Как да превърнем футболните прогнози в печеливши
Източник: netinfo
0

М акар мнозина да твърдят, че футболът се прогнозира лесно, това не е вярно. В наше време играта се видоизмени, което доведе до все по-трудно предвиждане на крайния изход. Свидетели сме на множество изненади и неочаквани развои. Няма как да избегнем от този негативен аспект в залагането, но благодарение на следващите няколко съвета, ще увеличите вероятността за успех, а и значително ще-подобрите успеваемостта си.

При прогнозиране на даден сблъсък трябва да се фокусирате върху няколко особени характеристики, които ще ви насочат към определен пазар. На първо място обърнете внимание на статистиката. Не винаги е фактор, но в доста случаи накланя везните към единия от съставите. Това, на което трябва да обърнете внимание, е временната форма на замесените тимове, т.е проследете последните мачове и вижте кой се справя по-добре. Също така старателно разгледайте показателите на съответните клубове в домакинствата и гостуванията, в зависимост на кого какво му предстои. Някои отбори се справят по-силно у дома, а изявите им навън са безвъзмездно загубени. След като определите кой е фаворизиран, според статистиката, може да преминете към етап №2.

В неговата основа се корени информираността. Ще трябва да отделите повече време за тази фаза от прогнозирането, тъй като е свързана с прочит на последните новини около двата отбора. Това включва както контузени и наказани състезатели, така и финансово положение, има ли възпрепятстващи фактори и т.н. Много е важно да се запознаете с евентуалните състави. Да, наясно сме, че по-непознатите шампионати са свързани с неяснота, но се опитайте да отсеете няколко ключови факта, които да мотивират залога ви. За изпълнението на този етап може да използвате най-различни източници, включително новинарски сайтове, форуми, фейсбук страници и портали за футболни прогнози. Ако имате афинитет към популярните европейски шампионати, едва ли ще имате проблем със залозите. При тях е по-лесно да се запознаете с обстоятелствата преди началото на срещата.

Тук е време да отворим малка скоба и да ви насочим към избор на букмейкър. Той играе важна роля при формирането на успеваемостта ви, тъй като повечето разнообразие означава по-лесно предвиждане на събитията. Компаниите в България са няколко, а ние ще дадем пример с Efbet, понеже това е първият български онлайн букмейкър.

Залага на многообразни възможности, а тиражите изобилстват от футболни залози. Добавени са както популярни шампионати, така и първенства от далечни точки на света. Избирайки дадена среща, ще получите информация за наличните пазари към нея. Обикновено списъкът съдържа между 100 – 150 опции за игра, сред които резултат, брой голове, хендикапи, корнери и т.н. За да залагате в платформата, се нуждаете единствено от Efbet регистрация и верификация, която обаче се изисква в по-нататъшен етап от престоя ви.

Връщаме се обратно към подбора на футболни прогнози. Споменахме вече за статистиката и прегледа да новините. След като привършите с тези етапи, ще се наложи да прегледате букмейкърските тиражи и да изберете желаната опция, спрямо осъществения анализ. Компаниите за спортни залози предоставят изобилие от възможности, като може да се впуснете както в преследване на основни пазари, така и да пробвате нещо по-нестандартно. В наши дни се срещат множество опции за отделни статистически показатели, като корнери, картони, удари към вратата, засади. Огледайте се, преценете кое е най-близко до вашите очаквания и поставете разумен залог.

Друг ключов фактор са коефициентите. Всеки букмейкър излиза със свои предложения за отделните събития. Именно това е причината, поради която ви съветваме да се регистрирате в няколко компании. По този начин ще правите съпоставка между предложените ставки и ще взимате по-добрите решения. Залагайте единствено на пазари, които имат стойност. Избягвайте минималните коефициенти, тъй като са опасни и носят неприятности на залагащите. Макар в дадени случаи да ни се струват твърде вероятни, събитията протичат в противоположна посока. Е, коефициентите не зависят от вас, но контролирайте залозите си и не позволявайте минимални ставки да влияят на фишовете ви.

Ако сте се насочили към повече прогнози, може да ги комбинирате в права колонка. Тук, обаче, се крие друго препятствие. Селектирането на повече маркети се оказва груба грешка, тъй като е невъзможно правилното предвиждане на огромен брой събития. Дори да се случи веднъж или два пъти, това по-скоро опира до късмет, а не говори за добри познания. Ограничавайте бройката на пазарите до три, като ви препоръчваме основно да се фокусирате върху единични залози.

На финала ще ви дадем няколко ценни съвета, които се надяваме, че ще ви бъдат от полза. Ако ги следвате старателно и не си позволявате своеволия, ще се сдобиете с желаните успехи. Та, бъдете спокойни и не давайте повод на емоциите да контролират залозите ви. Много често залагащите, подтикнати от странични фактори, залагат безразборно и не обмислят ходовете си. Прекомерните залози водят до куп загуби и банкрут на баланса.

Спазвайте дисциплина при залагането. Умело контролирайте наличния бюджет, като поставяте залози, равняващи се максимум на 10% от текущата сметка. Суми, които се равняват на по-висок процент, говорят за неправилно залагане и липса на адекватна оценка. Обикновено тези залози са продиктувани от високата вероятност на дадено събития, но знайте, че никога то не е 100% сигурно. Винаги са възможни изненади, които да повлияят на изпълнението му.

Важно е съставените футболни прогнози да са базирани на познания, а не предубеденост или пристрастие. Хората вярват в качествата и мощта на любимите си отбори, но това не винаги води до добри последствия. Доста често се случва точно обратното, тъй като не е изградена разумна оценка на обстоятелствата и липсва обоснованост при избора на съответната селекция.

Най-добрите прогнози са тези, върху които имате пряк поглед. Казано с други думи, колкото по-добре познавате замесените тимове, толкова по-лесно ще си изградите мнение. Разбира се, начинаещите в света на футболните залози могат да се насочат към избор на двубои от Първа лига, Примера Дивисион, Серия А или Висшата лига. Първенства, към които има ежедневна информация и всеки един факт бива упоменат в медиите.

Ако трудно намирате път към печелившите фишове или успеваемостта ви продължава да е ниска, въпреки изпълнението на посочените правила, може да се доверите на експерти в тази област. От www.Fbet.info са ви подготвили множество анализи за най-вълнуващите двубои, придружени от високи коефициенти и висока вероятност за успех. Футболните прогнози се добавят ежедневно, като се оставя достатъчно време до началото на срещите, за да вземете последното решение. В сайта ще откриете още ревюта на букмейкъри, стратегии за залагане, както и актуална информация за бонусите в отделните онлайн платформи.

 
Сержант обяснява на новобранците: - Ако камък бъде хвърлен нагоре, то той ще падне на земята. Това се дължи на земното притегляне. Новобранец: - А…
Прочети целия
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Любопитно Преди 3 часа

Брокерката Симона напусна надпреварата на крачка от черните куртки

Българчетата са първи в Европа по алкохол, цигари и канабис

Българчетата са първи в Европа по алкохол, цигари и канабис

България Преди 5 часа

Това сочи доклад на ООН за здравословното поведение на децата в училищна възраст

Две комисии подкрепиха законопроекта за рекламата на хазарта, браншът с остра реакция

Две комисии подкрепиха законопроекта за рекламата на хазарта, браншът с остра реакция

България Преди 6 часа

Според Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори ограничаването на рекламата ще доведе до ръст на залози в нелегални сайтове и обекти

Полша предупреди Русия, че ще загуби войната с НАТО

Полша предупреди Русия, че ще загуби войната с НАТО

Свят Преди 7 часа

Шикорски: Единствената надежда на Путин е нашата липса на решителност

Румен Радев настоя за ясна стратегия за българската енергетика

Румен Радев настоя за ясна стратегия за българската енергетика

България Преди 7 часа

Радев: Политиката и законодателството следва да се правят със загриженост и отговорност към България

Починa театралният режисьор Александър Илиев

Починa театралният режисьор Александър Илиев

България Преди 7 часа

Режисьорският му дебют е с „Адвокатът Пиер Патлен” във Видинския театър през 1986 г.

ММС не дава „Септември“ и „Юнак“ на Столична община

ММС не дава „Септември“ и „Юнак“ на Столична община

България Преди 8 часа

Министерство на младежта и спорта не е било уведомено

Електроразпределителна мрежа

Само в Унгария са плащали по-ниски цените на ток от нас за второто полугодие на 2023 година

България Преди 9 часа

Битовите сметки за електричество и газ в ЕС са намалели в сравнение с периода през 2022 г.

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Бременна ли е отново Кайли Дженър?

Любопитно Преди 9 часа

Спекулациите започнаха да набират скорост заради нейна снимка

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Съд отмени присъдата на Харви Уайнстийн

Свят Преди 9 часа

В решението си съдиите се позовават на грешки в начина, по който е бил проведен процесът

о

Пеещите фонтани в Пловдив отново работят (ВИДЕО)

България Преди 9 часа

Музикално-светлинното шоу продължава 30 минути

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Новите AI телевизори са тук, готови за спортното лято

Любопитно Преди 10 часа

Изкуственият интелект ще направи картината още по-красива и реалистична

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

НС одобри 250 млн. лева ежегодно за „Мини Марица Изток“

България Преди 10 часа

В мотивите е посочено драстичното намаление на електропроизводството от въглищни мощности