Кой влезе в къщата на Big Brother
Източник: Нова ТВ
81

Н ай-известната къща в България - тази на Big Brother, отвори врати за сезон, който обещава да е "100% натурален".

В началото на живото предаване водещата Алекс Сърчаджиева се разходи из къщата и видя, че в нея засега няма течаща вода, а тоалетната е външна.

В двора на Къщата се появи гигантски шредер. Алекс обясни, че предстои да разберем за какво е той в края на предаването.

В Къщата днес влязоха 11 съквартиранти. В лайв предаването утре вечер там ще се озоват и още трима съквартиранти.

Влизането на съквартирантите в Къщата на Big Brother

Първата съквартирантка, която влезе в къщата, е 28-годишната Екатерина Балабанова. Катя прави гривни и гердани от естествени камъни и казва за себе си, че е заредена с безкрайно много позитивна енергия.

Екатерина Балабанова
Екатерина Балабанова Източник: Биг брадър

"Постоянно се усмихвам – това ми е хобито. Когато съм тъжна, пак се усмихвам – става ми смешно, като съм тъжна. 

Правя каквото ми е кеф. Решавам, като ми се ходи днес на морето, след един час си хващам самолета и съм на морето точно след половин час. Не мога да търпя да се чака. Както съм в момента с такава коса – дълга и руса, отрязвам я и я боядисвам черна, без да се замислям. Всеки ден се намира някой, който да ми каже: „Ей, искам да съм така като теб – каквото ми е кеф, това да си правя!”

Шумните компании, смехът и животът като цяло са ми животът. Много обичам да флиртувам - това е нещо, което страшно ме забавлява и мисля, че хората трябва да го правят повече.

Това, което може да ме грабне в един човек, е нещо ей толкова мъничко, обаче да ми хареса. Когато си харесам някой мъж, действам импулсивно и веднага. Директно си показвам, че имам интерес. Много не умея да крия, а и не обичам. Защо да си губя времето?", казва тя във визитката си.

Повече за Катя вижте във видеото:

Вторият съквартирант е Пламен Димитров, на 25 години, от София.

Пламен Димитров
Пламен Димитров Източник: Биг брадър

От няколко години той работи като барман. "Всичко, което сте чували за барманите, е истина. Обичаме да се забавляваме (особено аз), обичам да си пийвам... Да, зад бара се изпива изключително много алкохол. Не съм обикновен наливач на питиета, аз съм по-скоро психолог. Професията ми изисква (и с годините се научих) да изслушвам хората, да виждам какво още им трябва, преди да им е потрябвало, какво ги интересува, коя девойка си харесват... Тези и други детайли са част от нашата работа.

В нощните заведения определено има доста девойки с палави очички. Това за едната вечер не е моето. За мен сексът не е водещ фактор. Не че не съм опитвал, но аз лично търся моята половинка.

Онази изгаряща, изпепеляваща любов – това е нещото, което ми трябва. Винаги съм знаел какво искам, но се оказа по-трудно, отколкото съм си мислел, да го намериш. Представям си я като жена с големи очи, една красива усмивка. Искам като я погледна, да ме омагьосва. Просто всичко друго да губи смисъл. Знаете как е – виждаш един човек и това е твоят човек. Просто се усеща.

Въпреки че съм на 25 години, ми се наложи да порасна по-рано. На 15 години се изнесох от вкъщи и отидох при баба ми и дядо ми, защото ми бяха писнали семейните скандали. Майка ми започна да пие, затова и не държа да съм близък с нея. Аз нямам майка. Не и в живота. Не и до мен, не и физически. В този труден момент хората, които ми подадоха ръка и бяха до мен, бяха баба ми и дядо ми, които аз обичам безусловно. Аз може би това търся и във връзките си – нещото, което ми е липсвало, когато съм бил малък. Ще дойде. Аз съм търпелив. Искам да вляза в Къщата на Big Brother, за да покажа на всички, че освен болшинството от простаци, които има в днешно време, има и малко по-истински, малко по-земни, малко по-човечни хора. Такъв съм аз и искам да го покажа. Искам да покажа себе си", казва Пламен за себе си.

Повече за него вижте във видеовизитката му:

Третият съквартирант е Борис Братухчев, на 34 години, от Бургас. Живее в Плевен. Той се представя като темпераментна личност.

Борис Братухчев
Борис Братухчев Източник: Биг брадър

"Ако се убедя, че нещо не ми харесва в някого, изобщо не ме интересува има ли обидени, няма ли. „Сърдитко Петко, празна му торбичката” – народна мъдрост, хората са го казали.

Не само мисля, ами и знам, че съм добър като ръкодовител. В живота ми така се стичат нещата, че винаги съм попадал в някаква ръководна роля. В средното образование бях председател на курсовия съвет, в който бях избран абсолютно единодушно. В казармата от 1860 новобранци изпъкнах аз да чета тържествено слово. В нашата къща аз съм по-доминиращата половинка. Мога да го правя и го правя.

Определено съм много интелигентен. Прочел съм повече книги от средностатистическия българин. Изчел съм много и от всичко. При спорове не отстъпвам. Темите, на които обичам да говоря, са политика и конспиративни теории. От няколко години насам съм се обърнал към антифармацията. Имам самочувствието, че съм добър опонент. Имам самочувствието, че съм човек, който може да направи всичко.

Не мисля, че има нещо, което да съм пожелал и да не мога да го направя.   Моята артистичност е донякъде може би генно заложена. Танцът е като при секса – трябва да ти идва отвътре. Просто трябва да го чувстваш. Искам много неща, имам амбициите и по някой път съм инат. Магарето в калта няма да си го оставя.

Захапя ли нещо, захапвам и не пускам. Езикът ми е много остър, когато се наложи. Тъй като успявам да усетя хората къде ги боли, понякога ги целя точно там. Помня много, не забравям, помня всеки един, който ми е направил лошо. Ако ми се отвори възможност да му го върна, ще му го върна. Ще се опитам така да направя нещата, че в критичния момент просто по-силните опоненти да изчезнат", казва за себе си Борис.

Вижте видеовизитката на Борис:

Четвърта в къщата влезе Никита Джонсън, на 38 години. От 20 години тя живее в Швеция, където има собствен бизнес, тату студио и ресторант.

Никита Джонсън
Никита Джонсън Източник: Биг брадър

"На 18 години, както много мои сънародници, успях да се спася в чужбина – заминах при родителите ми, които живееха в Швеция. Там завърших висшето си образование, запознах се с много добро момче, което стана баща на сина ми. Но в един момент се оказа, че не го обичам.

Не можех да си представя да съм в клишето на идеалната съпруга, в идеалния дом. Винаги съм била различна, никога не съм искала да следвам средния път. За мен няма златен стандарт. Аз съм бунтар. Не съм от хората, които се подчиняват и следват правила. Не търся път, а правя своя път сама.

Хората виждат в мен силен характер. Те виждат в мен един идол и много пъти са ми казвали: „Е аз искам да стана като теб. Искам да бъда майка като теб. Жена като теб!”. Това е Никита. Аз съм момичето с татусите. Татусите са моят живот. Да се татуираш наистина означава да прежалиш кожата си, да можеш да покажеш своите емоции, твоето сърце да бъде изписано върху твоето тяло. Просто да станеш прозрачен.

Много хора се шокират, разбира се. На Витошка последния път като се разхождах, хората се кръстеха. Не знам защо, дори не ме интересуваше дали им харесва, или не. Аз се чувствам свободна да бъда себе си. Научих, че за да си щастлив, това е избор. Щастлива съм и то много!

Обичана съм и обичам. Човекът до мен се казва Борислав Борисов, който най-вероятно познавате от Къщата на Big Brother. Тази връзка не ми дава, тя по-скоро ме кара да бъда. Тя ме кара да се чувствам жива. Тази връзка е моят живот. Знам, че рискувам много, влизайки в играта. Всеки от нас ще бъде обърнат с хастара навън. Аз имам тайни, които пазя и до ден днешен, но мен не ме е страх – готова съм да се разкрия" казва тя за себе си.

Повече за Никита във видеовизитката й:

Съквартирант номер 5 е Кирил Симеонов, на 30 години, от Варна. Той е завършил бакалавърска степен в Америка, магистърската – в един от най-добрите университети в Европа и света.

Кирил Симеонов
Кирил Симеонов Източник: Биг брадър

Занимава се с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. "Най-просто казано, гледам да купя една акция, когато е евтина и да я продам, когато е по-скъпа", обяснява той за работата си.

"Живял съм четири години в Америка и две години в Милано. Комуникирал съм с абсолютно всякакви хора, от всякакви раси и етноси, религии... Определено смятам, че съм по-умен от масата хора. Аз го знам и всички, които ме познават, го знаят. Много трудно може да ме надговори човек и много трудно може да ме наспори. Винаги искам аз да съм прав и да докажа защо съм прав. Не ми млъква устата, докато не се разбере, че съм прав. Хората смятат, че интелигентните хора са сухари, с очилца и ризка.

Аз съм стопроцентов бохем! Представете си хората как празнуват Нова година – това за мен е петък. Всеки петък. Много съм буен, много съм темпераментен, много съм импулсивен. Харесван съм и ми харесва да съм харесван. Няма какво да се лъжем, нарцис съм.

Това, което може да ме накара да изляза извън кожата ми, са грубите селски прояви. Просто мразя селяни. Никога не ингорирам глупака – бих го смачкал. Влизам в Big Brother, защото ми е фетиш от малък. Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността си да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат в Къщата", казва Кирил за себе си.  

Повече за Кирил вижте във видеовизитката му:

Шеста в къщата влезе Ирена Петрова, на 30 години, от град Луковит.

Ирена Петрова
Ирена Петрова Източник: Биг брадър

"Израснала съм с ромски традици, обичаи и ценности. Циганската жена е жена, която стои вкъщи и не работи. Тя със сигурност е длъжна да роди 2-3-4-5 деца. Не можех да си представя такъв живот. Исках да се изуча, да се запозная с мъж, когото да обичам, а не мъж, за когото ми кажат, че трябва да се омъжа за него.  

8-ми клас завърших с отличие, гимназията – също и се записах в Педагогически институт. Там срещнах любовта – не знам дали е на живота, но той е бащата на моя син. Бях на 21 години, нямах никакъв допир до друг мъж, девствена бях. Влюбих се, но той пиеше, изневеряваше ми, дори ме биеше. Наистина свърши много зле – дори беше по затворите. 

Оказах се сама. Трябваше да работя, но нямаше как да стане като учителка – с 310 лева няма как да гледам детето. Отидох да си търся работа в стриптийз бар. Никога не съм предполагала, че аз, точно аз ще работя на такова място. Няколко пъти съм се опитвала да напусна работа, но когато си погледна детето, нямаше как да не се върна. Аз бях длъжна да му дам по-добро бъдеще.

И така, започнах да танцувам. Хората много ме харесваха, адски много. Най-големият бакшиш, който са ми оставяли, е 2 000 лева.  

Тогава се запознах с Бен. Излязох с две мои приятелки в центъра на София, в един пиано бар. Заговорихме се с него в този бар. Той за Коледа имаше билет да замине за Дубай и ми предложи да замина с него. Като приятели, разбира се - имахме две отделни стаи. Той е голям джентълмен, наистина тогава не сме имали никакви интимни отношения. Наистина! Заклевам се! Не лъжа!

Там Бен се влюби в мен, много се влюби. Имахме разходка с хеликоптер над палмата в Дубай. Спахме в хубавия романтичен хотел, правеше ми вечери, още на първата ни среща ми направи първия си подарък – златен „Ролекс”. 

С Бен не съм само заради парите му. Той има адски добро сърце, много е романтичен. Преди две седмици се върнахме от Мексико, бяхме в Канкун. Това беше една моя мечта, която реализирахме. 

Ходим на вечери и постоянно посещаваме ресторантите на Джейми Оливър. Но най-много ми хареса вечерята, която беше на реката на Лондон. Аз говоря английски – не много перфектен, но достатъчен. Малкият също говори английски, защото ходи на уроци. Някъде преди два месеца се преместихме в Англия. Живеем в огромна къща. Малкият ще започне 1-ви клас там. Много ще ми липсва България, но засега съм решена да живея там заради сина си. Това ми беше планът.

Влизам в Къщата на Big Brother, за да запомня България с нещо хубаво и да се забавлявам най-вече", казва тя за себе си.        

Повече за Ирена във видеовизитката:

Следващата съквартирантка е Анита Болярова, на 36 години, от Плевен. Тя е спа мениджър, със собствен козметичен салон и води курсове по козметика. Казва, че обожава работата си.

Анита Болярова
Анита Болярова Източник: Биг брадър

"Аз не съм от жените, които са природно красиви. Благодаря на грима – той прави чудеса. Всяко нещо, което не съм харесала по себе си, съм го променила. Имам корекция на гърди, а само преди броени дни изсмуках две супени лъжици мазнина от глезените си", казва Анита за себе си.

"Моят живот се дели на два етапа. Първият етап е на черната, лошата Анита. Тогава разбрах за изневяра на моя партньор. Имах много стаена злоба, гняв, обида, ревност. Всичко това ме подтикна да вляза с взлом в дома на това момиче и да я накарам да напише пълни самопризнания. Толкова много я бих, че по едно време дори припаднах – щяха да се спукат вените на ръцете ми от това да скубя косите й. Прибрах се вкъщи след случая и една седмица отказах да пия вода и да се храня...

Заминах за планината – седмици, месеци наред – и много дълго мълчах. Станах по-силна и успях да открия отговорите. Осъзнах своята житейска мисия в този физически живот – да се грижа и да помагам на хората. На изгрев слънце денят ми започва с молитвата „Отче наш”. След това си пускам релаксираща музика и медитирам, така че да се центрирам в себе си.

Изпълнена съм с много любов. Любов към всички. Аз практикувам тантричен секс. Той позволява да генерираме своята женска енергия, да я трансформираме, за да можем да захранваме творчески импулси. Чрез тантричния секс може да достигнеш до нирвана. Аз съм много повече от това, което изглеждам. Цялата енергия и мъдрост на вселената е събрана в мен. Вътре в Къщата ще бъда медиатор. Ще бъда баланс, мир и хармония. Няма да играя, ще бъда автентична. Ще бъда центрирана вътре в своето сърце", казва Анита.

Повече за нея във визитката й:

 

Съкватирант номер 8 е Цветелин Николов. Той се занимава се с частен бизнес, основно строителство.

Цветелин Николов
Цветелин Николов Източник: Биг брадър

"Разполагам със свобода и пари. Парите за мен са средство човек да си позволи някои неща. Предимно ги харча за коли, почивки и жени. Харчил съм и по 3 000 евро за вечеря", казва той за себе си.

"Свикнал съм да имам най-доброто – да карам хубава кола и жената до мен да бъде на ниво. Харесван мъж съм. С коса или без коса, с пари или без пари, просто съм си магнит за жените. Ерген съм, защото имам високи критерии.

Жените са доста нахални към мен. Обикновено те ме свалят. 90 процента от жените в живота ми са били кучки. Не може да се каже, че съм вълк единак, но бих казал, че съм по-дръпнат.

Карам хората около мен да се чувстват некомфортно. Много малко хора има около мен, на които мога да се доверя във всеки момент. Всичко друго е пълнеж. Като всеки мъж със самочувствие, аз имам такова и има защо да го имам.

Харесвам се, да. Мъжкар съм, на първо място. Мога да бъда директен, не съм предател – качества, които повечето хора нямат. И може би и затова съм успял. От конфликти никога не ме е било страх и винаги съм излизал победител от тях. Влизам в Къщата като лидер. Нищо не ми коства да раздам картите, както на мен ми харесва. И естествено, очаквам да се съобразяват с мен. Който не се съобразява, си е за негова сметка. Очаквайте от мен да изляза последен от Къщата", категоричен е Цветелин.

Повече за Цецо във видеото:

Девета в Къщата влезе Силвия Юрукова, на 26 години, от град Габрово. От 16-годишна тя работи като модел.

Силвия Юрукова
Силвия Юрукова Източник: Биг брадър

"Печелила съм много призове, печелила съм и конкурси, имам корони... Последният конкурс, който спечелих, беше „Еротичен модел на Европа”. Харесва ми да съм победител. Не съм печелила тези конкурси, които не съм си платила.

От 2007-ма съм еротичен модел. Снимам топлес. Снимам си ц...те от 2007-ма година, това е топлес модел. По гащички. Не съм разкрепостена, направо съм развързана отвсякъде.

Ще ви излъжа, ако ви кажа, че живея от снимките. Животът си е мой и мога да спя с когото си пожелая. Средно ми трябват 350 лeвa на ден. Колата гори много. Тези мъже са ми купували тоалети, парфюми, козметика... Купували са ми бижута... Екскурзиите и почивките си ги плащам сама... с техните пари.

Не ми е нужно да бъда известна. За мен ВИП-овете в България са утайки.

В личния си живот може би съм малко скандална. Обичам купоните, обичам да пия алкохол, обичам да се забавлявам, обичам всичко лудо.

Понякога злоупотребявам с алкохол. Понякога създавам конфликти. Агресивна съм, когато някой ме изкара извън нерви. Предупреждавам един-два пъти, но когато видя, че човек не разбира и ми падне пердето, действам импулсивно. Но няма да ви разкажа как съм натупала толкова мъже.

Влизам в Къщата заради самата емоция. Нито търся слава, нито търся пари. Не обичам да играя на някого играта. Не обичам да спазвам правила. Да ми казват какво да правя, да ме будят рано и да ми задават много въпроси... Не!

Представям си Къщата на Big Brother като конкурс за красота, в който едните са пълнеж, а другите са основните играчи. Аз ще изляза накрая с короната", сигурна е тя.

Видеовизитката на Силвия:

Съквартирант номер девет е Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик. Той е играл футбол на професионално ниво две години.

Пламен Богданов
Пламен Богданов Източник: Биг брадър

Бил е играч на три отбора от А група. "Отказах се, защото трябваше да избирам между моето достойнство и игричките, които ги има в нашия футбол; уговорки, които бяха против моите принципи и не можех да преглътна. Не харесвам хора, които са без сърца; хора, които се слагат заради облаги. И точно заради това реших да си запазя достойнството и да си тръгна. В момента се занимавам изцяло с фитнес.

Оценявам външния си вид перфектно. Имам хубава усмивка. Харесвам естествените жени, които имат естествена красота и красиви усмивки. Николета Лозанова, Маги Желязкова, Алисия, Бориса Тютюнджиева – всички те са естествено красиви и не мисля, че биха ми отказали, ако знаеха, че съществувам.

Не мисля обаче, че е възможно в Къщата да срещна жена, която да ми спечели сърцето. За флирт, за секс вътре съм настроен, но да ми спечели сърцето... Едно е секс, друго е любов.

Никой не може да ми смени гледната точка и да ме убеди, че той е прав. Най-голямата ми нетърпимост е към гейовете и не е хубаво да има в Къщата гей. В мое присъствие няма да оставя никого да лежи на гърба на другия.

Ще бъде кошмарно за фукльовците, пияниците и мързеливците. Най-много би ме изнервило в Къщата, ако остана гладен. Не е хубаво да ме оставят гладен. Това, което може да ме изкара от релси (освен глада), е хора, които не спират да говорят. От такива, които разбират от всичко, ми се повръща. Виждам ролята си в Къщата като лидер и нищо друго. Аз не влизам вътре със стратегия. В каквато и ситуация да ме постави Big Brother, смятам, че ще успея да се справя.    Целта ми в Big Brother е ясна – победа", казва Пламен Богданов.

Повече за Пламен във видеото:

Последен в къщата влезе Кристиян Стойков, на 21 години, от село Жернов, който се описва като "модел, бивш поп-фолк певец, интересен, търсен и много скандален"

Кристиян Стойков
Кристиян Стойков Източник: Биг брадър

"Поддържам доста скандален имидж в медийното пространство – постоянно се пише за мен. Като цяло съм №1. В момента съм модел в Холандия. 175 см съм висок, 60 кг – просто съвършенство в едно тяло. Обичам да позирам – това е едно от най-големите ми хобита. Гордея се със себе си – имам страшно много ангажименти, пътувам, търсен съм. През останалото време, когато нямам ангажименти, когато съм свободен, си живея на село в моята къща. Нимфоман съм направо, много обичам секс. Мога да го правя с часове и съм пожар в тези отношения. Доста импулсивен и страстен съм.

Спал съм с много известни хора, първият е Валери Божинов. Бях много притеснен, защото е страшно красив. Трепериш му в ръцете! Николета ще тушира. Бил съм и с Китаеца, дори той до ден днешен търси мъжки ласки. Той не може без момче. Каквото и да си говорим, гейовете правят шоу. Защо? Защото сме атрактивни, забавни, красиви, умни. С хората, които мразят гейове в Къщата на Big Brother, ще процедирам по най-злобния начин. Дори мога да прелъстя най-големия хомофоб и ще го направя. Ще е мой! Няма шанс някой да ме смачка. По-скоро аз ще ги мачкам, защото са балъци. Ще запаля Къщата на Big Brother с моето присъствие. Ще бъде вулканично!", уверен е Кристиян.

Повече за него вижте във видеото:

Веднага след влизането на Кристиян в Къщата Биг Брадър го провъзгласи за лидер на съквартирантите

и го инструктира да избере дали да спаси багажа на всички останали, като унищожи своя куфар в шредера, или да жертва своите вещи и да спаси тези на останалите съквартиранти.

Без да се замисля, Кристиян реши да унищожи багажа на своите съквартиранти, за да спаси своя.

Съквартирантите трябваше да гледат как куфарите им биват смилани на малки парченца. В края на живото предаване водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева разкриха, че багажа на съквартирантите е непокътнат, но ще мине време, преди те да разберат за това.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на „Биг брадър“ във „Фейсбук“. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com, a пълните епизоди след излъчването им може да гледате в Nova Play.

Коментари 81
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

81 коментара
 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

Катастрофа в София, моторист е в много тежко състояние

България Преди 2 часа

Ударили са се кола и два мотора

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen

Любопитно Преди 3 часа

Той даде втори шанс на талантливата Никол, която беше на крачка от напускане на надпреварата

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Скандал, Русия наложи вето на резолюцията на ООН за КНДР

Свят Преди 5 часа

Гласуването в 15-членния съвет завърши с 13 гласа "за", Русия гласува "против"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Полиция с кучета в бежанския център в "Овча купел"

Свят Преди 6 часа

Целта е проверка за лица, които са нерегламентирано в тях, опасни предмети, наркотици и забранени вещи

Полша разкри руска шпионска мрежа

Полша разкри руска шпионска мрежа

България Преди 7 часа

Обиски в столицата Варшава и южния град Тихи

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

МВР: Сигналите за бомби в София са подадени от държава извън ЕС

България Преди 8 часа

Сигналите са фалшиви и екипите не са открити съмнителни предмети

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Археолози откриха древно пристанище на дъното на Черно море

Свят Преди 8 часа

Разкопките са извършени в района на град Кандира в Турция

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

Европейската прокуратура с обиски в два български хотела в ски курорт

България Преди 9 часа

Разследват измама със субсидия, свързана а с пандемията от COVID-19

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

ДНК-то на Бетовен показва липсата му на музикален талант

Любопитно Преди 9 часа

Това доказва, че на генетичните прогнози не трябва да се разчита твърде много

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Студент е починал от птичи грип във Виетнам

Свят Преди 9 часа

Известно е, че този щам на птичия грип предизвиква смъртоносни епидемии сред дивите и домашните птици и понякога заразява хора

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Меган Маркъл нае стилиста на Адел, за да промени имиджа си

Любопитно Преди 9 часа

Херцогинята е започнала да работи върху стила си с Джейми Мизрахи

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Кремъл предупреди руски мултимилиардер да внимава

Свят Преди 9 часа

Песков: Бихме очаквали повече внимание от Павел Дуров

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

Разбиха нелегален арсенал с оръжия в Ямбол

България Преди 9 часа

В помещението са установени картечен пистолет, две пушки, 6 револвера, 2 пистолета, противотанков снаряд

<p>Когато Земята бе &quot;ударена&quot; с 10 милиарда атомни бомби</p>

Събитието Карингтън: Когато Земята бе "ударена" с 10 милиарда атомни бомби

Любопитно Преди 10 часа

"Това просто доказва още веднъж, че бурята Карингтън е била екстремно събитие"

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Възможност да гледаш всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно съдържание

Любопитно Преди 10 часа

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

<p>Кремъл затяга хватката си над Русия</p>

Арести и насилие над независими журналисти в Русия

Свят Преди 10 часа

Задържан журналист: Ритаха ме, слагаха си краката на главата ми, кълчиха ми пръстите