0

С лед като отново извадихме от гардероба по-дебелите якета е време отново да тръгнем на кино по-често. С по-студените есенни дни идват и филмовите вечери с добри приятели, които прекарваме в уютната обстановка на най-близкия кино салон.

Едно от най-важните предимства на една зала, наред с вкусните пуканки, е осветлението. Светодиодите са най-доброто решение за всеки кино салон, а ниската им консумация на енергия ги превръща и в най-изгодния избор.

Вече сме свикнали, че LED светлините са приложими във всички сфери, но замисляли ли сте се колко е широк обхватът им в кината? Нека започнем първо с рекламните постери, които промотират най-новите филми. Те могат да бъдат осветени със светодиоди, което допълнително привлича вниманието, ако любимият ви актьор не е достатъчен. След това можем да преминем към самата зала, която има нужда от локално LED осветление, за да открием местата си по-лесно. Трябва да се отбележи, че светодиодите се отличават със по-голяма пожаробезопасност от другите източници на светлина, което  е много важно.

Нека  не забравяме и аварийните и указателни табели, които задължително трябва да се виждат добре и да допринесат за безопасността на салона.

V-TAC предлага широка гама от продукти, които могат да превърнат всеки салон в едно по-уютно и сигурно място.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@