Нова на Нова година: музика, забавление и вълнуващи истории
Източник: Нова ТВ
6

С ъс специални празнични издания на своите предавания, музика, богата филмова програма и гарантирано забавление Нова ще изпрати 2014 и ще посрещне новата 2015 година. Празничният маратон обаче ще започне много по-рано – вълнуващи истории за силата на човешкия дух и чудесата, добрите каузи и много забавление в компанията на обичани български актьори и звезди, ще превземат ефира на Нова в последните дни от декември.

Публицистика по Коледа: специални издания на Темата на Нова

Серия от специални издания на „Темата на Нова” ще предложат лицата и репортерите на Нова в празничните дни. На Бъдни вечер зрителите ще видят една житейска история, излязла сякаш от библейските разкази – първата и последната Коледа на Христос. Репортерът Златина Зехирова ще разкаже историята на Христос, който живее в приют за бездомници. Последната му Коледа в приюта ще бъде и първата, която ще успее да види – след операция той вече може да вижда. За чувството да даваш и да жертваш себе си в името на ближния – това ще ни припомни репортерът Мария Милкова на Коледа, 25-и декември, когато ще ни срещне с лекарите по селата, които в студ и пек се грижат за няколко населени места и спасяват забравени от Бога хора.

На 26-и декември Николай Дойнов ще разкаже историята на „Булгаррено” (Bulgarrenault). През 1967, в социалистическа България, под марката Булгаррено, се появяват моделите №8 и №10 и спортната версия Alpin. Три години по-късно, през 1970 г., поточната линия спира. Кои са митовете, които и до днес витаят около появата на този проект и бързия му и безславен край? Водещият на Новините на Нова Николай Дойнов ще тръгне по следите на тази история.

Източник: Нова ТВ

Предавания по Коледа: празнични издания на „На кафе” и „Сделка или не”

Гала и зрителите на "На кафе” ще посрещнат Бъдни вечер в компанията на актрисата Аня Пенчева. За първи път тя ще разкрие малко познати факти за себе си – какви екстремни спортове практикува, как се е провокирал интересът й към билкарството и кои са чудесата в живота й. Актьори ще гостуват и в деня на Коледа – Андрей Слабаков и Ернестина Шинова ще си припомнят някои от най-вълнуващите моменти от съвместния им живот и невероятните перипетии около емигрантския им период в Италия. Двамата ще дадат кулинарен тон на празника и няма да пропуснат да приготвят и специална празнична трапеза.

Поглед към предстоящата 2015 година екипът на „На кафе” ще отправи на 26-и декември, когато известният астролог Гал Сасон ще разкрие как българите сами могат да помогнат за доброто бъдеще на България и защо 2015 не е добра година за сключване на брак.  За празничното настроение ще допринесат и две красиви дами – поп-фолк звездата Емилия и Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова.

Източник: Нова ТВ

Празнични изненади са приготвили и от екипа на "Сделка или не” – на 24, 25 и 31-ви декември от 18.00 ч. водещият Румен Луканов ще посрещне в студиото няколко известни личности, които ще играят благотворително за българските деца и „Българската Коледа”. На Бъдни вечер „Сделка или не” ще играят Господарите на ефира Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. В деня на Коледа в студиото ще влезе голямата българска актриса – Татяна Лолова.

Нова на 31-ви декември 

Каква е равносметката от изминалата година – още от 07.00 ч. на 31-ви декември отговора ще потърсят водещите на "Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев. Веднага след това празничното настроение ще продължи в студиото на „На кафе”, където Гала ще припомни най-вълнуващите моменти от 2014. Зрителите ще видят кои известни личности отпразнуваха рождените си и имени дни заедно с екипа на предаването, кои от знаменитостите сготвиха любимите си рецепти, кои поканиха предаването в дома си и споделиха най-съкровени моменти от живота си.

Първи приготовления за новогодишното меню ще направят чаровните Лора и Стоян в "Бон Апети" (11.30 ч.). Час по-късно, от 12.30 ч., Нова ще излъчи концерт на Графа. Програмата ще продължи с две забавни филмови предложения за малки и големи – „Как да си дресираш дракон” (13.30) и „Изобретението на Хюго” (15.30 ч.). В студиото на „Сделка или не”, от 18.00 ч., за каузата на „Българската Коледа” ще играят актьорите Алекс Сърчаджиева и Михаил Бибалов.

Източник: Нова ТВ

Как светът се подготвя за Новата година и как изглежда отминаващата си 2014 през погледа на репортерите и лицата на Нова ще разберем в централната емисия на Новините на Нова, като веднага след това празнично издание на „Темата на Нова” ще ни срещне с истински успелите и достойни българи. Станислав Дочев ще потърси отговор на въпроса „Кой е другият VIP?”, като разкаже пет истории на петима наши сънародници – някои от тях отдавна са заслужили своето място на червения килим по света, а други – са отказали световната слава, за да останат тук, в България. Кои са те и ще ни накарат ли да посрещнем Новата година с гордост и надежда?

От 20.00 ч. комедията „Да си остане във Вегас” с Камеран Диас и Аштън Къчър ще ни въвлече в серия от съвпадения, случайности и щури забавления. Кулминацията на забавлението обаче ще настъпи точно в 22.00 ч., когато „Господари на ефира” ще нахлуят в ефира на Нова с двучасово шоу. Заедно годината ще изпратят любимите водещи Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев. Ще разберем как Господарите биха поздравили някои от популярните обществени личности. Ще си припомним най-доброто, запомнящо се и значимо от изминаващата година, класирано и подредено по месеци. Най-доброто ни очаква и в музикалната класация „Тинтири-минтири“. Пополина Вокс отново ще бъде на пост около Парламента, но ще има ли тази година баница с късмети за родните депутати? Тези и още много други изненади очакват зрителите в двучасовите, новогодишни „Господари на ефира”.

Освен с шампанско, Новата 2015 година ще настъпи в ефира на Нова и с много музика – точно в полунощ зрителите ще посрещнат 2015 с най-добрите изпълнения от X Factor

Нова на 1-ви януари

Сериозна филмова програма ще предложи Нова и в първия ден на Новата година, 1-ви януари – „Завръщане в тайната градина” (9.30 ч.), „Шрек завинаги” (14.15), „Последна ваканция” (16.00) са филмите през деня. Веднага след централната емисия на Новините на Нова репортерът Мария Димитрова ще внесе в ефира глътка свежест и аромат на кафе.  В специално издание на „Темата на Нова” тя ще преобърне представите ни за това какво представлява доброто кафе, как се пие и какво не знаем за ароматната напитка. От 20.00 ч. зрителите ще се забавляват с хитовата комедия „Капан за родители”, а от 22.30 ч. ще започне филмът „Риболов в пустинята”.  

Екипът на „Здравей, България” и „На кафе” ще почиват само на 1 януари – на 2-и януари тандемът Анна Цолова и Виктор Николаев и водещата Гала ще честитят Новата година на всички свои зрители. 

Коментари 6
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

6 коментара
 
Мъж на смъртен одър: - Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са? - Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Мъж загина при пожар в Силистра

Мъж загина при пожар в Силистра

България Преди 12 минути

По първоначални данни той е починал вследствие на задушаване

Тенев: Виждал съм Стефан Димитров в КАТ, преди това никога

Тенев: Виждал съм Стефан Димитров в КАТ, преди това никога

България Преди 1 час

Бившият шеф на КАТ коментира обвиненията, че разследваните Стефан и Марин Димитрови били близки с него и той ги е запознал с Бойко Рашков

Джош Хартнет

Джош Харнет е сериен убиец с прякор "Касапина" в новия филм на Шаямалан

Любопитно Преди 2 часа

Филмът се очаква по световните екрани след няколко месеца

Катастрофа с бременна жена край град Шипка

Катастрофа с бременна жена край град Шипка

България Преди 2 часа

Причината за инцидента е отнето предимство

Заловиха рекордно количество хероин на "Капитан Андреево"

Заловиха рекордно количество хероин на "Капитан Андреево"

България Преди 3 часа

Пресичането на трафика на наркотик е част от специализираната операция за засилване контрола на ГКПП

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

Има ли риск от епидемия от коклюш в Кюстендил?

България Преди 3 часа

От началото на годината в областта има осем случая на заразени с болестта, като пет от тях са деца

<p>Китай има нова стратегия, за да &quot;печели войни&quot;</p>

"За да печели" войни": Китай създава нови сили за киберзащита

Свят Преди 4 часа

Те са "стратегически клон" на въоръжените сили, заяви говорителят на китайското министерство на отбраната У Цян

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Силни взривове отекнаха в Одеса и Черноморск

Свят Преди 4 часа

По информация на регионалните приложения в Telegram украинските въоръжени сили са унищожили балистична ракета и дрон

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Двама светци почитаме днес, ето кои са те

Любопитно Преди 5 часа

Единият бил родом от Цариград и живял през IV век, а другият се подвизавал като отшелник на Синайската планина в първата половина на VI век

Мъж намушка три жени в Швеция

Мъж намушка три жени в Швеция

Свят Преди 5 часа

Нападателят бе прострелян и задържан от полицаи

Зодия Телец и сексът

Зодия Телец и сексът

Любопитно Преди 5 часа

Зоната на комфорт е много важна за този знак

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Израел заплаши да отмъсти: Изглежда това е бил внимателно планиран военен отговор

Свят Преди 5 часа

Иранските лидери заплашиха с незабавен и силен отговор на всяка израелска атака

<p>&quot;Турция може да бъде балансьор&quot;: Ердоган на посещение в Ирак&nbsp;</p>

Турският президент Ердоган с официална визита в Ирак

Свят Преди 5 часа

На върха на дневния ред на Ердоган в Багдад е осигуряването на подкрепа за Турция за планирана офанзива срещу кюрдската бунтовническа група ПКК

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

Главчев и посланикът на САЩ у нас обсъдиха 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй"

България Преди 5 часа

Проектът е сред основните приоритети в работата на настоящото правителство

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

Внимание! Жълт код за значителни валежи в събота

България Преди 5 часа

Минималните температури ще бъдат между 2° и 7°