1

Смъртта на Ейми Уайнхаус остави хиляди опечалени. Сега, след като тялото на певицата вече е кремирано, стават ясни различни подробности от личния й живот.

Медиите на Острова твърдят, че няколко седмици преди смъртта си Ейми се е сгодила тайно за Рег Травис.

Двамата имаха бурна връзка и на няколко пъти се събираха и разделяха, но се смяташе, че той има благотворно влияние върху нея и благодарение именно на неговата любов и подкрепа Уайнхаус превъзмогва проблемите си.

Таблоидът "Сън" (The Sun) публикува информация, че 35-годишният Травис е предложил брак на Ейми и тя е казала "Да".

Певицата твърдеше, че много обича Рег и не иска нищо друго, освен да му стане съпруга. Миналата година тя дори говореше, че иска деца от него.

Версиите около отношенията между двамата обаче са много и различни.

Някои твърдят, че малко преди смъртта й Травис се е скарал с Ейми, пожелал е да се разделят и разочарованието от това тласнало певицата към свръхдоза алкохол и наркотици.

Според други обаче именно Рег е помогнал на Уайнхаус да си купи чист кокаин.

Тони Азапарди - дилър на наркотици от Лондон, твърди, че Травис е придружил Ейми да си купи лично от него чист кокаин на стойност 1200 паунда.

Каква е истината обаче още не е известно.

Родителите на певицата твърдят, че дъщеря им е била преодоляла зависимостта си към наркотиците и алкохола и смъртта й не се дължи на свръх доза.

Какво точно е причинило смъртта на певицата, ще се разбере чак след три седмици, когато бъдат готови токсикологичните резултати.

За последно Ейми е видяна жива от нейния бодигард. Певицата е заявила, че се чувства уморена и иска да поспи.

Няколко часа по-късно тя е открита от личната си охрана бездиханна. След огледа в къщата й не са намерени наркотици, успокояващи или опиати. Лекарят на певицата беше заявил, че тя е в добро здраве и смъртта й е необяснима.  

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@