0

Х ората от дълбока древност търсят отговори на много въпроси: „Кой?“, „Къде?“, „Кога?“, „Как?“ и т.н. Понякога откриването на истината носи удоволствие само по себе си, но често от тези отговори зависят по-важни или по-второстепенни решения в живота ни. А дори и целият този процес да не доведе до желания резултат, със сигурност отнема време.

През 21 век обаче не е нужно да имаш детективски умения, за да стигнеш до това, което търсиш. Благодарение на иновативната услуга ПРЕДИКТ клиентите на „Спиди“ АД имат възможността да проследят своя куриер в реално време. Само чрез един клик отговорът на въпроса „Кога?“ мигновено може да се появи на екрана на мобилното устройство. И това не е всичко. Технологичното решение ПРЕДИКТ позволява на получателите на пратки да разберат в кой часови диапазон от деня ще пристигнат техните доставки.

Всеизвестен факт е, че хората се чувстват по-добре, когато знаят с колко свободно време разполагат. Услугата ПРЕДИКТ, в комбинация с функцията „Смарт контрол“, дава точно тази яснота. Всеки потребител получава съобщение с SMS, по Viber или на имейл, съдържащи информация за самата доставка с кратък линк към персонализирана страница веднага щом тя бъде изпратена. При несъвпадение със свободното време или пък при наличието на друг ангажимент получателят лесно може да управлява своята пратка, като я пренасочи за следващ ден или към друг най-близък офис или автомат. Това се случва напълно безплатно, стига населеното място да бъде едно и също.

С ПРЕДИКТ „Спиди“ дава на своите клиенти технологични решения като тези на международни компании от ранга на FedEx и Amazon, които предлагат същите услуги.

Заедно с разширената мрежа от близо 450 офиса и автоматични пощенски станции, нововъведеният европейски стандарт за доставка на пратки до адрес на получател ПРЕДИКТ не позволява на свободното ви време да е загадка за вас самите.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@