HUAWEI WATCH GT 3 Pro
Източник: iStock/Getty images
0

Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия регион на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави, Турция и Канада, на най-новата версия на популярната серия HUAWEI WATCH GT – а именно HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Тя идва в титаниева и керамична версия, с нов интерфейс, материали от най-висок клас, изключително ясен и голям дисплей, до 14 дни живот на батерията, бързо безжично зареждане и богатство от артистични циферблати.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro се явява и първият часовник на Huawei, поддържащ анализ на сърдечната дейност под формата на кардиограма (функцията ще е активна за Европа по-късно тази година). Технологията TruSeen 5.0+ осигурява точно измерване на здравни параметри, сред които и кислородното насищане на кръвта. Проследяването на спортни активности също е изведено на по-високо ниво, като към наличните до сега над 100 режима се добавя и свободното гмуркане на дълбочина до 30м. Двубандовата система за геолокиране, базирана на пет сателитни системи, гарантира изключително коректни данни и е отлична основа за професионалните тренировъчни програми за бягане, съставяни от модела. 

Богато спортно наследство 

Серията HUAWEI WATCH GT е вдъхновена от автомобилната индустрия и името й идва от мощния и същевременно луксозен ‘Grand Tourer’ или ‘Gran Turismo’. Днес абревиатурата GT е символ на мощност, висока производителност и надеждност в елегантен дизайн, и серията HUAWEI WATCH GT е перфектно олицетворение на всичко това.  

Първото устройство от серията е обявено през 2018 година и се явява крайъгълен камък за пазара на смартчасовници. Следващите му издания носят още повече здравни и спортни функции и по-висока производителност, а днес е премиерата на новото поколение в две отличителни разновидности - HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition и HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: всеки инч е изкуство  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с красив, премиум дизайн с моден туист спрямо предишните поколения от серията. Първото впечатление е от по-големия 1.43-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция 466x466 пиксела, който осигурява още по-добра видимост и четимост на информацията. Качеството на материалите допълва високата класа на устройството. Здравият, но лек титаниев корпус е проектиран да издържи теста на времето, и е изкусно полиран с триизмерен финишинг. Дисплеят е от сапфир-кристал, материал с твърдост на диаманд, а високотехнологичният керамичен гръб е преминал през над 60 процеса, от циркониев керамичен прах до финалния продукт. Този материал е в състояние да усети и най-малката промяна в температурата на тялото.  

Общата дебелина на устройството е намалена с 0.5мм спрямо HUAWEI WATCH GT 2 Pro, за безпрецедентно качество и комфорт.. 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition се характеризира с тактилна 3D въртяща се корона в стила на традиционните часовници. Тя позволява увеличаване и намаляване на съдържанието на екрана, преминаване между различните интерфейси, промяна на настройки и други само чрез натискане и въртене на короната.  

Налице е и ЕКГ бутон, за съставяне на кардиограма, който е удобен, стимулира грижата за здравето, и същевременно е много стилен със своето титаниево матово покритие. Високо прецизните електроди коректно засичат ЕКГ данните, позволявайки измерването им навсякъде, по всяко време.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: изследваме естетиката на технологиите  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition предлага на дамите впечатляващ дизайн, с елегантността на керамиката, допълваща чара на метала. Негово вдъхновение се явява шедьовъра на Ботичели „Раждането на Венера“, чийто полъх ще откриете в златния или сребърен обков с 24 вълни, който превръща часовника в произведение на изкуството.   

Керамиката е твърд материал и оформянето и полирането му не са лесен процес. 10 дни и 13 отделни процеси за полиране с диамантени абразиви са необходими на всяко устройство, за да излезе от фабриката. В резултат на тази майсторска обработка всеки часовник сияе с естествена белота.  

Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition променя формата си с отлитането на часовете – разцъфва и се затваря, създавайки интригуващ детайл, с който интуитивно усещаме хода на времето. Високотехнологичната керамика е не само красива, а и силно устойчива на корозия и топлина.   

Също като Titanium Edition, Ceramic Edition идва с феноменално твърд сапфир-кристал, устойчив на надраскване. Освен за дисплея, сапфир-кристал е използван и в сензора при керамичния гръб, за по-добро проникване на светлина и прецизно следене на пулса. Щадящите кожата материали позволяват автоматищно засичане на всяка промяна в температурата. Също подобно на титаниевата версия, керамичната има бутон за ЕКГ (като самата функция ще бъде активирана чрез ъпдейт по-късно  през годината), и 3D въртяща се корона, перфектно адаптирани за женствената елегантност на Ceramic Edition 

Изчистеният и елегантен силует на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition се допълва от богатство от циферблати за 1.32-инчовия AMOLED HD цветен дисплей с резолюция  466*466 HD с безупречно качество на картината.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е безспорно красив, но това не е всичко. Както титаниевата, така и керамичната версия са проектирани за безупречно следене на здравето и спортните активности, в приключенския дух на серията GT.  

Надежден асистент с дълъг живот на батерията 

Серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява дългия живот на батерията на цялата HUAWEI WATCH GT серия. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition издържа до 14 дни типична употреба с едно зареждане (или 8 при много интензивна употреба), а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition осигурява 7 дни живот на батерията при типична и 4 при интензивна употреба.  Безжичното зареждане е с 30% по-бързо в сравнение с WATCH GT 2 Pro. 

Грижата за здравето никога не е била по-лесна 

Една от основните функции на един смарт часовник е грижата за здравето и HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с нови и по-прецизно работещи здравни функции. Една от тях е съставянето на кардиограма. Сертфицирана като медицинско устройство от National Medical Products Administration на Китай, ЕКГ системата на Huawei включва високопроизводителен ЕКГ сензорен модул и предоставя ЕКГ измерване в реално време, с информация за синусовия ритъм, предсърдно мъждене (фибрилации) и много други. Освен това HUAWEI WATCH GT 3 Pro ще поддържа измерване на артириалната твърдост за оценка на риска от сърдечносъдови заболявания1 и HUAWEI TruSeenTM 5.0+, който поддържа  следене на кислородното насищане на кръвта по всяко време. Финкцията ще бъде активирана в Европа през следващите месеци.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro осигурява още множество здравни функции, сред които непрекъснато следене на пулса с още по-висока от преди точност, а с HUAWEI TruSleep™ 2.0 серията Watch GT 3 Pro следи подробно качеството на съня, включително пулс, дишане и много други параметри, даващи ценна информация за подобряването му, без да нарушава комфорта на потребителя докато спи.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага още следене на месечния цикъл на жените, включително очакванно начало и край и начало и край на фертилния период2. Налице е и здравен асистент – Healthy Living Shamrock. Чрез персонализирани настройки потребителите могат да получават напомняния за различни неща като здравни предизвикателства, приета вода за деня, медитации, ранно лягане, таргет за упражнения и други.  

Ново разбиране за професионална тренировка 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява и спортното ДНК на серията GT, но с надградени хардуерни и софуерни възможности и още по-голямо богатство от спортни режими. С вградена друбандова геопозиционираща система, базирана на петте основни сателита: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, описващи цялото земно кълбо, часовниците успешно елимират всякакви интерференции и минимизират отклоненията.  

Спортът е социална дейност и HUAWEI WATCH GT 3 Pro позволява на потребителите да споделят постиженията си с приятели и да ги канят да се включат в спортни предизвикателства. Където и да ви отведат те, Route Back Navigation ще ви помогне да намерите пътя обратно, дори ако сте офлайн.  

Гмуркане във водоустойчиво бъдеще  

Една от най-вълнуващите фукнции на серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro е свързана с усъвършенстваната й водоустойчивост.  След 200 цикъла на тестване с водно налягане, часовниците покриват стандарта  EN 13319 и изискванията за удивително ниво на готовност за свободно гмуркане на дълбочина до 30 м.3  

Налице е и нов специален режим - Free Diving Mode, който показва информация за гмуркането в реално време и може да е особено полезно за всеки начинаещ в гмуркането.  Функцията за тренировки с подлежащи на персонализиране диаграми служи като личен асистент при задържане на дишането.  

Ценен партньор в тренировките 

Сред над стоте тренировъчни режима ще намерите и интелигентна функция за планиране на бягането. Тя помага за съставяне на личен тренировъчен план, базиран на индивидуалната физическа и бегаческа история и поставени цели. Оценяват се данни за темпото, пулса, разстоянието, и други, като се синхронизират с други съвместими устройства и над 60 приложения за тренировки в света, като Runtastic и Komoot. Сред режимите са още голф, бягане в пресечена местност, както и свободни тренировки, с каквото и да се занимавате, HUAWEI WATCH GT 3 Pro е на линия да ви партнира. Той предлага още богато пространство за съхранение и възпроизвеждане на музика през Bluetooth, за да слушате любимия си плейлист навсякъде, по всяко време.  

Личен асистент на китката 

Носейки смарт часовник, вие носите множество приложения на китката си и можете да ги използвате за тренировки, гейминг, забавление и други сценарии. HUAWEI WATCH GT 3 Pro поддържа Bluetooth, независим гласов асистент4 и други функции, с които личният и социалният ви живот стават още по-приятни.  

Съвместим с всеки смартфон 

HUAWEI Watch GT 3 Pro може да работи самостоятелно, но в повечето случаи ще бъде свързан със смартфон и той може да бъде както Android, така и iOS базирано устройство. 

Неустоима стартова оферта за България  

В България от днес започват предварителните продажбите на новата серия Huawei Watch GT 3 Pro в общо 4 варианта - HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition, съответно с титаниева каишка и с каишка от черен еластомер, и HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition, съответно с керамична и с бяла кожена каишка.  

Huawei заедно със своите партньори в лицето на А1, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора. мрежата на дистрибутра Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg, предлагат неустоима оферта за закупилите или поръчали новите смарт часовници от днес до 24 май включително. В този период и двете версии на HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition ще се предлагат в комплект с Huawei FreeBuds 4, a двете версии на на HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition в комплект с Huawei FreeBuds Lipstick.

Препоръчителните крайноклиентски цени на комплектите са както следва:  

  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Titanium Strap + HUAWEI FreeBuds 4 – 949 лева 
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Black Fluoroelastomer Strap + HUAWEI FreeBuds 4 – 729 лева 
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/Ceramic Strap + HUAWEI FreeBuds Lipstick – 1099 лева 
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/White Leather Strap + HUAWEI FreeBuds Lipstick – 899 лева 

 

Повече информация за новите модели може да намерите на следните линкове:  

HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition: 

https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt3-pro-ceramic/    
 
HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition:

https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt3-pro-titanium/  

За повече информация:  

Емилия Кирилова 

HUAWEI Technologies Bulgaria Ltd. 

Моб.: 00359 88 3400 115 

E-mail: Emilia.kirilova@huawei.com  

За Huawei Consumer Business Group 

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/ 

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във: 

Facebook: facebook.com/HuaweimobileBG/ 

Twitter: twitter.com/HuaweiMobileBG  

YouTube: Huawei Mobile BG 

Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/ 

За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/​

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Десет партии и осем коалиции са подали документи за регистрация за изборите

Десет партии и осем коалиции са подали документи за регистрация за изборите

България Преди 8 минути

От подалите документи до момента са регистрирани пет парти и две коалиции

Сградата, където се помещава СГС

В СГС е внесено искане за задържането на Марин Димитров

България Преди 24 минути

Синът му Стефан Димитров и Петя Банкова са окончателно в ареста

Украйна връща от чужбина мъжете във военна възраст

Украйна връща от чужбина мъжете във военна възраст

Свят Преди 1 час

Кулеба: Пребиваването в чужбина не освобождава гражданина от задълженията му

Добре де, може да е опростена версия, но мъжете в повечето случаи така си я представяме тая класация...

Топ 10 най-сексапилни жени в света

Любопитно Преди 1 час

От "леле, колко е яка" до "Това не е истина"...

<p>Ердоган: Прозорецът на възможностите няма да бъде отворен винаги</p>

Ердоган призова за нормализиране на отношенията между Турция и Армения

Свят Преди 1 час

Въпреки общата граница Армения и Турция нямат дипломатически отношения

Още една формация няма да участва в коалиция с ПП-ДБ на предстоящите избори

Още една формация няма да участва в коалиция с ПП-ДБ на предстоящите избори

България Преди 1 час

В позицията си от партията обясняват, че присъединяването им към ПП-ДБ било с цел да бъдат постигнати реформи в "противовес на модела на ГЕРБ и ДПС"

"Той е нейният омар": 10 култови цитата от "Приятели"

"Той е нейният омар": 10 култови цитата от "Приятели"

Любопитно Преди 1 час

Ето някои от най-запомнящите се цитати от вечния сериал "Приятели"

В опит да прекосят Ламанша: Мигранти загинаха в района на град Вимрьо

В опит да прекосят Ламанша: Мигранти загинаха в района на град Вимрьо

Свят Преди 1 час

Около 100 мигранти са били спасени днес при операция с три хеликоптера и няколко спасителни лодки

<p>Колко процента от родителите на деца до 4 г. подкрепят задължителната имунизация</p>

Проучване на МЗ и УНИЦЕФ: Общо 61% от родителите на деца до 4 г. подкрепят задължителната имунизация

България Преди 2 часа

Според изследването има тенденция към нарастване на дела на родителите, които отказват задължителната имунизация на децата си

<p>Спецов с коментар&nbsp;за случая със заплашен служител на НАП</p>

Директорът на НАП за случая със заплашен служител на ведомството: Нулева толерантност към агресията

България Преди 2 часа

По първоначална информация конфликтът е възникнал заради забележка за неправилно паркиране

Мъск се нахвърли върху Австралия заради постановление за скриване на специфично съдържание

Мъск се нахвърли върху Австралия заради постановление за скриване на специфично съдържание

Свят Преди 2 часа

Австралийският премиер заяви в сутрешното шоу по "Ей Би Си Австралия", че Мъск е "арогантен милиардер"

Медицински феномен: Мъж произвежда алкохол в стомаха си

Медицински феномен: Мъж произвежда алкохол в стомаха си

Свят Преди 3 часа

Диагнозата е потвърдена от трима независими лекари, оправдан е през съда за шофиране

Талантливата Криста: Бляскавото бъдеще на музикалната сцена

Талантливата Криста: Бляскавото бъдеще на музикалната сцена

Любопитно Преди 3 часа

Талантът на Криста не се разпростира само на клубната, театрална и фестивална сцена

Снимката е илюстративна

"Нито студено, нито топло": Прогнозата за времето на Цветница и Великден

България Преди 3 часа

Температурите ще продължат да бъдат априлски, каза синоптикът към НИМХ Анастасия Кирилова

Meta отваря виртуалната си платформа и за други

Meta отваря виртуалната си платформа и за други

Технологии Преди 3 часа

Horizon OS ще може да се използва от още производители