Десет години Хелоуин с Yalta Club и Cadenza Vagabundos
Източник: netinfo
0

Н ай-голямото Хелоуин парти в България отбелязва десетата си годишнина с изживяването Vagabundos, декори без аналог и музиката на Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny в столичната зала Арена Армеец на 31 октомври. Творческият директор на събитието Илиян Дяков и резидентът на клуба Любо Урсини са част от дългогодишната традиция на Yalta Club още от самото начало и помнят много любопитни случки от изданията през годините.

Започнало с двестатина човека, две маски от Ку-Ку магазин и няколко тиквени фенери, хелоуинското парти на Yalta Club еволюира до мащабен ежегоден ескапизъм за хиляди маскирани фенове, които се забавляват сред декорите на мащабна продукция от десетки артисти и страхотна мултимедия. Започнахме го с идеята да добавим още един ден в програмата на клуба, споделя Дяков. Първото издание беше много скромно, но на следващата година бяхме по-подготвени – напълнихме клуба с изсъхнали дървета и листа по пода и преобразихме градината с надгробни плочи и бутафорни гробове. С годините, партито се развива неимоверно, което поражда и сериозни трудности. Според Урсини, логистиката, сцената, декорацията  и цялата визия на събитието е една от най-сложните, тъй като освен чисто технологичните детайли, има филмови и театрални декори, които трябва да са съчетани в едно цяло. А когато всичко трябва да се случи в рамките на 48 часа, няма място за грешки.

НАЙ-ГОЛЯМОТО ХЕЛОУИН ПАРТИ В БЪЛГАРИЯ (СНИМКИ)

Изоставен лунапарк с работеща въртележка? Деветметрови кули за замъка на Дракула? Апокалиптична маянска пирамида? Кървави фонтани? Цялостната концепция на Илиян Дяков през годините не изключва и други стряскащи неща като демонични клоуни, които черпят гостите с карамелизирани скакалци. Замъкът на Дракула бе измазан с истинска мазилка от екип, реставриращ фасадите на София. Имаше и истински фонтан в центъра на градината. Всичко това само за една вечер заради идеята да поставим хората в максимално реалистична среда. Добре, че компаниите, с които работим са авантюристи като нас. Същото важи и за самите посетители. Илиян и Любо не могат да забравят онези луди клиенти, които идват и измерват вратите с рулетка, за да проверят дали ще могат да влязат с костюмите си. Или онази безумна и съвсем истинска линейка, която изведнъж спря пред клуба, свалиха окървавен човек на носилка, разбутаха цялата опашка, влязоха директно на дансинга без много обяснения и се разтанцуваха. Именно такива истории затвърждават хелоуинското парти на клуба като най-забавното събитие в София.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HALLOWEEN GIVEAWAY. 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈От 10 години насам, @yaltaclubofficial прави най-голямото Halloween парти като спестява чуденето “къде сме на Halloween” и оставя само “какво сме на Halloween”. Ето защо за Halloween X: The Night No One Goes Home с @cadenzavagabundos, @magikluciano, @michel.cleis и @liuboursiny, ще помогна на един от вас с Halloween визията като му подаря два VIP билета за партито в Арена Армеец - за себе си и компания. Ето какво се иска от теб: - харесай това видео и последвай @sofiyamarovska и @yaltaclubofficial; - тагни в коментар към този пост човека, с когото искаш да отидеш на партито; Можеш да участваш с неограничен брой коментари, стига всеки от тях да е уникален, тоест да тагнеш различен приятел в него. Играта е отворена до 23.59 часа на 27 октомври, а победителя ще изтегля в рамките на 24 часа след края й. Задължително условие, за да се включиш, е да имаш навършени 18 години. #halloweenxcadenzavagabundos #thenightnoonegoeshome #halloweenxyaltaclub #yaltaclub #doingitbettersince1991

A post shared by soft (@sofiyamarovska) on

Макар през годините да са гостували такива  гости като Mark Knight, Victor Calderonе, Paco Osuna и Zombie Boy, много хора пазят добри спомени именно от цялостното изживяване и често са искали повторение на някое от емблематичните събития през годините. Yalta Club обаче не обича да се повтаря, затова решава да ремиксира най-добрите изпълнители и елементи от досегашната история на своята хелоуинска институция с нещо невиждано. Десетото юбилейно издание обобщава най-доброто от изоставения Zombieland в Yalta Club и Freak Show-то в Интер Експо Център и го комбинираме с концепцията на Luciano и Cadenza Vagabundos. Те самите никога не са имали хелоунско парти в историята и пристигат с много сериозни декори от Мадрид.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRICK OR TREAT .? 🧠👉🏽HALLOWEEN GIVEAWAY 🤜🏽🤛🏽 Вече 10 години @yaltaclubofficial прави НАЙ-ГОЛЯМОТО Halloween парти 🙌🏽🎉❤️ Знаем “къде сме на Halloween” и оставя само да решим “какво сме” 😈 THIS YEAR Halloween X: The Night No One Goes Home @cadenzavagabundos @magikluciano @michel.cleis и @liuboursiny ❤️ Някои ще подаряват лакомства, а аз ще подаря на един от вас ✌🏽 VIP билета за партито в Арена Армеец. Ето какво се иска от теб 🗣 ••• харесай това видео и ме последвай @_rebelangellynn__ както и @yaltaclubofficial 👍🏽 •••тагни в коментар към този пост човека, с когото искаш да отидеш на партито🤪 Можеш да участваш с неограничен брой коментари; НО всеки от тях да е уникален, тоест 👉🏽 тагвай различен приятел в него. THE GAME IS OPEN TILL 23:59 o’clock ON 27th OCTOBER ! Победителя ще изтегля в рамките на 24 часа след края ѝ. Задължително условие❗️❗️❗️✋🏽👉🏽🔞🔞🔞 да имаш навършени 18 години. #partytime #halloweenbabe #giveaway #treats #halloweenxcadenzavagabundos #thenightnoonegoeshome #halloweenxyaltaclub #yaltaclub #doingitbettersince1991

A post shared by 🌸Roskin. (@_rebelangellynn__) on

 

Десет дни преди Halloween X • Cadenza Vagabundos стартира и Instagram кампания, която разкрива тъмната страна на дузина популярни личности като актрисата Лина Роскин и модела София Маровска и дава възможност на потребителите да спечелят VIP билети за събитието и костюми от Биляна Славейкова, фотосесия от Даниела Йорданова, грим и коса от Иван Валериев и други. За да участвате, следете профилите на Yalta Club и отделните инфлуенсъри в Instagram през следващите дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👽СПЕЧЕЛИ ФОТОСЕСИЯ ИЛИ ГРИМ👽 и 2 VIP билета!!! Lets get freaky 👻 По случай предстоящото легендарно Halloween парти на @yaltaclubofficial подарявам фотосесия или грим и 2 VIP билета за Halloween X: The Night No One Goes Home. Ще изтегля 2ма печаливши, като първия ще има право на избор за наградата си. Условията на играта са следните: 1. Последвай @sucks2beyoou и @yaltaclubofficial 2. Харесай този пост 3. Тагни 2ма приятеля в коментарите Можеш да участваш с неограничен брой коментари, само при условие че тагваш различни приятели 🙌🏼 За да спечелиш е важно да имаш навършени 18 години и да си изпълнил всички правила. Имате време да се включите до вечерта на 27.10 , а победителя ще бъде изтеглен на 28.10. Успех babieees 🤞🏼🔌💣 #win #photoshoot #makeup #photography #dope #halloween #yaltaclub #streetstyle #fashion #style #beautiful #ootd #costume #photooftheday #vscobulgaria #aesthetic #instagood

A post shared by DANIELA YORDANOVA (@sucks2beyoou) on

 

Билетите за HALLOWEEN X • CADENZA VAGABUNDOS струват 40 лева (обикновен) и 80 лева (VIP) в мрежата на Eventim. Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

 
Обратно в сайта X

ДОСТЪП ЗА ЛОГНАТИ ПОТРЕБИТЕЛИ За да пишете, оценявате или докладвате коментари, моля логнете се в профила си.

  1. Запомни ме
забравена парола Полетата маркирани с * са задължителни
Полето Потребителско име не трябва да е празно.
Полето E-mail не трябва да е празно.
Полето Парола не трябва да е празно.
Полето Повторете паролата не трябва да е празно.
  1. Декларирам, че съм се запознал с Общите условия за ползване на услугите на Нетинфо.
Полетата маркирани с * са задължителни

Последни

<p>&quot;Победата на Русия ще доведе до Трета световна война&quot;</p>

Премиерът на Украйна: Победата на Русия ще доведе до Трета световна война

Свят Преди 1 минута

Коментарите на министър-председателя повтарят тези на Зеленски, който отдавна настоява САЩ и Европа да предоставят по-голяма подкрепа на Украйна

а

Може ли да настъпи нова гражданска война в САЩ

Свят Преди 1 час

Възможна ли е гражданска война в САЩ четете в следващите редове

Обвиниха в тероризъм 16-годишния, намушкал епископ в Сидни

Обвиниха в тероризъм 16-годишния, намушкал епископ в Сидни

Свят Преди 1 час

Междувременно продължава разследването на бунта, избухнал след нападението

Meta AI вече е факт и ще помага за всичко

Meta AI вече е факт и ще помага за всичко

Технологии Преди 1 час

Новият асистент ще "прескача" между приложенията

На фона на експлозии: Иран задейства ПВО в няколко провинции

На фона на експлозии: Иран задейства ПВО в няколко провинции

Свят Преди 1 час

За момента не е ясно дали страната е атакувана

Сините в Hell's Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Сините в Hell's Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Любопитно Преди 8 часа

Мони получи място в синия отбор по желание на своя любим Митко

Арест на руски агент за готвен атентат срещу Зеленски

Арест на руски агент за готвен атентат срещу Зеленски

Свят Преди 8 часа

Според СБУ задържаният е бил вербуван от руските специални служби

<p>Израел обмисля възможностите за контраатака срещу Иран</p>

Израел обмисля възможностите за контраатака срещу Иран, докато САЩ призовават за сдържаност

Свят Преди 8 часа

Анализаторите казват, че контраударът на Израел вероятно ще бъде насочен към иранска земя, без да убива цивилни

Главчев: Не се съмнявайте в българската подкрепа за Украйна

Главчев: Не се съмнявайте в българската подкрепа за Украйна

Свят Преди 9 часа

Белгия и Чехия призоваха за нови европейски санкции като противодействие на руската намеса

Доходите на българите изпреварват разходите

Доходите на българите изпреварват разходите

България Преди 9 часа

През 2023 г. българските домакинства са изразходвали 10 044 лв. средно на човек

Стефан и Марин Димитрови са били на срещи в МВР нееднократно

Стефан и Марин Димитрови са били на срещи в МВР нееднократно

България Преди 10 часа

Това се е случвало в периода от 1 май 2021 до 12 април 2024 г.

Силно земетресение удари Северна Турция, разрушения

Силно земетресение удари Северна Турция, разрушения

Свят Преди 11 часа

По-рано днес в Токат беше регистриран по-слаб трус

Русия: Свалихме украински военни балони

Русия: Свалихме украински военни балони

Свят Преди 12 часа

Нито руски, нито украински представители дадоха подробности за т. нар. "балони"

Фидан: "Хамас" разпуска военното си крило след независима Палестина

Фидан: "Хамас" разпуска военното си крило след независима Палестина

Свят Преди 13 часа

Турският външен министър се срещна в Катар и с лидера на палестинската ислямистка групировка

Парламентът одобри Национална здравна стратегия 2030

Парламентът одобри Национална здравна стратегия 2030

България Преди 13 часа

Националната здравна стратегия 2030 посочва конкретните резултати, които трябва да бъдат постигнати