0

Vesti.bg, заедно с The Business Institute, ви предлага възможност да спечелите стипендия за алтернативна MBA (Master of Business Administration) програма без университет.
 
Конкурсът е насочен към професионалисти, без значение от експертната им област, за които практичните знания и умения са по-важни от „тежестта“ на дипломата. 

Класическите MBA програми са създадени за бизнес практици, които желаят да структурират своя опит, да надградят своите знания и да разширят бизнес контактите си. 

Alternative MBA (aMBA) следва този подход, но адаптиран към средата в България. 

За да участвате в конкурса, трябва да изпратите разработка на тема „Успешен бизнес модел в България от периода 2009-2011 г.“ до 23,59 ч. на 9 август (неделя) 2015 г. Формата на представяне е свободна - текст, презентация, инфографика, видео. 

Кандидатства се онлайн на адрес: www.thebusinessinstitute.eu/bg/alternative-mba-vesti/#tabs-2

Кандидатите, които изпратят трите най-интересни и добре описани бизнес модели, ще получат стипендии за обучение в aMBA от Vesti.bg. Една от стипендиите покрива 65% от таксата за обучение, а другите две – по 30%.

aMBA програмата цели изграждане на комплексни бизнес и мениджмънт умения у участниците чрез работа по реални бизнес казуси от компании опериращи в България. 

Повече информация може да видите тук.

Казусите за четвъртия aMBA випуск са от компаниите:

– „Нетинфо“ 
– Софтуерен Университет – иновативен образователен център;
– „Моята ферма“ – електронен магазин за продукти от подбрани малки български ферми.

Казусите се решават чрез 360 градусов интердисциплинарен подход, който проследява как конкретните решения се отразяват на всички функции и обратно – как всяка функция влияе върху решенията за развитие на бизнеса. 

Съдържанието на aMBA е адаптирано от български бизнес практици с богат опит. 

Програмата е базирана на съвременни методологии и инструменти на Stanford University, Harvard University, Business Model Foundry, Thomas International. 

Провежда се в София в удобно за активни работещи хора време.

Абонирайте се и прочетете първи "Непубликувано" и обзор на деня за 2 мин.

@