63
Ми ията на дамите по обувки е общоизвестен факт, но дали мъжете внимават какво носят? Ако не го правят, трябва да се замислят, ако не искат да направят лошо впечатление на дамите, пише сайтът "Хъфингтън пост".

Проучване, направено за марката мъжки обувки "Алън Едмъндс" сред 1000 американци, разкрива, че жените съдят двойно по-често за представителите на мъжкия пол по това какво носят на краката си, отколкото обратното.

Сайтът предлага няколко прости правила, които могат да помогнат на мъжете да подобрят "обувното си положение" и да не предизвикват раздразнение сред противоположния пол с неприятни гледки.
 
Първият съвет към господата е да избягват носенето на сандали и винаги да покриват пръстите на краката си, тъй като те обикновено не са най-приятната за гледане част от мъжкото тяло.

Според експертите за мъжете е недопустимо да комбинират лъснати до блясък официални черни кожени обувки с дънки.

Подходящ вариант за носене и добър приятел за представителите на силния пол са кларковете - по-елегантни от маратонките и по-неофициални от официалните обувки.

Блясъкът на бели чорапи изпод панталона също не е желателен в дамските очи. Поради тази причина е добре те да бъдат покривани.

Старо златно правило гласи, че мъжете винаги трябва да съчетават обувките, които избират, с цвета на колана.


Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@