8

Тази година коледните камиони на "Кока-кола" (Coca-Cola.bg) ще "тръгнат" от България.

За първи път коледният клип на световноизвестната марка за безалкохолни напитки е сниман изцяло в България и ще се излъчва в над 90 страни по целия свят.

Снимките са правени в студио "Бояна", в къщата на телевизионната водеща Наталия Симеонова и в Борисовата градина от международен екип от над 30 души.

Другата голяма изненада е, че тази година Дядо Коледа е българин - ролята изпълнява актьорът Иван Петрушинов.

Сред известните лица, които участват в рекламното видео са ТВ водещата Деси Банова и Дидо Мачев.

"Отвори пътя за щастие, събуди твоето щастие, сега е Коледа!"

Музиката към видео клипа е в изпълнение на носителите на "Грами" - група Train, и със специалното участие на Нора Караиванова.

Тази година Coca-Cola възобнови традицията на вълнуващите коледни кампании и обяви плановете си да поздрави целия свят с нова коледна песен, написана от Train.

Така Нора Караиванова си партнира с Train в едно от най-мелодичните и топли пожелания за коледните празници, създавано някога. Интересното около записите за песента е, че последната дума за участието на българския изпълнител е имала именно група Train.

Иван Петрушинов, в ролята на Дядо Коледа, е и звездата във видео към песента на група Train, което се очаква да тръгне по музикалните телевизии през месец декември.

Продуценти на рекламния клип от българската страна са професионалистите от MVM студио.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@