0

Н овооткрит триизмерен колаген, който поправя ставите, е на път да се превърне в най-значимия медицински пробив. Благодарение на своя уникален механизъм на въздействие и високата си ефективност още с появяването си той спечели не една и две награди. Доказал многократно качествата си пред световните капацитети, триизмерният колаген идва и у нас, носейки името Collanol (Коланол).

40 mg правят това, което и 10 000 mg не биха могли

Революционната разработка, за която медицината използва термина интактен колаген, е единственото вещество, което кара тялото самò да отремонтира болезнените стави, стимулирайки го да започне незабавно да произвежда необходимия за целта колаген тип II. Активирайки интензивен процес на „подмладяване“ на ставната тъкан, интактният колаген прави с 40 mg това, което обикновеният колаген може да не успее да постигне и с 10 000 mg/ден. В резултат само 1 капсула Collanol дневно е достатъчна за справяне с болката и видимо подобрение в подвижността.

Източник: Vitaslim

Най-силното естествено противовъзпалително средство

За да бъде атакуван проблемът от всички страни, във формулата на Collanol е включено и най-силното естествено противовъзпалително средство – куркумин. Благодарение на своята специална мицеларна форма, която е разработка на немския университет Хохенхайм, той достига до 185 пъти по-висока бионаличност в сравнение с обикновения куркумин на прах, постигайки впечатляващо добри резултати.

Източник: Vitaslim

Технологията на по-бързото възстановяване

Произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула), Collanol покрива най-важните за успешното справяне със ставните проблеми критерии. Той осигурява ефективно комбиниране на биоактивни вещества с различни физиологични спецификации и гарантира тяхното прецизно таргетирано освобождаване директно в местоназначението им. В резултат приемът само на 1 капсула дневно осигурява всичко необходимо за видимо и трайно подобряване състоянието на ставите. Collanol е особено ценен както за хората, чиито стави просто прещракват понякога, така и за онези, чието състояние се е усложнило. Клиничните изследвания потвърждават, че Collanol подобрява състоянието на ставите при остеоартрит, ограничава болката, подобрява разгъването на коляното и спомага за по-продължително физическо натоварване независимо от възрастта.

Източник: Vitaslim

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@