Надпревара за отслабване разтърси Фейсбук
Източник: netinfo
0

До прегряване бе докарана социалната мрежа Фейсбук преди няколко дни. Искрата подпали игра за спечелване на комплект продукти за здравословно отслабване от известна марка.

Сгорещени от хъс за печалби между участниците пламна своеобразна надпревара кой е свалил повече килограми с подаряваните продукти. Историите за като нищо свалени десетина– петнайсет килограма валяха една през друга. И докато жените се захласваха в личните истории, търговецът Константин Чокърлан отвя всички с простичкото „Много съм доволен от серията продукти Vitaslim. Аз ги ползвах в продължение на 4 месеца и свалих около 60 килограма“.

Гордият зевзек вече се чувства по-уверен в „тънката част“ със своята нова фигура, благодарение на която пред него се открили нови хоризонти. „Да е жив и здрав приятелят, който ми ги препоръча“, благославя Константин.
Ето още интересни истории, които разказаха вече справилите се с килцата:

Константин Чокърлан, 26 г., Румъния
Константин Чокърлан, 26 г., Румъния

Отслабнах с 60 кг. и сега съм нов човек.
Моят проблем с излишните килограми започна, когато бях на около 18–19 години. Водех нездравословен начин на живот и ядях каквото и да е по всяко време. Не смятах това за проблем до деня, в който осъзнах, че съм уморен от една малка разходка навън. Когато се качих на кантара, шокът беше голям – бях 147 кг. при ръст от 189 cм. Казах си: „Константин, имаш проблем!“.

Подложих се на диета, но нещата не потръгнаха. Често посягах към изкушенията, а от „похапването“ до спирането на диетата е само една мъничка крачка. Така в търсенето на решение мой приятел ми препоръча продуктите Vitaslim. Започнах да пия комбинацията Vitaslim LIGHT + Vitaslim LINE.

Скоро след това усетих, че апетитът ми намалява и вече ям по-малко. Забелязах, че отслабвам, когато започнах да си закопчавам колана на по-вътрешна дупка. Това ме мотивира и дори започнах да правя джогинг по четири пъти седмично. След първия месец тежах с 18 кг. по-малко. Зарадвах се, но имах още много работа. Продължих напред със същата програма – Vitaslim LIGHT  и Vitaslim LINE бяха неотлъчно до мен. След 4 месеца с тяхна помощ и благодарение на моята упоритост успях да отслабна с 60 кг.
Не мога да опиша с думи какво изпитвам сега – тежа 87 кг. и се чувствам превъзходно. Първото нещо, което направих, беше да си купя нови дрехи. Сега нося „М“ размер и разбирам колко е приятно да си купуваш нещата, които харесваш, а не онези, които „ти стават“.
Константин Чокърлан, 26 г., Румъния

Снежана Дафчева, 27 г., Германия
Снежана Дафчева, 27 г., Германия

Неусетно стопих 10 кг.
В миналото имах доста проблеми с храната, теглото, както и болки в корема. През март 2014-а започнах да приемам продуктите Vitaslim LIGHT  Vitaslim LINE  и Vitaslim FITNESS. Първоначално бях скептично и не толкова силно убедена, че от приемането им ще има някакъв ефект. Резултатът обаче беше „УАУ“. Още след първата седмица промяната започна да става забележима, а теглото да намалява.
Резултатът от употребата на моята любима тройка продукти от Vitaslim са 10 килограма по-малко. Стартирах от 68 и достигнах до 58 кг., които задържам и до ден днешен без нито веднъж да се прояви йо-йо ефект. Дори смея да твърдя, че откакто започнах приема на продуктите Vitaslim в комбинация със здравословно хранене, всички здравни проблеми и болките в корема изчезнаха. Всички приятели, близки и познати забелязват резултатите и на всеки един препоръчвам да пробва Vitaslim. Моята комбинация действа безотказно.
Снежана Дафчева, 27 г., Германия

Ленко Минков, 33 г., Плевен
Ленко Минков, 33 г., Плевен

Разликата „преди“ и „след“ се вижда.
Използвах продуктите Vitaslim в началото на 2015-та година. Поръчах 2 броя Vitaslim LIGHT + 1 брой Vitaslim LINE. В началото, постепенно апетитът ми започна да намалява. Това беше идеалният момент да променя някои неща в храненето си. Режимът ми включваше четири хранения – трите основни за деня плюс следобедна закуска. Стараех се да се храня здравословно – с млечни продукти да 2% масленост, с пържоли от чисто месо, с овесени ядки и други богати на фибри храни, с обилно количество сурови пресни плодове и зеленчуци. За да си набавям необходимото количество течности през деня, пиех чай – билков или зелен, подсладен с мед.

Приключих първите закупени кутии Vitaslim – чувствах се отлично и усещах, че промяна има. Бях енергичен, не преяждах, събуждах се свеж. Повторих същата поръчка и продължих да ги пия. От февруари 2015 г., когато тежах 76 кг., при ръст от 166 см, през месец май вече бях 63 кг.

Продуктите Vitaslim помагат, когато човекът първо сам за себе си е решил, че е готов за промяна. А веднъж като видят как се променя външният им вид в огледалото и започнат да се харесват, ще разберат, че всичко си е струвало.
Ленко Минков, 33 г., Плевен

Латинка Георгиева, 41 г., София
Латинка Георгиева, 41 г., София

Отслабнах и тежестта в краката олекна.
Здравейте, използвала съм два от продуктите Vitaslim за отслабване – Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. Спрях се на тях, защото последните години определено имам нужда от отслабване. Първо започнах само с Vitaslim LIGHT, но скоро след това направих комбиниран прием с Vitaslim LINE.

За 2 месеца долу-горе намалих теглото си с около 7 кг. Освен отражението върху кантара при мен имаше страхотен бонус ефект. По принцип имам проблем със задържане на течности и оток на краката, но с Vitaslim LIGHT  и Vitaslim LINE успях да го разреша. Усещах как олекват краката ми и как излишната вода се изхвърля от организма. Моята „двойка“ Vitaslim може да се приема спокойно от хора с гастрит – доказано от личен опит.
Латинка Георгиева, 41 г., София

Анифе Салиева, 21 г., Варна
Анифе Салиева, 21 г., Варна

Без проблеми в проблемните зони.
Здравейте и от мен, пила съм два от продуктите за отслабване на Vitaslim – Vitaslim LINE и Vitaslim LIGHT. Проблем с наднормено тегло не съм имала, а целта ми беше просто да изчистя малко натрупани мазнини (особено в проблемните за всяка жена зони).

Приемах продуктите, както е препоръчано в упътването, и резултатът беше повече от прекрасен. За кратко време вече с удоволствие носех късите си панталонки и се харесвах в тях.
Препоръката ми към всички отслабващи е първо да променят психологическата си нагласа. Vitaslim LINE и Vitaslim LIGHT  помагат, когато ние истински сме решили, че искаме да променим фигурата си. Опитайте и ще се уверите, че съм права.
Анифе Салиева, 21 г., Варна

Ако и вие сте решили, че времето за промяна е дошло, не пропускайте специалния промоционален пакет „Енергично отслабване“ от Vitaslim. Той осигурява едновременно ефективно редуциране на теглото и перфектен тонус. В него ще намерите двата доказано най-добри продукта за отслабване – Vitaslim LIGHT и Vitaslim LINE. В комбинация те стопяват излишните килограми неусетно, а вие се радвате на идеално изваяни форми без глад и мъчения. А с включването на специалния подарък – Живите витамини (Live Vitamins), в пакета вие ще получите така необходимия тонус и енергия по време на отслабването. А какво по-хубаво от това да започнем годината стройни и здрави.
 

За повече информация и поръчка на пакета "Енергично отслабване“ вижте ТУК.

Промо пакет Енергично отслабване може да бъде закупен както от електронния магазин на Vitaslim, така и от аптечната мрежа в цялата страна
Промо пакет „Енергично отслабване“ може да бъде закупен както от електронния магазин на Vitaslim, така и от аптечната мрежа в цялата страна

За повече информация и поръчка на пакета "Енергично отслабване“ вижте ТУК.
 

 
- Келнер, какво ми сервирахте, кафе или чай? - Какво, не можете да разберете сам? - Не. - Тогава какво значение има?
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Happy Pet Net: Помагаме на стопаните да обгрижват лесно своите домашни любимци</p>

Глория Димитрова от Happy Pet Net: Ние помагаме на стопаните да обгрижват лесно и удобно своите домашни любимци

Любопитно Преди 3 минути

Онлайн консултациите с ветеринарен лекар могат да служат и като проактивна мярка за здравето на домашните любимци

Проучване: Венера изпуска въглерод и кислород

Проучване: Венера изпуска въглерод и кислород

Любопитно Преди 13 минути

Въпреки че е най-близкият ни орбитален съсед и най-близката до Земята, няма много информация за Венера

Защо делфините плуват пред корабите (ВИДЕО)

Защо делфините плуват пред корабите (ВИДЕО)

Любопитно Преди 52 минути

Интересни факти за любопитните китоподобни четете в следващите редове

„В новата реалност” в „Темата на NOVA“

„В новата реалност” в „Темата на NOVA“

Любопитно Преди 58 минути

Не пропускайте тази събота след централната емисия новини

Габриел Гарсия Маркес

"Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес се превръща в сериал по Netflix (ВИДЕО)

Любопитно Преди 1 час

Премиерата на 16-те епизода се очаква в края на годината

Три сърца, синя кръв и отрова по-силна от цианид - това ли са октоподите

Три сърца, синя кръв и отрова по-силна от цианид - това ли са октоподите

Любопитно Преди 1 час

Интересни факти за октоподите може да прочетете в следващите редове

БСП иска оставката на Росен Желязков

БСП иска оставката на Росен Желязков

България Преди 1 час

Причината е, че ограничава гласа на опозицията, заяви Корнелия Нинова

Зодия Телец - мъжете и жените

Зодия Телец - мъжете и жените

Любопитно Преди 1 час

Те са известни със своята силна и надеждна природа и са един от най-стабилните знаци на зодиака

Кола се обърна на булевард в София

Кола се обърна на булевард в София

България Преди 1 час

Към момента няма данни за пострадали

Руски бомбардировач се разби край Ставропол

Руски бомбардировач се разби край Ставропол

Свят Преди 1 час

Четиримата пилоти са катапултирали, трима от тях са били спасени, другият се издирва

Иран отправи ядрено предупреждение към Израел

Иран отправи ядрено предупреждение към Израел

Свят Преди 2 часа

Израел отговори на въздушния удар на Иран, въпреки че няколко от западните му съюзници, включително САЩ, призоваха за овладяване на напрежението

Нови разкрития за фиктивната операция на жената в Бургас

Нови разкрития за фиктивната операция на жената в Бургас

България Преди 2 часа

Източват ли се пари за здраве и какви мерки са нужни за справянето с проблема?

<p>Военният министър: Израел демонстрира, че може да достигне територията на Иран</p>

Военният министър: Атаката на Израел срещу Иран не застрашава страната ни

България Преди 2 часа

Израел демонстрира, че може да достигне територията на Иран, посочи Атанас Запрянов

МВнР: Следим с повишено внимание ситуацията Израел - Иран

МВнР: Следим с повишено внимание ситуацията Израел - Иран

България Преди 2 часа

От правителствената пресслужба съобщиха по-рано, че няма пряка военна заплаха за България към момента