Докторите потвърдиха: Масленият магнезий работи
Източник: Vitaslim
0

Л екари от различни специалности се обединиха и избраха своя фаворит. Сблъсквали се с какво ли не в своята практика, те са категорични – масленият магнезий ефективно се справя с мускулните крампи, депресията и дори с някои кардиологични смущения.

Благодарение на маслената си формула специалната разработка, известна у нас с името MagCombo, се усвоява много добре от организма и работи изключително ефективно. Зад ефикасността на MagCombo застанаха и препатили, които в негово лице виждат силен коз срещу много болежки.

Източник: Vitaslim

КРАМПИ? НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ

Дали заради напрегнатото ежедневие или заради ниското качество на храната, а може би и заради двете оплакванията от отпадналост, безсъние, крампи и изтръпвания зачестили в кабинета на общопрактикуващия лекар от Бургас д-р Стела Янкова. За преборването им тя открила сигурен помощник в лицето на MagCombo. Той спечелил доверието ѝ не само заради изключителното си качество, а защото с него тя постига най-важното – доброто здраве на пациентите.

Източник: Vitaslim

MagCombo е ефективен при крампи и безсъние

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Именно от крампите успели да се отърват чаровната Магдалена Гогова от София и усмихнатата Атче Юсеин от Стара Загора, които открили своя спасител в лицето на MagCombo. Справили се веднъж с мъчителните спазми, те се радват на живот без болка. Към тях се присъединява и възрожденското чедо Златка Калайджиева от Панагюрище, която побеждавайки нощните крампи, си осигурила качествен сън през нощта – необходимото условие за добро здраве и пълноценен живот.

Източник: Vitaslim

С MagCombo усетих разликата – схващането изчезна

Като минах 40-те, схващанията в мускулите зачестиха – най-вече в прасците. Личната лекарка ми каза да пия магнезий. Пила съм няколко продукта, от които приемах по цяла шепа таблетки всеки ден. А ефектът им не беше кой знае какъв. Затова, когато фармацевтката ми препоръча MagCombo, от който се пие само по 1 капсула дневно, аз веднага го купих. Приемам го вече 2 месеца и определено твърдя, че усетих разликата. Той просто работи – нямам схващания и се чувствам отлично.
Магдалена Гогова, София, 46 год.

Източник: Vitaslim

MagCombo ми донесе голямо облекчение

Имах силни мускулни болки в крака. Потърсих помощ при специалист невролог. Тогава тя ми предписа да пия магнезиевия комплекс MagCombo. Още след петата капсула започнах да усещам подобрение – болките ми намаляха и се чувствах по-добре. Пия ги от един месец и ще продължавам. По лекарска препоръка, за да постигна най-добър ефект и постоянство на резултатите, е добре да ги вземам поне три месеца. Следвам този съвет, защото виждам, че има реална полза от MagCombo. Вече няма и помен от болките в крака ми, крампите престанаха да ме мъчат. Резултатите са налице и се чувствам прекрасно. Много съм доволна, MagCombo ми донесе голямо облекчение. Силно го препоръчвам.
Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.

Източник: Vitaslim

Сънят ми стана пълноценен

Преди мускулите на краката ми блокираха непрекъснато, а най-зле ставаше посред нощ. Ходилото и прасецът се схващаха по няколко пъти щом си легна. Беше голямо мъчение, ставах от леглото, обикалях из вкъщи с часове, докато ме отпусне. От стрес и преумора спях само по два часа. Опитвах да намеря облекчение с няколко магнезиеви добавки, но без особен ефект.

Един ден попаднах на информация за MagCombo в Интернет. Предната нощ не бях мигнала от болки и масажиране на прасците цяла вечер и се реших да го пробвам. Още на петия ден усетих промяна в състоянието си. Крампите започнаха да ме отпускат. Пия го почти два месеца. Сънят ми стана пълноценен, спокоен и схващанията ги няма. Чувствам се много добре. При мен ефектът от приема на MagCombo e огромен, силно го препоръчвам на хората с проблеми като моите. Знам, че трябва да се приема поне 3 месеца за траен ефект и продължавам да го пия, за да затвърдя подобрението.
Златка Калайджиева, Панагюрище, 43 год.

Източник: Vitaslim

ЕФЕКТИВНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И У ДОМА

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче положението е еднакво неприятно – мускулите „не ни слушат“. Именно в тези случаи д-р Зоя Алякова, специалист по Физикална и рехабилитационна медицина, който е преминал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, категорично препоръчва MagCombo. Приложен в доза от 1 капсула на ден успоредно с утвърдените процедури, той не само подобрява резултатите, а значително ускорява възстановителния процес.

Източник: Vitaslim

MagCombo връща по-бързо чувствителността на крайниците

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.
Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

Същите наблюдения има и столичанинът Красимир Гарчев, който от две години се бори с последствията от инсулта върху мускулната дейност. Преминал през най-страшното, неговият случай е повече от показателен за ефективността на MagCombo.

Източник: Vitaslim

MagCombo ми помага да преборя последиците от инсулта

Прекарах инсулт преди 2 години. Вследствие изпитвах трудности при ходене, мускулите ми често се схващаха, мъчеха ме крампи. Опитвах разни добавки за справяне с болките, резултат почти нямаше. Един ден попаднах на реклама на MagCombo в Интернет и реших да изпробвам дали ще помогне. Резултатът ме впечатли. Изпил съм само 2 опаковки и вече имам сериозно подобрение. Продължавам с MagCombo. Доволен съм от помощта му.
Красимир Гарчев, София, 64 год.

Източник: Vitaslim

ВЪВ ФОРМА БЕЗ МУСКУЛНА ТРЕСКА

Дискомфортът в мускулите не е „привилегия“ само на по-възрастните – от него се оплакват дори и 20-годишните, особено когато следват всички правила на здравословния начин на живот и спортуват активно. Затова, независимо дали сте се отдали на професията спортист или тренирате от време на време за тонус, MagCombo е онова нещо, с което хем ще се лишите от мускулната треска, хем ще се предпазите от травми.

Източник: Vitaslim

MagCombo намалява опасността от мускулни травми

В моите терапевтично-възстановителни програми, свързани с ежедневната ми работа с активно спортуващи млади лица, MagCombo (Магнезий комплекс) намира широко приложение. Избрах го, защото той има експертно формулиран състав, изцяло отговарящ на нуждите на спортистите.

С високото си съдържание на магнезий MagCombo подпомага правилното възстановяване след натоварване и намалява опасността от поява на разтежения, спазми и разкъсвания на мускулни влакна. Комбинирането му с витамините В2, В6 и В12 осигурява добър мускулен растеж. Само с 1 капсула MagCombo на ден постигам двете най-важни за спортиста неща – по-добро представяне и пълноценно възстановяване.
Д-р Стамен Илиев, лекар в ДЮШ на ПФК Левски, София

Източник: Vitaslim

КАК ДА ПРЕБОРИМ ДЕПРЕСИЯТА?

Не е за вярване, но депресията е второто най-разпространено заболяване след сърдечно-съдовите проблеми. Макар у нас все още да е приемано за тема табу, все повече хора си дават сметка за важността на психичното равновесие. А най-хубавото е, че не кой да е, а природата ни е дала най-силния антидепресант – магнезият. Доставяйки концентрирани количества магнезий в тялото, MagCombo е силен коз в нашите ръце, от който се възползват дори и професионалистите, какъвто е психиатърът д-р Силвия Василева от София, сблъсквала се нееднократно с депресията лице в лице.

Източник: Vitaslim

MagCombo ми се доказа в практиката

В практиката ми на психиатър ежедневно се срещам с пациенти, страдащи от тревожно-депресивни разстройства. Тези състояния се изразяват с постоянно чувство на тъга, безпокойство или празнота; загуба на интерес към дейности, които някога са били интересни или приятни, включително и намалено либидо; необичайна умора, усещане за забавяне на темпото; нарушения на съня – безсъние, ранно събуждане или пък прекомерен сън; социално отдръпване; затруднения в концентрацията, паметта или вземането на решения; необичайно безпокойство или раздразнителност; постоянни физически проблеми като главоболие, храносмилателни разстройства или хронична болка, които не се повлияват от назначено лечение.

Предвид деликатността на тези състояния лечението им е многокомпонентно и може да включва както медикаменти и практики, така и природни средства. В последно време в световната психиатрична практика все повече внимание се обръща на магнезия – природното вещество с най-обещаващи резултати.

Като продукт, покриващ напълно критериите за ефективност на терапията, в моята практика се наложи хранителната добавка MagCombo. Използвам MagCombo, самостоятелно или в комбинация с някой от другите подходи, в терапевтични схеми за преодоляване на депресивни състояния от различна степен, както и в случаи на временни емоционални неразположения. Наблюдаваните резултати след 3-месечен курс на прием са добри, като част от пациентите докладват за отчетено подобрение в своето състояние още след първите 30 дни. MagCombo се понася добре от пациентите, няма негативни ефекти. Постигнатите добри резултати не се различават спрямо фактори като пол, възраст, професия и пр. Опитът ми показа, че продуктът работи и мога да му се доверя.
Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ „Интермедика“, ул. Нишава 62, София

Заключенията на д-р Василева относно ефективността на MagCombo потвърждава и личният опит на г-н Германов от града на розите. Изпитал на гърба си що е то стрес, той е от онези хора, които знаят какво е да ходиш от кабинет на кабинет и как това може да се отрази на психиката.

Източник: Vitaslim

Драстично намалих лекарствата срещу тревожност

Историята ми започна преди 3 години. Дотогава не знаех какво е стрес и умора. Бях много енергичен. Един ден обаче, както си работех, внезапно получих замайване, стягане в гърдите, задух, краката ми се подкосиха. И оттам се започна ходенето по доктори – минах през трима кардиолози, двама невролози, травматолог, психолог, психиатър и знам ли дали не изпускам още някого. Всички казваха, че си внушавам и съм добре. Започнах да вдигам пулс 130 удара в минута и ми изписаха бета блокер, който приемам до ден днешен. Изписаха ми още лекарства срещу тревожност и панически предразположения, с чиито прием също продължавам до днес.

За проблемите с краката взимах популярен магнезиев продукт, но подобрението беше минимално. После го смених с друг вид магнезий, имаше известен ефект, но отново недостатъчен. Тогава моя позната, която е магистър-фармацевт и управител на веригата аптеки, от където си купувам лекарствата, ми препоръча MagCombo. На нея имам пълно доверие и започнах да го пия.

Втори месец го вземам и съм почти толкова добре, колкото преди появата на проблемите ми. Изтръпването в крайниците ми изчезна, имам спокоен сън, не се ядосвам, дори драстично намалих лекарствата срещу тревожност. С приема на MagCombo се чувствам прекрасно и имам сила и енергия.
Генади Германов, Казанлък, 52 год.

Източник: Vitaslim

СЪРЦЕТО РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК

За никому не е тайна колко важен орган е сърцето. А замисляли ли сте се какво всъщност е то? Сърцето е най-силният мускул в нашето тяло, а „работните му смени“ са 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Натоварване, което лесно може да извади извън строя дори най-добрата машина.

Затова, за да издържи на натоварването и да не ни предаде, сърцето се нуждае от ежедневна подкрепа. Като експертно средство, което поддържа нормалния сърдечен ритъм и спомага за ефективен контрол на кръвното налягане, специалистите единодушно посочват магнезия. Давайки ежедневно високи дози чист магнезий, MagCombo е надежден съюзник в ръцете на специалистите. В качествата му се е уверил и столичният кардиолог д-р Васил Колев, чиято клинична практика недвусмислено е потвърдила, че на MagCombo може да се има доверие.

Източник: Vitaslim

MagCombo подкрепя най-натоварения мускул – сърцето

Магнезият е елементът с най-осезаемо и важно участие в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се смята за невероятно значим за поддържането на общото ни здраве, за превенция на редица сериозни заболявания, както и за лечение на вече зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и същевременно най-натовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagCombo (Магнезий Комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagCombo в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagCombo на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.
Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Източник: Vitaslim

ДИАГНОЗАТА ДИАБЕТ – ПОСЛЕДСТВИЯТА СА КОНТРОЛИРУЕМИ

Като чуем диабет и първата ни асоциация е за захар. А знаете ли, че при установен диабет, особено когато не е добре контролиран, в тялото се отключва ускорен процес на изхвърляне на магнезия, вследствие на който бързо се стига до критично ниски нива на жизненоважния минерал. Докарали се до там, симптомите веднага се появяват – крампи, мравучкания и схващания по крайниците, отпадналост. А най-лошото е, че колкото повече магнезий сме изгубили, толкова контролът на захарта става по-труден.

За да предпазят пациентите си от попадането в този порочен кръг, ендокринолозите препоръчват ежедневен прием на магнезий във високи дози. Доставяйки цели 185 mg чист магнезий с всяка капсула, MagCombo вече е неизменна част от снаряжението на специалистите, а резултатите са категорични.

Източник: Vitaslim

MagCombo е правилният избор при диабет

При декомпенсиран захарен диабет тип 2 магнезият усилено се изхвърля с урината и тялото бързо изпада в хипомагнезиемия (критично ниски нива на магнезий). Компенсиране на недостига само чрез храната не може да се постигне. В тези случаи допълнителният прием на магнезий е задължителен.

За да бъде ефективна терапията, диабетоболните трябва да приемат високи количества магнезий, което аз постигам с продукта MagCombo. Заради концентрираното съдържание на магнезий и подходящата комбинация от витамини В той не само нормализира нивата на магнезия при лицата, страдащи от диабет, но и облекчава симптоматиката при диабетна полиневропатия. След 3-месечна терапия с MagCombo в доза от 2 капсули на ден с пациентите отчитаме много добри резултати – повлияване на мускулната слабост и подобрен контрол на кръвната захар, а паренето по ходилата и краката, мравучкането, непоносимостта към завивките и болката значително намаляват.
Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог, МЦ „Витклиник“, София

Източник: Vitaslim

ПРЕЖДЕВРЕМЕННИТЕ КОНТРАКЦИИ – СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ

Безспорно, раждането на наследник вкъщи е най-голямата радост. А ако всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от огромна доза късмет. Доброто стечение на обстоятелствата обаче е нещо толкова рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а опасността от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което притежава силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е случайно, че специалистите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощ в работата си. А предвид своя професионално формулиран състав с концентрирани количества чист магнезий MagCombo е първият избор на професионалистите, които с него овладяват ситуацията бързо и успешно.

Източник: Vitaslim

Успешно прилагам MagCombo при различни състояния

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност.

Успешно прилагам MagCombo и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза – 2 капсули дневно. MagCombo проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.
Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

С КАКВО MagCombo ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagCombo няма аналог по своята формула – маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен вид и експертно формулиран състав той отговаря на трите най-важни изисквания за ефективен магнезиев продукт: 1. Съдържа високи концентрации чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от организма; 3. Дава бързи и видими резултати.

УСВОЯВАНЕТО

Източник: Vitaslim

Масленият магнезий MagCombo преминава бавно през червата, осигурявайки двете необходими на тялото предпоставки, за да постигне пълноценно всмукване – време и покривна площ. По този начин той достига най-високото познато ниво на усвояване в организма – до 90%. Лабораторно доказано е, че маслената субстанция осигурява в пъти по-добро усвояване Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояването на магнезия.

КОНЦЕНТРАЦИЯТА

Източник: Vitaslim

Формулиран така, че да покрива ежедневните нужди на възрастен индивид, MagCombo осигурява максимални концентрации чист магнезий – цели 185 mg във всяка капсула. За сравнение в най-масово разпространените магнезиеви продукти съдържанието на чист магнезий е средно около 35 mg. Затова и препоръчаната дневна доза от само 1 капсула MagCombo осигурява това, за което иначе трябва да бъдат приети 5–6 таблетки обикновен магнезий на прах.

Източник: Vitaslim

Само 1 капсула MagCombo е достатъчна за деня

Често в практиката си назначавам магнезиева терапия, тъй като магнезият е жизненоважен за тялото. Професионалната ми препоръка е насочена към продукта MagCombo (Магнезий Комплекс), защото той има редица важни предимства. Комплексният му състав (магнезий + витамини С, В6, В2 и B12) осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. С маслената си форма той се усвоява пълноценно от тялото, а това е най-важното условие за работещ магнезиев продукт. Само 1 капсула MagCombo е достатъчна да осигури необходимото за деня количество полезни вещества.
Д-р Иво Павлов, общопрактикуващ лекар, III-та ПОЛИКЛИНИКА, Хасково

РЕЗУЛТАТИТЕ

Специализираната комбинация от активни вещества в MagCombo (Магнезий комплекс) – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той подобрява съня и мозъчната дейност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки в MagCombo елиминира чувството на отпадналост и умора, както и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, MagCombo повлиява подвижността на ставите, здравето на костите и ставите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане.

Източник: Vitaslim

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК 

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

Денков: Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите

Денков: Партиите да не злоупотребяват със страховете на енергетиците и миньорите

България Преди 1 час

Той се обяви против разпространяваната дезинформация, даването на неизпълними обещания и умишленото ескалиране на напрежението

Десетки се събраха на бдение пред затворената Руската църква в София

Десетки се събраха на бдение пред затворената Руската църква в София

България Преди 1 час

Те заявиха, че ще правят това всяка неделя, докато храмът не бъде отворен, а богослуженията възобновени

Задържаха 18-годишния младеж, заподозрян за убийството в Пазарджик

Задържаха 18-годишния младеж, заподозрян за убийството в Пазарджик

България Преди 1 час

Сигнал за тежкото престъпление беше подаден в полицията на 29 септември

<p>Почина известен сирийски писател</p>

Почина известният сирийски писател Халед Халифа

Свят Преди 1 час

Той е автор и на редица телевизионни сериали, които се радват на голям успех в началото на 90-те години на миналия век

Пожар в нощен клуб в Испания, има загинали

Пожар в нощен клуб в Испания, има загинали

Свят Преди 2 часа

Службите за спешна помощ предупредиха, че броят на жертвите вероятно ще се увеличи

Окончателно: „Булгаргаз” предложи по-евтин газ за октомври

Окончателно: „Булгаргаз” предложи по-евтин газ за октомври

България Преди 2 часа

Цената е с 4.6% по-ниска от тази за предходния месец

<p>Мисия на МВФ започва поредица от срещи в Украйна</p>

Мисия на Международния валутен фонд започва поредица от срещи в Украйна

Свят Преди 2 часа

Стартира вторият преглед на многогодишната кредитна програма за Киев на стойност 15,6 млрд. долара

<p>Медведев предупреди за Трета световна война</p>

Медведев: Западът тласка Русия към Трета световна война

Свят Преди 3 часа

Руският политик се спира по-специално на идеята на ръководителката на комисията по отбрана на Бундестага Мари-Агнес Щрак-Цимерман за снабдяване на Украйна с ракети "Таурус"

Тестват сирените на 2 октомври

Тестват сирените на 2 октомври

България Преди 3 часа

Излъчваните национални сигнали за тревога и край на тревогата ще бъдат съпътствани и от гласова информация

Четирима души получиха шанс за нов живот след донорска ситуация

Четирима души получиха шанс за нов живот след донорска ситуация

България Преди 4 часа

Близките на изпаднала в мозъчна смърт 48-годишна жена взеха благородното решение да дарят нейните органи

<p>Самоубийствен бомбен атентат в центъра на Анкара (СНИМКИ/ВИДЕО)</p>

Силна експлозия и изстрели: Терористичен акт в центъра на Анкара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Свят Преди 4 часа

Инцидентът е станал пред Министерството на вътрешните работи в столицата на Турция

<p>Сашка Васева с откровена изповед след операцията</p>

Сашка Васева: Все още не виждам, но знам, че ще прогледна

България Преди 5 часа

Нарушавах правилата на играта. Вървях по ръба на бръснача, споделя тя

<p>Путин отправи&nbsp;сърдечен поздрав към Си Цзинпин</p>

Путин със сърдечен поздрав към Си Цзинпин за годишнината от основаването на Китай

Свят Преди 5 часа

Убеден съм, че предстоящите ни разговори ще допринесат за по-нататъшното развитие на целия спектър от конструктивни руско-китайски връзки, отбелязва руският президент

<p>България ще се включи в украинския Алианс на отбранителните индустрии</p>

Зеленски: България ще се включи в украинския Алианс на отбранителните индустрии

Свят Преди 5 часа

В него ще участват общо 38 компании от 19 държави

Празник е! Имен ден имат...

Празник е! Имен ден имат...

Любопитно Преди 6 часа

Честваме празника Покров Богородичен и почитаме паметта на светите Роман Сладкопевец и Йоан Кукузел

Радев с апел в Деня на възрастните хора: Да си припомним с благодарност за всяко сторено от тях добро

Радев с апел в Деня на възрастните хора: Да си припомним с благодарност за всяко сторено от тях добро

България Преди 6 часа

Да си възрастен днес, когато светът застарява, вече има нов смисъл, отбеляза държавният глава