5

Моника Белучи се снима бременна за новия брой на италианското издание на сп. "Венити феър".

С това актрисата най-сетне потвърди слуховете, че очаква второ дете. До този момент тя отказваше да коментира въпроса, но снимката в черен сатенен халат е повече от красноречива.

По подобен начин постъпи и Анджелина Джоли, когато беше бременна с близнаците. Тя не потвърди новината, а се появи с доста наедрял корем на фестивала в Кан за премиерите на два свои филма - "Кунг-фу панда" и "Подмяната".

45-годишната Моника ще дари Венсан Касел с още едно момиченце съвсем скоро - през май. В интервю за списанието тя казва, че не се притеснява от раждането на тази възраст, а бременността й е "красива и обикновена".

"Казаха ми да си родя още едно дете веднага след Дева (която се появи на бял свят през 2004 г.), но тогава не се чувствах готова.

Когато усещането се появи, се надявах, че ще стане бързо, но децата не са като филмите. Не можеш да организираш всичко на масата с режисьора и продуцента", споделя актрисата.

Жената с най-перфектните устни в света казва, че не се е налагало специално лечение, за да забременее.

"Може би фактът, че баба ми е родила на 47, има нещо общо. Всичко е въпрос на късмет. Познавам жени, които са готови да минат пустинята на колене, за да имат дете. Ако имах проблеми със зачеването, сигурно щях да съм една от тях", допълва Моника Белучи.

Съпругът й също е развълнуван от предстоящата поява на бебето. Италианката казва, че той много й помага.

"Колкото повече време минава, толкова повече обичам мъжа, в който се е превърнал. Когато се запознахме, той беше 28-годишен младеж. Сега е мъж с невероятно чувство за отговорност, който ме кара да се чувствам добре.

Ако някога нещо се случи с мен, Венсан ще бъде до нашите момичета", казва Белучи, която най-вероятно ще роди в Италия.

Моника Белучи се снима гола за "Венити феър", когато беше бременна и с първата си дъщеря.

По този начин тя изрази протеста си срещу тогавашното законодателство, засягащо лечението на безплодие при самотните жени и онези, които са преминали "нормалната" възраст за зачеване.