3

47-годишният актьор Джони Деп обясни пред Екстра ТВ (Extratv.WarnerBros.com) защо не се е оженил за половинката си Ванеса Паради, с която са заедно от 12 години и имат две деца – Лили Роуз Мелъди (11 г.) и Джон Кристофър (8 г.).

"Тя има такова страхотно име. Страх ме е, че ще го изгуби", казва той.

Звездата от "Карибски пирати" заяви още, че за него никога не е била важна една хартийка с подпис и печат, а и

"Бракът е свързване на душите, на сърцата.

Нямам нужда да чуя от някой, че съм женен, за да се почувствам такъв. Но ако Ванеса пожелае, тогава със сигурност ще се венчаем".

От своя страна за евентуална сватба французойката винаги е твърдяла:

"Харесва ми идеята за женитба, но защо сега, когато и двамата сме толкова щастливи и имаме две прекрасни деца?

Може би един ден, но ако неговият подпис като гарант се превърне в нещо, без което няма да мога да живея. Забелязала съм, че почти всяко лято таблоидите пишат, че ще се женим, а ние никога не сме коментирали конкретни планове пред когото и да било. Засега аз съм негова и той е наясно с това. Друго не ни е необходимо"

Деп и Паради обаче не са единствената неженена холивудска двойка.

Такива, например, са Анжелина Джоли и Брад Пит. Макар и медиите да оказват непрестанен натиск върху Бранджелина (и то в продължение на години), двойката все още не са се венчали.

Това обаче не им пречи да имат общо шест деца и макар непрестанните слухове, че ще се разделят, да останат заедно и до сега.

А и както казва самият Пит:

"Ще се оженя за Анджи, когато законът в Америка позволява на всяка двойка, която иска да се венчае, да го направи."

Актрисата Голди Хоун от "Клуб "Първа съпруга" и половинката й от повече от 27 години Кърт Ръсел също не са сключили брак.

И както казва тя: "Будя се всяка сутрин с мисълта, че ако пожелая, мога да си тръгна по всяко едно време и никога вече да не се върна. С това тръпката ми към Кърт ще остане завинаги."

За съвместното си съжителство с Лив Шрайбър, с когото са заедно вече пет години и имат двама сина, Наоми Уотс пък казва:

"Е, не е като да изживееш мечтата на всяко момиче за приказна сватба. Майка ми обаче се е женила два пъти и има два развода зад гърба си. А и с Лив никога не сме се замисляли за това. Може би един ден ще се събудим с мисълта да се оженим, а може би не. Но едно знам със сигурност – ние сме истинско семейство и не ни трябва удостоверение за това."

Светлокосата актриса дори споделя, че колкото и да обича двете си момченца Александър и Самюъл, тя все пак си мечтае да има и момиче, за което не и трябва подписа на половинката й.

Сред другите щастливо неженени двойки са и телевизионната икона и една от най-влиятелните жени в света Опра Уинфри (Oprah.com) и половинката й бизнесменът Стейдман Граъм, които са заедно от 24 години.

В списъка място намират и звездата от "Как да разкараш гаджето си за 10 дни" Матю Макконъхи и бразилският модел Камила, с която имат и две деца (син Леви на 2 г. и дъщеря Вида на 10 месеца).

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@