Григоров е и неин личен треньор. Казва, че на него дължи 80% от всичко, което е постигнала. Семейството има три деца - две момчета и момиченце. Шампионката смята, че те задължително трябва да спортуват, защото спортът учи на дисциплина, труд, борбеност, воля и амбициозност.

Няма талисмани и не вярва на врачки, но преди състезание Мария Гроздева винаги ходи на църква.

За нея това също не е първото тв риалити - миналата година тя влезе в ролята на автомонтьор в "Животът на другите" по БНТ.

Коментари 2
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

2 коментара
 
- Келнер, какво ми сервирахте, кафе или чай? - Какво, не можете да разберете сам? - Не. - Тогава какво значение има?
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Защо делфините плуват пред корабите (ВИДЕО)

Защо делфините плуват пред корабите (ВИДЕО)

Любопитно Преди 30 минути

Интересни факти за любопитните китоподобни четете в следващите редове

„В новата реалност” в „Темата на NOVA“

„В новата реалност” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 36 минути

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Три сърца, синя кръв и отрова по-силна от цианид - това ли са октоподите

Три сърца, синя кръв и отрова по-силна от цианид - това ли са октоподите

Любопитно Преди 56 минути

Интересни факти за октоподите може да прочетете в следващите редове

БСП иска оставката на Росен Желязков

БСП иска оставката на Росен Желязков

България Преди 57 минути

Причината е, че ограничава гласа на опозицията, заяви Корнелия Нинова

Зодия Телец - мъжете и жените

Зодия Телец - мъжете и жените

Любопитно Преди 1 час

Те са известни със своята силна и надеждна природа и са един от най-стабилните знаци на зодиака

Кола се обърна на булевард в София

Кола се обърна на булевард в София

България Преди 1 час

Към момента няма данни за пострадали

Руски бомбардировач се разби край Ставропол

Руски бомбардировач се разби край Ставропол

Свят Преди 1 час

Четиримата пилоти са катапултирали, трима от тях са били спасени, другият се издирва

Нови разкрития за фиктивната операция на жената в Бургас

Нови разкрития за фиктивната операция на жената в Бургас

България Преди 1 час

Източват ли се пари за здраве и какви мерки са нужни за справянето с проблема?

<p>Военният министър: Израел демонстрира, че може да достигне територията на Иран</p>

Военният министър: Атаката на Израел срещу Иран не застрашава страната ни

България Преди 2 часа

Израел демонстрира, че може да достигне територията на Иран, посочи Атанас Запрянов

МВнР: Следим с повишено внимание ситуацията Израел - Иран

МВнР: Следим с повишено внимание ситуацията Израел - Иран

България Преди 2 часа

От правителствената пресслужба съобщиха по-рано, че няма пряка военна заплаха за България към момента

Снимката е илюстративна

Какво да направите, ако колегата ви дразни, съвет от експерт

Любопитно Преди 2 часа

Как да се справим с досадните колеги четете в следващите редове

Чудноватият живот на създателя на Том Сойер и Хъкълбери Фин – Марк Твен

Чудноватият живот на създателя на Том Сойер и Хъкълбери Фин – Марк Твен

Любопитно Преди 2 часа

Наследството на Марк Твен е не само в американския литературен канон, но и в неговото трайно влияние върху идеалите за свобода

Ирански медии: Край град Исфахан е стреляла ПВО, но няма данни за чуждестранна атака

Ирански медии: Край град Исфахан е стреляла ПВО, но няма данни за чуждестранна атака

Свят Преди 3 часа

Никое иранско официално лице все още не е признало пряко възможното нападение

Nvidia конкурира Optimus на Tesla със свой хуманоиден робот

Nvidia конкурира Optimus на Tesla със свой хуманоиден робот

Технологии Преди 3 часа

Разчита на изкуствения интелект, за да имитира човешко поведение

<p>&quot;Победата на Русия ще доведе до Трета световна война&quot;</p>

Премиерът на Украйна: Победата на Русия ще доведе до Трета световна война

Свят Преди 3 часа

Коментарите на министър-председателя повтарят тези на Зеленски, който отдавна настоява САЩ и Европа да предоставят по-голяма подкрепа на Украйна