Стартира кампания „Чиста вода от Керхер“
Източник: Керхер
0

Н емската компания стартира локална кампания под надслов „Чиста вода от Керхер“. Тя цели да акцентира върху важността от намаляването на пластмаса за еднократна употреба и същевременно да повиши информираността за ултрафилтрацията на питейна вода и нейните ползи. За целта, от днес, до края на годината в Керхер центровете в страната хората ще могат да се запознаят с възможностите за пречистване на вода, които Керхер предлага и да опитат пречистена питейна вода през метода на ултрафилтрацията. За да стимулира ползването на бутилки за многократна употреба, Керхер ще даде възможност на хората, занесли 1 кг капачки в обектите им, да получат в замяна бутилка за многократна употреба, която да могат да използват за ежедневните си нужди. Събраните капачки ще бъдат предоставени за каузата на фондация „Капачки за бъдеще“.

Източник: Керхер

„За Керхер е важно да предлага иновации за чистота във всяко едно направление. Пречистването на водата е един от фокусите на компанията и изследователския център през последните 30 години. Ето защо нашите клиенти могат да разчитат на нашата консултация и експертиза, за да ги посъветваме за най-доброто решение за чиста питейна вода в техния дом, вила, офис или обществена сграда“, сподели Мартин Василев, управител на Керхер ЕООД.

„Като компания, насочила се към устойчиво развитие и предлагаща иновации във всяка една сфера на почистването, ние в Керхер съзнаваме, че всяка една пластмасова бутилка за еднократна употреба може да се превърне в бъдеща заплаха за природата. Затова стартираме информационна кампания, насочена не само за важността да пием пречистена питейна вода с ултрафилтрация, но и да обърнем внимание върху въглеродния отпечатък, който всеки един от нас остава“, сподели Анита Бедин, ръководител отдел „Продуктов мениджмънт и маркетинг“.

Източник: Керхер

„С нашите пречистващи диспенсъри с ултрафилтрация за вода WPD хората ще намалят ненужните пластмасови отпадъци, ще спестят време и разходи за транспорт и съхранение и винаги ще предоставят на семейството, служителите, клиентите и посетителите в обектите си първокачествена пречистена питейна вода. Това е не само по-икономично, но и повишава качеството на живот на хората, които я консумират.“, сподели Михаела Спиридонова, продуктов мениджър професионална техника.

Еднократните пластмасови бутилки са главен замърсител на околната среда. Системите за охлаждане на бутилирана вода също често са нехигиенични. Разходите за производство, транспорт, почистване, персонал за обработка и съхранение, както и отпадъците от алтернативно използваеми бутилки са високи и често абсурдни. За разлика от тях, диспенсърите за вода Керхер работят хигиенично, ефикасно и устойчиво. Нашите иновативни, надеждни и лесни за поддръжка системи за пречистване на водата са приложими навсякъде, където наличната вода е неподходяща за пиене. По всяко време, директно и в почти неограничени количества. Разполагаме и с модели, които работят независимо, без външни източници на захранване и без електроника или помпа.

Източник: Керхер

Продуктова информация

Специалистът в почистваща техника и питейна вода Керхер представя гамата уреди за филтриране на вода WPD. Произведени на модулен принцип, уредите могат да бъдат конфигурирани индивидуално спрямо броя на потребителите, типа вода, цвят на машината, обхват на филтрация и място на инсталация – върху плот или със собствена поставка. Това позволява на уредите за филтриране на вода да се адаптират към различните изисквания на клиентите, локации за инсталиране и бюджети.

Уредите за пречистване на вода с постоянна връзка към водопровода произвеждат различни типове филтрирана питейна вода – стайна температура, охладена, с различна степен на газираност или гореща. В моделите от по-висок клас може да се контролира интензитета на CO2, а водата може да се подава в точно определени количества от 0.2 литра за чаши, до 0,5 литра или 1 литър за бутилки, които лесно се побират в зоната за наливане, благодарение на 30 см височина между поставката и дозатора.

Източник: Керхер

Независимо дали е избрана опцията за поставяне върху плот или свободностоящата стойка, изчистеният дизайн на уредите WPD прави важните елементи по тях лесно разпознаваеми. В допълнение, предните панели могат да бъдат индивидуализирани например с логото на дадена компания. В базовия модел потребителят борави интуитивно с бутоните с икони, но в машините с повече функции многоцветен дисплей показва настройки като темппературата на топлата вода. Друга визуална характеристика е LED лентата вградена в диспенсъра, която показва вида избрана вода в съответния и цвят.

Всички диспенсъри за вода WPD 50 са оборудвани с комбиниран Hy-Pure-Plus-Филтър, който подобрява вкуса на водата и премахва вируси, бактерии и микроорганизми. Диспенсърите WPD 200 могат да бъдат надградени до многостепенна филтърна система, състояща се от Active-Pure-Filter с активен въглен, който премахва хлор и замърсители от водата и Hy-Protect ултрафилтър за премахване на вируси, бактерии и микроорганизми. С Advance моделите потребителите получават патентованата система за термична дезинфекция на Karcher. Тя редовно и автоматично дезинфекцира с гореща вода всички тръби, модула за отопление и охлаждане, ултрафилтъра и изпускателния клапан в машината. Концепцията за хигиена на диспенсърите за вода Kерхер се допълва от гладки повърхности, които са особено лесни за поддръжка.

Източник: Керхер

Потребителите имат възможността да се възползват от функциите на диспенсъра в Sofia Ring Mall, където Керхер „Капачки за бъдеще“ ще подкрепи каузата на „Капачки за бъдеще“. При предаване на 1 кг пластмасови капачки в някой от Керхер центровете, компанията предоставя безплатна бутилка за многократна употреба от тритан. С това Керхер продължава да развива своите цели към устойчиво бъдеще. Повече за кампанията, уредите и обектите на Керхер можете да видите тук: www.karcher.bg

 
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Любопитно Преди 3 часа

Брокерката Симона напусна надпреварата на крачка от черните куртки

Българчетата са първи в Европа по алкохол, цигари и канабис

Българчетата са първи в Европа по алкохол, цигари и канабис

България Преди 5 часа

Това сочи доклад на ООН за здравословното поведение на децата в училищна възраст

Две комисии подкрепиха законопроекта за рекламата на хазарта, браншът с остра реакция

Две комисии подкрепиха законопроекта за рекламата на хазарта, браншът с остра реакция

България Преди 6 часа

Според Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори ограничаването на рекламата ще доведе до ръст на залози в нелегални сайтове и обекти

Полша предупреди Русия, че ще загуби войната с НАТО

Полша предупреди Русия, че ще загуби войната с НАТО

Свят Преди 7 часа

Шикорски: Единствената надежда на Путин е нашата липса на решителност

Румен Радев настоя за ясна стратегия за българската енергетика

Румен Радев настоя за ясна стратегия за българската енергетика

България Преди 7 часа

Радев: Политиката и законодателството следва да се правят със загриженост и отговорност към България

Починa театралният режисьор Александър Илиев

Починa театралният режисьор Александър Илиев

България Преди 7 часа

Режисьорският му дебют е с „Адвокатът Пиер Патлен” във Видинския театър през 1986 г.

ММС не дава „Септември“ и „Юнак“ на Столична община

ММС не дава „Септември“ и „Юнак“ на Столична община

България Преди 8 часа

Министерство на младежта и спорта не е било уведомено

Електроразпределителна мрежа

Само в Унгария са плащали по-ниски цените на ток от нас за второто полугодие на 2023 година

България Преди 8 часа

Битовите сметки за електричество и газ в ЕС са намалели в сравнение с периода през 2022 г.

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Любопитно Преди 9 часа

Спекулациите започнаха да набират скорост заради нейна снимка

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Свят Преди 9 часа

В решението си съдиите се позовават на грешки в начина, по който е бил проведен процесът

о

Пеещите фонтани в Пловдив отново работят (ВИДЕО)

България Преди 9 часа

Музикално-светлинното шоу продължава 30 минути

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Любопитно Преди 9 часа

Изкуственият интелект ще направи картината още по-красива и реалистична

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

България Преди 10 часа

В мотивите е посочено драстичното намаление на електропроизводството от въглищни мощности