34
Оо орът на една от най-известните български попфолк певици Райна (Райна Терзийска) и актьорът студент Фахрадин Фахрадинов-Фери получи 58,7% от изпратените с есемеси и обаждания гласове на публиката и спечели купата в първия сезон на телевизионното шоу "ВИП денс" (VIPDance.bg) по Нова телевизия.

Заедно с професионалните танцьори Сашка Димитрова и Светлин Димитров те бяха предизвестени победители, тъй като през цялото продължило три месеца състезание системно печелеха симпатиите на зрителите, когато се стигнеше до тяхно гласуване

Райна (27-годишна) е много популярна с концертите си, а и от участието си през 2006 г. в друга продукция на Нова телевизия - "ВИП брадър", където беше заедно с тогавашния си приятел, попфолк певеца Константин, който спечели риалити шоуто.

Днес Националната агенция по приходите (НАП) обяви, че тя е сред 16-те звезди в шоу бизнеса, проверявани за доходи, имущество и данъци.

И 23-годишният Фахрадин е отлично познат на зрителите, тъй като изпълнява централна роля в сериала "Забранена любов" (ZabranenaLubov.bg), също продукция на Нова телевизия.

На Големия финал в понеделник, когато журито коментираше, но оценки поставяха само зрителите, първи от финалистите отпадна отборът на спортистите Тереза Маринова и Йордан Йовчев и танцьорите Ралица Мерджанова и Димитър Божилов-Мако.

След втория кръг зрителите отстраниха отбора на шампионката гимнастичка Симона Пейчева, певеца r музикант Крум Сираков, танцьорите Ана Дончева и Алфредо Торрес, които общо за трите месеца имат най-висок сбор точки в оценките на журито и най-много максимални оценки за отделни изпълнения.

В началото звездата в този тим беше певицата Елица Тодорова, която се отказа и бе заменена от световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева.

На финала заедно с победителите изненадващо достигна отборът на журналистката и актриса Мария Силвестър, актьора Борислав Захариев (Боби Турбото), танцьорите Кремена Тодорова и Раул Торрес.

Последният танц, когато двата отбора танцуваха всеки със своя хореография по една и съща песен на "Куин", увеличи с още 5% преднината, която Райна, Фери, Сашка и Светлин имаха след втория кръг.

В състезанието участваха 12 отбора по четири души - две известни личности - "звезди" и двама професионални танцьори, които отговаряха за хореографията на тима.

Журито беше съставено от професионалната танцьорка и хореограф Галена Великова, знаменитата треньорка по художествена гимнастика и хореографка   Нешка Робева, певецът Орлин Павлов, който преди година спечели подобно състезание, но в продукция на Би Ти Ви, и Ивайло Манолов - импресарио на певеца Васил Найденов.

Водещи през трите месеца бяха Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@