0

У ра! Лятото дойде! Ваканцията - също! Но летните вируси отново пречат на веселата лятна почивка.

Всяка предвидлива мама обикновено слага в багажа и медикаменти против разстройство и повръщане - първите симптоми на стомашно-чревните вируси, които често ни заразяват през любимото лято...а особено чувствителни са децата.

До тук добре - ако сме имали проблем, спрели сме вирусите, като симптом. Сега остава да поправим и нанесените от тях щети. Често това са запек, замаяност, унищожена добра флора в храносмилателния тракт..

КАК да си върнем комфорта?

Тук на помощ идват синбиотиците, които също е добре да предвидите и имате под ръка в куфара си. Тези, които доказано действат, са пробиотиците и синбиотиците, съдържащи щамове на бактериите Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei. Те задължително трябва да са специално топлинно обработени млечнокисели бактерии, което ги прави много трайни и силно устойчиви на стомашен сок и жлъчни киселини (т.нар. тиндализиране).

Ето и нашата гама пробиотици и синбиотици, които гарантирано ще помогнат на деца от кърмачета до 12 годишни.

За най-малките ФЛОРА БИМБИ ФЛАКОН подходящ за деца на възраст от 6 месеца до 12 години. С интересен и лесен начин на употреба дори и от деца! Натиснете горния край на капачката, за да освободите праха в течността, и разклатете добре. Развийте капачката, счупете печата и приемете продукта -толкова лесно и забавно! А ето от къде да поръчате веднага.

ФЛОРА БИМБИ САШЕ са също за деца от 6 месеца до 12 години, с приятен бананов вкус в отделни дозички-сашети, които се разтварят бързо във вода. Предлагат се и в по-малка разфасовка, за да може мама да ги носи в дамската или плажна чанта. Поръчайте сега от тук.

Вземете синбиотика ФЛОРА 8 или ФЛОРА 10 със себе си!

Да, те наистина ще се погрижат за вас.

Флора 8 е комбиниран продукт за здрава и балансирана чревна флора при възрастни и деца. Съдържа комплекс от пробиотици и пребиотици, доставя 8 млрд. бактерии от 2 специално подбрани щама.

Флора 8 повлиява благоприятно при всякакъв вид нарушения в храносмилателната система – запек, подуване, болка, газове, диария, повишава имунитета. Изключително подходящ при прием на нестероидни противовъзпалителни лекарства.

Предлагаме я под формата на сашета за директна консумация с изключително приятен карамелов вкус.

Bifidobacterium animalis с Инулин имат много добър резултат и при пациенти с Helycobacter Pylori.

Предпазва от нежелани лекарствени реакции, свързани с употребата на нестероидни противовъзпалителни лекарствени средства.
Ето от къде можете да поръчате още сега.

Flora 10 също повлиява благоприятно чревната перисталтика, като подобрява и регулира вътрешния микробен баланс на стомашно-чревния тракт. Синбиотика  е на капсули, които допринасят за елиминиране на чревни неразположения или чувство за тежест и подуване. Flora 10 намалява нежеланите ефекти при антибиотична терапия и притежава силен имуномодулиращ ефект.  Освен това повишава устойчивостта на организма срещу алергии.

Ето от къде да поръчате.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@