HUAWEI WATCH Ultimate – ултрафлагманът при смарт часовниците, вече е на българския пазар
Източник: HUAWEI WATCH Ultimate
0

Д нес, 3 април 2023, ултрафлагманът при смарт часовниците на 2023-а – HUAWEI WATCH Ultimate, стъпва на множество европейски пазари, сред които и България. Новият флагман е връх в дизайна, материалите и технологиите при смарт часовниците на Huawei. Неговите функции и изработка го превръщат в шедьовър, насочен към смелите изследователи на света, които всеки ден надскачат своите граници.

Източник: HUAWEI WATCH Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate: В своя собствена лига

HUAWEI WATCH Ultimate идва с корпус от иновативен, базиран на цирконий аморфен метал1 - нов материал с елегантна естетика и текстура, който го прави предпочитан избор за часовник от висок клас. За първи път такъв материал, който беше запазен за традиционните часовници от най-висок клас, е използван в смарт часовник. Той има уникални характеристики и е 4.5 пъти по-здрав и 2.5 пъти по-твърд от неръждаемата стомана. Така той е устойчив на деформации в резултат на високи температури, като същевременно има стилен метален блясък. С него можете спокойно да покорявате скалисти терени, знойни пустини, луксозни вечери и очакваните и неочаквани предизвикателства на всеки един ден.

HUAWEI WATCH Ultimate се предлага в два варианта: HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue и HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black.

Източник: HUAWEI WATCH Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue вгражда в себе си силата на бурните морета. С дълбоко синия пръстен от нано-керамика, напомнящ за безбрежността на океана, този модел категорично заявява себе си и своя собственик. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black от своя страна е създаден за хората с кураж, които обичат да излизат далеч извън дома и извън комфортната си зона. Неговото леко обсидианово тяло е излято от монолитен пръстен от нано-керамика с тахиметър.

Ексклузивните циферблати Voyage Blue и Expedition Black показват времето в 24 основни града, съответно в 24 часови пояса. Тази функция позволява на бизнесмените да са в крак с всяко време, интуитивно, независимо къде се намират. Имате богат избор на различни циферблати, някои от които са с фокус върху премиум дизайна, а други – върху функционалността. Те се сменят лесно, в зависимост от настроението, активността или аутфита.

Източник: HUAWEI WATCH Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate идва с голям AMOLED панел, покрит със сапфир-кристал с висока здравина2, изцяло ламиниран и устойчив на износване. Верижката на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е изработена от твърда титаниева сплав, с двойно по-висока издържливост от тази на неръждаемата стомана и същевременно много по-лека. И двата варианта на модела идват и с каишка от уникалния материал хидрогениран каучук - Hydrogenated Nitrile Rubber (HNBR).

HUAWEI WATCH Ultimate има три бутона, аналогично на стила на традиционните часовници от най-висок клас: 3D Rotating Crown, Function и Assist, всеки от които изпълнява различни задачи.

Гмурни се в дълбокото, на 100м

Източник: HUAWEI WATCH Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate поставя нови стандарти за водоустойчивост при смарт часовниците, като поддържа 100 метра водоустойчивост3 при гмуркане, притежавайки и аудио възможности – безпрецедентна комбинация при смарт часовниците.

Патентован дизайн за водоустойчивост, състоящ се от 16 водоустойчиви структури, които му позволяват да издържа на екстремното налягане при дълбочинно гмуркане. Часовникът покрива стандарта ISO 22810 за водоустойчивост и EN133194 за оборудване за гмуркане. Той може да издържа 24 часа, потопен на дълбочина от 100 метра.

Diving Mode всъщност предлага избор от 4 различни режима - Recreational scuba dive, Technical scuba dive, Freedive и Gauge (свободно гмуркане, скуба дайвинг, техническо гмуркане и дълбочинно гмуркане). Можете да виждате настройките си при свободно гмуркане, както и стойността на градиентния фактор (Gradient Factor – GF). Часовникът използва изпробвания алгоритъм за декомпресия Bühlmann5 за непрекъснато проследяване на данните при гмуркането и предлага съвети на база на текущата обстановка в реално време. Могат да бъдат настроени над 20 напомняния, помагащи при организацията на гмуркането.

Изправи се пред нови неизвестни с богатите функции за активности на открито 

Източник: HUAWEI WATCH Ultimate

Активностите на открито могат да продължат с дни, което изисква дълъг живот на батерията на смарт часовника. HUAWEI WATCH Ultimate идва с изцяло нов Expedition Mode, пресъздаващ атмосферата на спортовете на открито. Той е създаден специално за авантюристите, които се впускат в сценарии като офроуд в пустинята, къмпингуване и туристически преходи.

Прецизната двойно-честотна система за позициониране, базирана на пет сателита, поддържа показване на професионални данни за активности на открито, измерване на кислородното насищане на кръвта, различни инструменти, свързани с активността и други. Часовникът записва коректно траекторията на активността с ключови точки от нея и поддържа точна навигация по тях при връщане до отправната точка.

Вашето здраве на китката ви: удобно, професионално и изчерпателно

Източник: HUAWEI WATCH Ultimate

HUAWEI WATCH Ultimate идва и с изключително изчерпателно проследяване на здравните параметри на потребителя. Те включват ЕКГ анализ, известяване за нарушения в сърдечния ритъм, скрийнинг за риска от атеросклероза, целодневно следене на кислородното насищане на кръвта, проследяване на качеството на съня и мониторинг на стреса.

Той идва още с отличен живот на батерията до две седмици6 и поддръжка на бързо зареждане. При изчерпване на батерията новата система за безжично бързо зареждане може да я зареди напълно за 60 минути, а само 10 минути ще й дадат 25% от капацитета.

HUAWEI WATCH Ultimate поддържа още Bluetooth обаждания, бързи отговори, възпроизвеждане на музика, напомняния и съвместимост с Android и iOS. За Android смартфони, различни от Huawei, първо изтеглете AppGallery и оттам приложението Health.

Цени и наличности

HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black вече може да се закупи от A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 1499лв. В комплекта му ще намерите и второ по-дълго рамо на каишката, предназначено за носене на часовника върху екипировка.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue с титаниева верижка също ще бъде наличен съвсем скоро в A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 1799лв. В неговия комплект има втора синя каишка от нитрогениран каучук, също с допълнително удължено рамо.

Някои функии7 на Huawei Watch Ultimate ще бъдат активирани по-късно през април, затова следете редовно за актуализации на софтуера.

Повече информация може да намерите тук: https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-ultimate/

 
Коментари 0
Кирилица:
Фонетична
Имате 2000 позволени символа

* Моля, коментирайте конкретната статия и използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и написани само с главни букви!

Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>Еврокомисарят по вътрешните работи с коментар за приемането на България&nbsp;в Шенген</p>

Илва Йохансон: Приемането на България в Шенген е важна стъпка

Свят Преди 1 час

Според комисията проверките по външните граници следва да бъдат по-качествени

YouTube ще наказва, ако засече блокъри на реклами

YouTube ще наказва, ако засече блокъри на реклами

Технологии Преди 1 час

Платформата може да работи по-бавно и да дава грешки

Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

България Преди 1 час

Димитър Главчев проведе работна среща с ръководствата на службите за сигурност

<p>Назначиха 9 нови зам.-министри</p>

Рокади във втория ешелон на властта: Назначени са нови 9 зам.-министри

България Преди 1 час

От длъжност са освободени редица кадри от втория ешелон на изпълнителната власт

Пеевски: Конституцията е опора и двигател на българското развитие

Пеевски: Конституцията е опора и двигател на българското развитие

България Преди 2 часа

Конституцията е гарантът за неотменимостта на евроатлантическата принадлежност на България, каза той

<p>Спецакция на граничните пунктове, за какво следят</p>

Институциите са на крак: Започна спецакция на граничните пунктове

България Преди 2 часа

Действията се осъществяват от служители от гранична полиция, Главна дирекция „Борба с организираната престъпност”, Агенция „Митници” и НАП

<p>Войната в Украйна върви към &quot;корейски сценарий&quot;</p>

Белгийски полковник: Войната в Украйна върви към "корейски сценарий"

Свят Преди 2 часа

Той допуска Русия да наложи пълен военен контрол над източните украински области Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон

Kак да постигнем идеалната температура и чист въздух у дома през всеки сезон?

Kак да постигнем идеалната температура и чист въздух у дома през всеки сезон?

Любопитно Преди 2 часа

В търсене на икономични решения, все повече хора се обръщат към локални решения за контрол на климата в отделните стаи

<p>САЩ забрани смяната на пола на всички непълнолетни в Айдахо, но има изключение</p>

САЩ забрани смяната на пола на всички непълнолетни в Айдахо

Свят Преди 2 часа

Върховния съд разрешава на Айдахо да прилага забраната срещу всеки, освен срещу ищците, които оспорваха закона

<p>Запалиха олимпийския огън за Игрите в Париж (ВИДЕО)</p>

Запалиха олимпийския огън за Игрите в Париж

Свят Преди 2 часа

Огънят ще бъде транспортиран до Франция за церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж на 26 юли

"Написах ти писмо": Нов метод за борба с нарушителите по пътищата

"Написах ти писмо": Нов метод за борба с нарушителите по пътищата

България Преди 3 часа

Нарушителите по пътищата вече ще получават лични послания от семейства на загинали

"Възраждане" обяви кандидатите си за евровота

"Възраждане" обяви кандидатите си за евровота

България Преди 3 часа

Костадин Костадинов обяви критериите, на база които са били взимания решения за профила на кандидатите

<p>&quot;Убиецът на градове&quot; премина край Земята&nbsp;</p>

"Убиецът на градове": Огромният астероид се приближи до Земята

Свят Преди 3 часа

Астероидът за пръв път може да се види с любителски телескопи

Нивото на река Урал продължава да се покачва, 65 000 души са принудени да се евакуират

Нивото на река Урал продължава да се покачва, 65 000 души са принудени да се евакуират

Свят Преди 3 часа

В град Курган, административен център на областта, е прекъснато електрозахранването

Снимката е илюстративна

Подводна „хибридна война“ заплашва сигурността на 1 милиард души

Свят Преди 3 часа

Това предупреждава командир на НАТО