0

М ного често в големите градове най-близката детска площадка е едно от малкото места, където може да се играе навън. С настъпването на по-топлите дни повечето деца и техните семейства прекарват свободното си време именно там и остават в парковете до настъпването на вечерта. 

Затова е много важно те да бъдат добре осветени, за да бъдат максимално полезни за хората. Най-добрият вариант за тези пространства са качествените LED светлини, които не вредят на детските очи. Така светодиодите може да удължат времето за игра навън дори в есенните и зимните месеци, когато се стъмва по-рано. Същото важи и за летните дни, което носи много ползи както за местните паркове и общините, така и за хората.

Тъй като всички детски площадки са различни, V-TAC може да предостави персонализирани решения за повишаване на видимостта и безопасността в и около зоните за игра. Осветителните лампи могат да осигурят изненадващо количество светлина за малка площ, като например детската площадка или пътеката за паркиране.

Към плюсовете на светодиодите можем да добавим и ниския разход на енергия, възможността за избор на осветителни тела с различен дизайн и цвят, както и дългата продължителност на живот. V-TAC предлага вече и улични лампи със SAMSUNG чип с 30 000 часа експлоатационен срок и 3 години гаранция.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@