15

Той има двама от най-известните рок звезди за родители. Затова не би трябвало да е изненада, че по-големият син на Гуен Стефани (GwenStefani.com) и Гавин Росдейл Кингстън се е вдъхновил от стила на майка си и баща си.

Така момчето, което още няма петгодишна възраст, бе забелязано с мама Гуен в салон за красота в Бевърли хилс с изрусен перчем и лакирани в различни цветове нокти на ръцете и краката (Вж. снимките).

Майка му, която вече е на 41 г., отишла на маникюр, като боядисала ноктите си в стилния и модерен черен цвят, но малчуганът не устоял на цветната палитра и поискал цялата дъга върху ноктите си, като в допълнение маникюристката добавила и брокат по някои от пръстчетата.

И ако си мислите, че това е нелепо, според чуждестранните медии

момчето вече се превръщало в истинска модна икона,

демонстрирайки нестандартна за възрастта си визия, подходяща за къде-къде по-големите от него батковци и каки.

По всяка вероятност върви по стъпките на майка си, коментират от британския "Дейли мейл".

Миналата седмица Кингстън дори бил забелязан, отново в компанията на Гуен, в студио за красота в Калифорния, където бил облечен в тесни черни дънки, ботуши на платформа и тясно кожено яке.

Ден преди това пък детето отишло на гости на баба и дядо за Деня на благодарността, като папараците го уловили в камуфлажни панталони, подобни на тези, които майка му често обува, и различни по цвят маратонки, от които едната в червено, а другата в черно.

Освен с музикалните си успехи, първо като вокалистка на пънкпоп групата "Ноу даут" (NoDoubt.com), а после и със соловата си кариера, Гуен стана изключително известна и с модния си вкус, който умело успя да съчетае с добър бизнес нюх.

Тя навлезе професионално в света на модата през 2005 г. като закри нюйоркската седмица на модата с първата си колекция от модна къща L.A.M.B.

Днес тя има цяла империя, като предлага всичко от гардероба, за което може да се сети човек - от спортни колекции, през официални рокли, пънк дънки и блузи, обувки, чанти, бижута, часовници и парфюми.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@