HUAWEI WATCH GT 3 Pro
Източник: iStock/Getty images
0

Huawei Consumer Business Group обяви премиерата за България и целия регион на Централна и Източна Европа, Скандинавските държави, Турция и Канада, на най-новата версия на популярната серия HUAWEI WATCH GT – а именно HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Тя идва в титаниева и керамична версия, с нов интерфейс, материали от най-висок клас, изключително ясен и голям дисплей, до 14 дни живот на батерията, бързо безжично зареждане и богатство от артистични циферблати.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro се явява и първият часовник на Huawei, поддържащ анализ на сърдечната дейност под формата на кардиограма (функцията ще е активна за Европа по-късно тази година). Технологията TruSeen 5.0+ осигурява точно измерване на здравни параметри, сред които и кислородното насищане на кръвта. Проследяването на спортни активности също е изведено на по-високо ниво, като към наличните до сега над 100 режима се добавя и свободното гмуркане на дълбочина до 30м. Двубандовата система за геолокиране, базирана на пет сателитни системи, гарантира изключително коректни данни и е отлична основа за професионалните тренировъчни програми за бягане, съставяни от модела. 

Богато спортно наследство 

Серията HUAWEI WATCH GT е вдъхновена от автомобилната индустрия и името й идва от мощния и същевременно луксозен ‘Grand Tourer’ или ‘Gran Turismo’. Днес абревиатурата GT е символ на мощност, висока производителност и надеждност в елегантен дизайн, и серията HUAWEI WATCH GT е перфектно олицетворение на всичко това.  

Първото устройство от серията е обявено през 2018 година и се явява крайъгълен камък за пазара на смартчасовници. Следващите му издания носят още повече здравни и спортни функции и по-висока производителност, а днес е премиерата на новото поколение в две отличителни разновидности - HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition и HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition: всеки инч е изкуство  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition идва с красив, премиум дизайн с моден туист спрямо предишните поколения от серията. Първото впечатление е от по-големия 1.43-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция 466x466 пиксела, който осигурява още по-добра видимост и четимост на информацията. Качеството на материалите допълва високата класа на устройството. Здравият, но лек титаниев корпус е проектиран да издържи теста на времето, и е изкусно полиран с триизмерен финишинг. Дисплеят е от сапфир-кристал, материал с твърдост на диаманд, а високотехнологичният керамичен гръб е преминал през над 60 процеса, от циркониев керамичен прах до финалния продукт. Този материал е в състояние да усети и най-малката промяна в температурата на тялото.  

Общата дебелина на устройството е намалена с 0.5мм спрямо HUAWEI WATCH GT 2 Pro, за безпрецедентно качество и комфорт.. 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition се характеризира с тактилна 3D въртяща се корона в стила на традиционните часовници. Тя позволява увеличаване и намаляване на съдържанието на екрана, преминаване между различните интерфейси, промяна на настройки и други само чрез натискане и въртене на короната.  

Налице е и ЕКГ бутон, за съставяне на кардиограма, който е удобен, стимулира грижата за здравето, и същевременно е много стилен със своето титаниево матово покритие. Високо прецизните електроди коректно засичат ЕКГ данните, позволявайки измерването им навсякъде, по всяко време.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition: изследваме естетиката на технологиите  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition предлага на дамите впечатляващ дизайн, с елегантността на керамиката, допълваща чара на метала. Негово вдъхновение се явява шедьовъра на Ботичели „Раждането на Венера“, чийто полъх ще откриете в златния или сребърен обков с 24 вълни, който превръща часовника в произведение на изкуството.   

Керамиката е твърд материал и оформянето и полирането му не са лесен процес. 10 дни и 13 отделни процеси за полиране с диамантени абразиви са необходими на всяко устройство, за да излезе от фабриката. В резултат на тази майсторска обработка всеки часовник сияе с естествена белота.  

Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition променя формата си с отлитането на часовете – разцъфва и се затваря, създавайки интригуващ детайл, с който интуитивно усещаме хода на времето. Високотехнологичната керамика е не само красива, а и силно устойчива на корозия и топлина.   

Също като Titanium Edition, Ceramic Edition идва с феноменално твърд сапфир-кристал, устойчив на надраскване. Освен за дисплея, сапфир-кристал е използван и в сензора при керамичния гръб, за по-добро проникване на светлина и прецизно следене на пулса. Щадящите кожата материали позволяват автоматищно засичане на всяка промяна в температурата. Също подобно на титаниевата версия, керамичната има бутон за ЕКГ (като самата функция ще бъде активирана чрез ъпдейт по-късно  през годината), и 3D въртяща се корона, перфектно адаптирани за женствената елегантност на Ceramic Edition 

Изчистеният и елегантен силует на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition се допълва от богатство от циферблати за 1.32-инчовия AMOLED HD цветен дисплей с резолюция  466*466 HD с безупречно качество на картината.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition е безспорно красив, но това не е всичко. Както титаниевата, така и керамичната версия са проектирани за безупречно следене на здравето и спортните активности, в приключенския дух на серията GT.  

Надежден асистент с дълъг живот на батерията 

Серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява дългия живот на батерията на цялата HUAWEI WATCH GT серия. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition издържа до 14 дни типична употреба с едно зареждане (или 8 при много интензивна употреба), а HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition осигурява 7 дни живот на батерията при типична и 4 при интензивна употреба.  Безжичното зареждане е с 30% по-бързо в сравнение с WATCH GT 2 Pro. 

Грижата за здравето никога не е била по-лесна 

Една от основните функции на един смарт часовник е грижата за здравето и HUAWEI WATCH GT 3 Pro идва с нови и по-прецизно работещи здравни функции. Една от тях е съставянето на кардиограма. Сертфицирана като медицинско устройство от National Medical Products Administration на Китай, ЕКГ системата на Huawei включва високопроизводителен ЕКГ сензорен модул и предоставя ЕКГ измерване в реално време, с информация за синусовия ритъм, предсърдно мъждене (фибрилации) и много други. Освен това HUAWEI WATCH GT 3 Pro ще поддържа измерване на артириалната твърдост за оценка на риска от сърдечносъдови заболявания1 и HUAWEI TruSeenTM 5.0+, който поддържа  следене на кислородното насищане на кръвта по всяко време. Финкцията ще бъде активирана в Европа през следващите месеци.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro осигурява още множество здравни функции, сред които непрекъснато следене на пулса с още по-висока от преди точност, а с HUAWEI TruSleep™ 2.0 серията Watch GT 3 Pro следи подробно качеството на съня, включително пулс, дишане и много други параметри, даващи ценна информация за подобряването му, без да нарушава комфорта на потребителя докато спи.  

HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага още следене на месечния цикъл на жените, включително очакванно начало и край и начало и край на фертилния период2. Налице е и здравен асистент – Healthy Living Shamrock. Чрез персонализирани настройки потребителите могат да получават напомняния за различни неща като здравни предизвикателства, приета вода за деня, медитации, ранно лягане, таргет за упражнения и други.  

Ново разбиране за професионална тренировка 

HUAWEI WATCH GT 3 Pro наследява и спортното ДНК на серията GT, но с надградени хардуерни и софуерни възможности и още по-голямо богатство от спортни режими. С вградена друбандова геопозиционираща система, базирана на петте основни сателита: GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS, описващи цялото земно кълбо, часовниците успешно елимират всякакви интерференции и минимизират отклоненията.  

Спортът е социална дейност и HUAWEI WATCH GT 3 Pro позволява на потребителите да споделят постиженията си с приятели и да ги канят да се включат в спортни предизвикателства. Където и да ви отведат те, Route Back Navigation ще ви помогне да намерите пътя обратно, дори ако сте офлайн.  

Гмуркане във водоустойчиво бъдеще  

Една от най-вълнуващите фукнции на серията HUAWEI WATCH GT 3 Pro е свързана с усъвършенстваната й водоустойчивост.  След 200 цикъла на тестване с водно налягане, часовниците покриват стандарта  EN 13319 и изискванията за удивително ниво на готовност за свободно гмуркане на дълбочина до 30 м.3  

Налице е и нов специален режим - Free Diving Mode, който показва информация за гмуркането в реално време и може да е особено полезно за всеки начинаещ в гмуркането.  Функцията за тренировки с подлежащи на персонализиране диаграми служи като личен асистент при задържане на дишането.  

Ценен партньор в тренировките 

Сред над стоте тренировъчни режима ще намерите и интелигентна функция за планиране на бягането. Тя помага за съставяне на личен тренировъчен план, базиран на индивидуалната физическа и бегаческа история и поставени цели. Оценяват се данни за темпото, пулса, разстоянието, и други, като се синхронизират с други съвместими устройства и над 60 приложения за тренировки в света, като Runtastic и Komoot. Сред режимите са още голф, бягане в пресечена местност, както и свободни тренировки, с каквото и да се занимавате, HUAWEI WATCH GT 3 Pro е на линия да ви партнира. Той предлага още богато пространство за съхранение и възпроизвеждане на музика през Bluetooth, за да слушате любимия си плейлист навсякъде, по всяко време.  

Личен асистент на китката 

Носейки смарт часовник, вие носите множество приложения на китката си и можете да ги използвате за тренировки, гейминг, забавление и други сценарии. HUAWEI WATCH GT 3 Pro поддържа Bluetooth, независим гласов асистент4 и други функции, с които личният и социалният ви живот стават още по-приятни.  

Съвместим с всеки смартфон 

HUAWEI Watch GT 3 Pro може да работи самостоятелно, но в повечето случаи ще бъде свързан със смартфон и той може да бъде както Android, така и iOS базирано устройство. 

Неустоима стартова оферта за България  

В България от днес започват предварителните продажбите на новата серия Huawei Watch GT 3 Pro в общо 4 варианта - HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition, съответно с титаниева каишка и с каишка от черен еластомер, и HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition, съответно с керамична и с бяла кожена каишка.  

Huawei заедно със своите партньори в лицето на А1, Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора. мрежата на дистрибутра Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg, предлагат неустоима оферта за закупилите или поръчали новите смарт часовници от днес до 24 май включително. В този период и двете версии на HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition ще се предлагат в комплект с Huawei FreeBuds 4, a двете версии на на HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition в комплект с Huawei FreeBuds Lipstick.

Препоръчителните крайноклиентски цени на комплектите са както следва:  

  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Titanium Strap + HUAWEI FreeBuds 4 – 949 лева 
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition/Black Fluoroelastomer Strap + HUAWEI FreeBuds 4 – 729 лева 
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/Ceramic Strap + HUAWEI FreeBuds Lipstick – 1099 лева 
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition/White Leather Strap + HUAWEI FreeBuds Lipstick – 899 лева 

 

Повече информация за новите модели може да намерите на следните линкове:  

HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition: 

https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt3-pro-ceramic/    
 
HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition:

https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-gt3-pro-titanium/  

За повече информация:  

Емилия Кирилова 

HUAWEI Technologies Bulgaria Ltd. 

Моб.: 00359 88 3400 115 

E-mail: Emilia.kirilova@huawei.com  

За Huawei Consumer Business Group 

Продуктите и услугите на Huawei се предлагат в повече от 170 страни и са използвани от 1/3 от световното население. Компанията разполага с 15 изследователски центъра на територията на САЩ, Германия, Швеция, Русия, Индия и Китай. Huawei Consumer BG е едно от трите бизнес звена на бранда и осъществява дейност в областта на мобилните телефони, компютрите и таблетите, преносимите и софтуерните устройства и др Глобалната мрежа на Huawei е изградена на основата на почти 30-годишен опит в телекомуникационната индустрия, като нейната цел е да предоставя най-актуалните технологични иновации на потребителите по света. За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/ 

За най-актуалната информация, свързана с Huawei Consumer Business Group България, последвайте ни във: 

Facebook: facebook.com/HuaweimobileBG/ 

Twitter: twitter.com/HuaweiMobileBG  

YouTube: Huawei Mobile BG 

Instagram: instagram.com/huaweimobilebg/ 

За повече информация посетете: https://consumer.huawei.com/bg/​

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Защо храната е по-вкусна, когато я ядем с ръце

Защо храната е по-вкусна, когато я ядем с ръце

Любопитно Преди 40 минути

Учените и лекарите също неведнъж са задавали този въпрос и са се опитвали да намерят научно обяснение

Apple iPhone 15 Pro

Apple потвърди, че iPhone 15 Pro прегрява заради бъг

Технологии Преди 51 минути

Проблемът е софтуерен и може да бъде решен лесно

ПП–ДБ внасят законопроектите за реформа в службите за сигурност

ПП–ДБ внасят законопроектите за реформа в службите за сигурност

България Преди 1 час

Темата е един от приоритетите на правителството

С какво време започва новата седмица

С какво време започва новата седмица

България Преди 1 час

Вижте какви ще бъдат максималните температури

Последни данни за коронавируса у нас

Последни данни за коронавируса у нас

Теми в развитие Преди 2 часа

Направени са 241 PCR и антигенни теста

Лош дъх: Вижте кои храни и напитки влияят на обонянието ни

Лош дъх: Вижте кои храни и напитки влияят на обонянието ни

Любопитно Преди 2 часа

Пастата за зъби измива много от вкусовите клетки, които се намират върху езиците ни

3D технологиите, които улесняват живота ни

3D технологиите, които улесняват живота ни

Технологии Преди 2 часа

Те вече са навлезли в много сектори

Снимката е илюстративна

Срещу стрес и за нормално кръвното налягане: Правете това всяка сутрин

Любопитно Преди 2 часа

Навикът да вземете смартфон веднага след събуждане не може да доведе до нищо добро

кораб украйна зърно

Три кораба напуснаха украинските пристанища по "хуманитарния коридор"

Свят Преди 9 часа

Те трябваше да натоварят 127 000 метрични тона селскостопански продукти и желязна руда за Китай, Египет и Испания

нагорни карабах

За първи път от 30 години: Мисия на ООН пристигна в Нагорни Карабах

Свят Преди 10 часа

Масовото изселване на етнически арменци от региона започна да се приближава към своя край

Юлиян Попов

Екоминистърът: Има политически партии, които се възползват и разпалват протеста още повече

България Преди 10 часа

Според него протестът за въглищните региони не може да събори правителството, защото разумен разговор ще се намери

В търсене на любовта: Различните лица на Ричард Гиър

В търсене на любовта: Различните лица на Ричард Гиър

Любопитно Преди 10 часа

Актьорът е бил свързван с Барбaра Стрейзънд, Присила Пресли и Сюзън Сарандън

-

Да овдовееш на 20 години: Трагичната съдба на съпругите на украинските войници

Свят Преди 10 часа

"Хората се разхождат, смеят се, организират купони. А аз отивам на гробището", казва Ерика Мартинюк

Батискафът "Титан"

Правят игрален филм за трагедията с батискафа „Титан“

Любопитно Преди 10 часа

По-рано студиото вече обяви създаването на документална поредица за потъналия батискаф

д

Великобритания: Русия се готви за дългогодишна война срещу Украйна

Свят Преди 11 часа

Русия очаква да прекрати войната в Украйна до 2025 г.