0

Н ай-голямото Хелоуин парти в България отбелязва десетата си годишнина с изживяването Vagabundos, декори без аналог и музиката на Luciano, Michel Cleis и Liubo Ursiny в столичната зала Арена Армеец на 31 октомври. Творческият директор на събитието Илиян Дяков и резидентът на клуба Любо Урсини са част от дългогодишната традиция на Yalta Club още от самото начало и помнят много любопитни случки от изданията през годините.

Започнало с двестатина човека, две маски от Ку-Ку магазин и няколко тиквени фенери, хелоуинското парти на Yalta Club еволюира до мащабен ежегоден ескапизъм за хиляди маскирани фенове, които се забавляват сред декорите на мащабна продукция от десетки артисти и страхотна мултимедия. Започнахме го с идеята да добавим още един ден в програмата на клуба, споделя Дяков. Първото издание беше много скромно, но на следващата година бяхме по-подготвени – напълнихме клуба с изсъхнали дървета и листа по пода и преобразихме градината с надгробни плочи и бутафорни гробове. С годините, партито се развива неимоверно, което поражда и сериозни трудности. Според Урсини, логистиката, сцената, декорацията  и цялата визия на събитието е една от най-сложните, тъй като освен чисто технологичните детайли, има филмови и театрални декори, които трябва да са съчетани в едно цяло. А когато всичко трябва да се случи в рамките на 48 часа, няма място за грешки.

НАЙ-ГОЛЯМОТО ХЕЛОУИН ПАРТИ В БЪЛГАРИЯ (СНИМКИ)

Изоставен лунапарк с работеща въртележка? Деветметрови кули за замъка на Дракула? Апокалиптична маянска пирамида? Кървави фонтани? Цялостната концепция на Илиян Дяков през годините не изключва и други стряскащи неща като демонични клоуни, които черпят гостите с карамелизирани скакалци. Замъкът на Дракула бе измазан с истинска мазилка от екип, реставриращ фасадите на София. Имаше и истински фонтан в центъра на градината. Всичко това само за една вечер заради идеята да поставим хората в максимално реалистична среда. Добре, че компаниите, с които работим са авантюристи като нас. Същото важи и за самите посетители. Илиян и Любо не могат да забравят онези луди клиенти, които идват и измерват вратите с рулетка, за да проверят дали ще могат да влязат с костюмите си. Или онази безумна и съвсем истинска линейка, която изведнъж спря пред клуба, свалиха окървавен човек на носилка, разбутаха цялата опашка, влязоха директно на дансинга без много обяснения и се разтанцуваха. Именно такива истории затвърждават хелоуинското парти на клуба като най-забавното събитие в София.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HALLOWEEN GIVEAWAY. 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈От 10 години насам, @yaltaclubofficial прави най-голямото Halloween парти като спестява чуденето “къде сме на Halloween” и оставя само “какво сме на Halloween”. Ето защо за Halloween X: The Night No One Goes Home с @cadenzavagabundos, @magikluciano, @michel.cleis и @liuboursiny, ще помогна на един от вас с Halloween визията като му подаря два VIP билета за партито в Арена Армеец - за себе си и компания. Ето какво се иска от теб: - харесай това видео и последвай @sofiyamarovska и @yaltaclubofficial; - тагни в коментар към този пост човека, с когото искаш да отидеш на партито; Можеш да участваш с неограничен брой коментари, стига всеки от тях да е уникален, тоест да тагнеш различен приятел в него. Играта е отворена до 23.59 часа на 27 октомври, а победителя ще изтегля в рамките на 24 часа след края й. Задължително условие, за да се включиш, е да имаш навършени 18 години. #halloweenxcadenzavagabundos #thenightnoonegoeshome #halloweenxyaltaclub #yaltaclub #doingitbettersince1991

A post shared by soft (@sofiyamarovska) on

Макар през годините да са гостували такива  гости като Mark Knight, Victor Calderonе, Paco Osuna и Zombie Boy, много хора пазят добри спомени именно от цялостното изживяване и често са искали повторение на някое от емблематичните събития през годините. Yalta Club обаче не обича да се повтаря, затова решава да ремиксира най-добрите изпълнители и елементи от досегашната история на своята хелоуинска институция с нещо невиждано. Десетото юбилейно издание обобщава най-доброто от изоставения Zombieland в Yalta Club и Freak Show-то в Интер Експо Център и го комбинираме с концепцията на Luciano и Cadenza Vagabundos. Те самите никога не са имали хелоунско парти в историята и пристигат с много сериозни декори от Мадрид.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRICK OR TREAT .? 🧠👉🏽HALLOWEEN GIVEAWAY 🤜🏽🤛🏽 Вече 10 години @yaltaclubofficial прави НАЙ-ГОЛЯМОТО Halloween парти 🙌🏽🎉❤️ Знаем “къде сме на Halloween” и оставя само да решим “какво сме” 😈 THIS YEAR Halloween X: The Night No One Goes Home @cadenzavagabundos @magikluciano @michel.cleis и @liuboursiny ❤️ Някои ще подаряват лакомства, а аз ще подаря на един от вас ✌🏽 VIP билета за партито в Арена Армеец. Ето какво се иска от теб 🗣 ••• харесай това видео и ме последвай @_rebelangellynn__ както и @yaltaclubofficial 👍🏽 •••тагни в коментар към този пост човека, с когото искаш да отидеш на партито🤪 Можеш да участваш с неограничен брой коментари; НО всеки от тях да е уникален, тоест 👉🏽 тагвай различен приятел в него. THE GAME IS OPEN TILL 23:59 o’clock ON 27th OCTOBER ! Победителя ще изтегля в рамките на 24 часа след края ѝ. Задължително условие❗️❗️❗️✋🏽👉🏽🔞🔞🔞 да имаш навършени 18 години. #partytime #halloweenbabe #giveaway #treats #halloweenxcadenzavagabundos #thenightnoonegoeshome #halloweenxyaltaclub #yaltaclub #doingitbettersince1991

A post shared by 🌸Roskin. (@_rebelangellynn__) on

 

Десет дни преди Halloween X • Cadenza Vagabundos стартира и Instagram кампания, която разкрива тъмната страна на дузина популярни личности като актрисата Лина Роскин и модела София Маровска и дава възможност на потребителите да спечелят VIP билети за събитието и костюми от Биляна Славейкова, фотосесия от Даниела Йорданова, грим и коса от Иван Валериев и други. За да участвате, следете профилите на Yalta Club и отделните инфлуенсъри в Instagram през следващите дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👽СПЕЧЕЛИ ФОТОСЕСИЯ ИЛИ ГРИМ👽 и 2 VIP билета!!! Lets get freaky 👻 По случай предстоящото легендарно Halloween парти на @yaltaclubofficial подарявам фотосесия или грим и 2 VIP билета за Halloween X: The Night No One Goes Home. Ще изтегля 2ма печаливши, като първия ще има право на избор за наградата си. Условията на играта са следните: 1. Последвай @sucks2beyoou и @yaltaclubofficial 2. Харесай този пост 3. Тагни 2ма приятеля в коментарите Можеш да участваш с неограничен брой коментари, само при условие че тагваш различни приятели 🙌🏼 За да спечелиш е важно да имаш навършени 18 години и да си изпълнил всички правила. Имате време да се включите до вечерта на 27.10 , а победителя ще бъде изтеглен на 28.10. Успех babieees 🤞🏼🔌💣 #win #photoshoot #makeup #photography #dope #halloween #yaltaclub #streetstyle #fashion #style #beautiful #ootd #costume #photooftheday #vscobulgaria #aesthetic #instagood

A post shared by DANIELA YORDANOVA (@sucks2beyoou) on

 

Билетите за HALLOWEEN X • CADENZA VAGABUNDOS струват 40 лева (обикновен) и 80 лева (VIP) в мрежата на Eventim. Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин. Безплатно е :-)

@